Saç Şekillendiriciler Braun ES2 Seramik Sac Düzlestiricisi yorumları

yorumları okudum fakat çok kararsız kaldım sizce
Braun Satınlıner Ion-shıne ES2 Saç Düzleştirici yoksa

Braun Satin Hair Colour ES3 Saç Düzleştirici saçların boyalı olduğu düzleştirici rengini korumuyor

kızlar bende es2 almayı düşünüyorum saçlarım kalın telli ve röfleli kabaran bi saçım varbenim gibi saçlara sahip olup es2 kullanan varmı acaba?

braun es2yi aldım ve fön derdinden kurtuldum zemuszemus saçlarım röfleli ve oldukça yıpranmış olmasına rağmen saçlarım yumuşacık oldu bu makineyle kesinlikle tavsiye ediyorum :lepi:

bende kullanıyorum kırmızı ve iyonlu olanından
cok memnunm insana işkence yapmayan bi model gamyoncuiremsu

benım saçlarımdan bahsediyorsun sandım arkadaşım aynen kısa seyrek ince telli hiç br şekile girmeyen düzleştirdiğinde 5 10 dak içerisinde kabaran ve dalglanan saçlarım off off hala araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim sen alıp kullandığında memnun kalacağın bir düzeştirici bulursan lütfen yaz arkadaşım

kızlar ben braun es2 saç düzleştiricisi aldım ama hiç memnun kalmadım.
benim saçlarım kalın telli. bu düzleştiriciyle üstünden çok geçmem gerekiyor. bir türlü istediğim gibi dümdüz olmuyor. ayrıca banyodan sonra saçlarımı kurutup düzleştirdiğimde kabarıyor ve hiç güzel şekil almıyor.
ben arada yurt arkadaşımın philips pro xl düzleştiricisini kullanıyordum. banyodan sonra bile kabartmıyor çok güzel düzleştirip parlatıyor. 10 dk da saçlarını harika yapıyor. ve 180 derece yetiyordu. braun daha iyi diye aldım ama şimdi çok pişmanım 200 derecede bile olmuyor.

Braun ES2 Saç düzleştiricisi bu gün aldım ve hemen denedim sonuç HARİKA.... Hemen yazmak isteim çünkü bende burdaki yorumlara güvenerek aldım.. iyiki almışım , yorum yapan herkese teşekkürler..

ben 3 sene önce aldım ilk senede sonuç mükemmeldi ama şu an vasat.zaman geçtikte özelliğini yitiriyo aynısnı arkadaşım da söylüyor.

ben kullanıyorum canım çok güzel tavsiye ederim düşünmeden al hiç şikayetim olmadı henüz çok memnunumm :81:

ben bunda kullanıyordum geçen gün yandı.ion teknolojisi bozulmuştu, oda içerden cazır cuzur ediyordu sonra dışarı doğru yandı:S

gerçi 3-4 sene kullandım süper dayandı çok sık kullandım. ama ömürlük makina değil, bir süre sonra iyon özelliği bozuluyor sonra da etkisi azalıyor haberiniz olsun.

tek kelime berbat bişey!
3 gün önce aldım es2 yi ama o kadar pişman oldum kı paramı çöpe atmış oldum resmen.. düzleştirdiğim zaman defalarca üstnden geçmeme rağmen berbat oluyo çok elektrikleniyo ve kabarıyo daha önceden arzum kullanıyodum dümdüz yapıyodu ablama sattı daha iyisini alcam dedim ama sonuç ortada işte ya bide ucuz bişey de değil 150 tl verdım ben paranızı çöpe atmayın derım kesinlikle pişman olursunuz. arzumun epilasyon makkinesinide aldım en iyi marka arzum dedim inanınkı od çok kötü jilet gibi kesiyo braun berbat bii markaymış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…