Boyunuz kilonuz yasiniz nedir???

1.72
60kg
27
38 beden. dogum oncesi 58 60 arasiydim. her sabah kalkar kalmaz mutlaka goz makyaji yaparim. saclarima ozen gosteririm. evde şıkır şıkır gezerim

1.72
60kg
27
38 beden. dogum oncesi 58 60 arasiydim. her sabah kalkar kalmaz mutlaka goz makyaji yaparim. saclarima ozen gosteririm. evde şıkır şıkır gezerim
Masallah kk da manken varmis hep ya anam 40 beden yukarisi yok herkes 36 herkes 38 dogum oncesi ve sonrasi aynisin helal sana

Yaşım 26
Boy 174
Kilo 55
beden 38 36
Evlenmeden öncede hep 55 57 arasındaydım
Evlenmeden öncede makyaj yapmayı sevmezdim hala sevmiyorum. Önemli olan süslenmek değil temiz olmak.
Anam bacim sen naptin bizi ezdin gectin olamaz sen 38 giyemezsin olsan olsan 36 34 olursun

Cute mom resminden belli zaten fiziginin guzel oldugu kendinde guzelsin masallah bide sorsam sana bu fizigini nasil koruyorsun ne yer ne icersin hergun spor yapiyomusun bu arada makyaj yapmasanda olur bu fizikle

Demi hepsi mankenmis masallah evlenmeden asiri zayifmissin simdi normale yakinsin 10 kilo versen farki gorursun sen kendinden utanma ben utaniyorum asil 161 boy 89 kilo ben gidiyim biyerden atlayim ya

Boy kilo uyumu super doguma kadar kilo olsanda sonrasinda bu kilona geri don yoksa ustune aldikca aliyo insan. Topuklu da ben hic giyemiyom rahat edemiyorum. Evde bile bakimlisin demek supersin cnm

Boyumuz ayni kilomuzda +39 fark var vay vay ben ölmusum yaa

boy=1.68
kilo=52 25 yaşındayım evlendiğimde49-50 arasıda gidip geliyoyordum 1.5 yıllık evliyim bebiş yok halen bekliyoruz :) evlenmeden öncede çok bakımlıydm şimdide aynıyım sadece makyajı dışarı çıkarken falan yaparım genelde saç koku beden temizliğe onlarada aşırı hassasiyetim var herşey makyaj değil bi bayan herzaman temiz olmak zorunda miz gibi yaniii

Demi hepsi mankenmis masallah evlenmeden asiri zayifmissin simdi normale yakinsin 10 kilo versen farki gorursun sen kendinden utanma ben utaniyorum asil 161 boy 89 kilo ben gidiyim biyerden atlayim ya
ev hanimi olunca kipirdama istegim yok, ister istemez kilo aldim. 52 falan oldugum zamani hatirliyorum ama ne ara 60 oldum 70i gectim o kisim yok. Bende tombul manken olurum desem de, aslinda cok etkiliyor sosyal yasantimi hicbir kiyafetim olmuyor, ozguvenim azaliyor falan.

Canını sıkma canim sende evde spor yap bak ben kafaya takmiyorum

Görüyor musunuz hep zayiflar yazmis
Bir kilolu olarak ozguvenimden dolayi kendimi kutluyorum ve yaziyorum efenim

Boy:1.63
Kilo:68

Evlendigimde 51 52 kiloydum ve 2 yila yakin evliyim..
Edit: bakımıma önem veririm. Evde makyaj yaparım. Dışarı çıkınca güneş kremi ve rimel sürerim. Böyle işte

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk bikaç sayfa okudum az kaldı bunalıma giriyordum..

1.70 boy
74 kiloyum suan
40 beden üstüm 42 beden altım
Evlenmeden önce 68 kiloydum.
Genelde sadece rimel surerim. Bazen sadece bordo ruj. Çok makyajı hiç bir zaman sevemedim yapmak istediğimde de eşim hevesini kırdı çirkin olmuş yüzüne ne sürdün diye:) bende sonunda dedim ne uğraşıyorum sur rimeli bazen kalemi cik oh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…