Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba!
ben saçlarımı kontrol edemiyorum..saçlarım ince telli ve seyrek bide baya kısa fön bile doğru düzgün tutmuyo..hemen bozuluyo sinir olmaya başladım,kuzenimn saç düzleştiricisiyle saçlarımı düzleştirdim(phılıps)baya güsel oldu zamanımıda almadı,10 dk.dışarı çıktım eve geldim aynaya bi baktım şok oldum yaa düzleşmiş halinden eser yok sanki hiç bişey yapmamışım gibiydi sinirlerim çok bozuldu..yazın nemden bozluyo kışın rüzgardan ne yapçam kii ben şaşırdm vallakafamçokkarıştı düzleştirici almak istiyorum ama bugün gördüğüm kabustan sonra işe yaramayacağını düşünüyorumm 10 dk.da bozuluyosa almama değmezz..
saçlarımın düz etkisinn uzun süre kalması için fönden yada düzleştirmeden önce kullanabileceğim bişey var mı?benm gibi saçlara sahip olan arkadaşlar vardır memnunlarmı acaba braun'dan ????
Braun ES2 seramik saç düzleştiricisi kullanan var mı arkadaşlar???[/QUOTE
hem çok kısa sürede ısınıyor 200 dereceye kadar etkisi oldugu için saçın az ise 10 dk'da saçını fön çekilmiş gibi yapabilirsin :)
ben 3 sene önce aldım ilk senede sonuç mükemmeldi ama şu an vasat.zaman geçtikte özelliğini yitiriyo aynısnı arkadaşım da söylüyor.
yani yeni makina mı almak gerekiyor tekrardan