- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ideal kilona yakinsin sende1.63 boy
56 kilo
38 beden
yaş 33
evlenmeden önce 53-54 kiloydum. Çalışıyorum, makyaj yapıyorum.
Masallah kk da manken varmis hep ya anam 40 beden yukarisi yok herkes 36 herkes 38 dogum oncesi ve sonrasi aynisin helal sana1.72
60kg
27
38 beden. dogum oncesi 58 60 arasiydim. her sabah kalkar kalmaz mutlaka goz makyaji yaparim. saclarima ozen gosteririm. evde şıkır şıkır gezerim
Anam bacim sen naptin bizi ezdin gectin olamaz sen 38 giyemezsin olsan olsan 36 34 olursunYaşım 26
Boy 174
Kilo 55
beden 38 36
Evlenmeden öncede hep 55 57 arasındaydım
Evlenmeden öncede makyaj yapmayı sevmezdim hala sevmiyorum. Önemli olan süslenmek değil temiz olmak.
Cute mom resminden belli zaten fiziginin guzel oldugu kendinde guzelsin masallah bide sorsam sana bu fizigini nasil koruyorsun ne yer ne icersin hergun spor yapiyomusun bu arada makyaj yapmasanda olur bu fizikleyaş 28
Boy 1.71
Kilo 54
Beden 36
Evlenemden öncede böyleydim arada 2-3 kılo alıp veriyorum.
her gün makyaj yapmıyorum özellikle işe gelirken yapmıyorum yüzümü gözümü eskitemem 40'lı yaşlarda lazım olacak. süslüyümdür, makyaj yapmıyorum diye süsümden vazgecemem
Buarada 5.5 yaşında 1 cocuk annesiyim ,Evet hepsi bu kadar
Kuzum niye bekar olesin belki biraz gec vakte yazilmistir kismetin. Bekarlik sultanliktir tadini cikarBoy 1.67
Kilo 51
Beden 36
Yaş 25, bekarım. Bu gidişle de bekar ölcem herhalde
Sen sisko degilsin normal sin hatta zayif. Sisko olan benimmmBi ben mi şüşkoyum yani
Boy 172
Kilo 64
Yas 21
Aklima eserse yaparım amaaan aska makyajsız çıkmam diyenlerden değilim yani bakkala falan inerim makyajsiz
Demi hepsi mankenmis masallah evlenmeden asiri zayifmissin simdi normale yakinsin 10 kilo versen farki gorursun sen kendinden utanma ben utaniyorum asil 161 boy 89 kilo ben gidiyim biyerden atlayim yaBoy: 170
kilo: 70-71
beden: 40-42 (bir anda kilo aldigim icin bedenimi bilemiyorum bu aralardayim heralde)
Yas: 27
evlenmeden once 46 kiloydum, yaklasik 9 sene oncesinde ne simitlerim vardi ne catlaklarim. En fazla rimel surer, kaslarimi hafif sekillendirim onu da cok nadir yaparim. Disari cikacaksam da gunes koruyucusu falan, makyaj benim yuzume hic yakismaz. Yalniz kk nin hatunlari cok zayiflar masallah, utandim kendimden.
Boy kilo uyumu super doguma kadar kilo olsanda sonrasinda bu kilona geri don yoksa ustune aldikca aliyo insan. Topuklu da ben hic giyemiyom rahat edemiyorum. Evde bile bakimlisin demek supersin cnmYaş 22
Boy 1.64
Kilo 51
Beden 36
80. 54.83 suan hamileyim göğüslerim le kalcam dahada büyüdü kız olcak heralde:))
2 senelik evliyim. Evlenmeden öncede ayniydim. saçlarım düz cildimde allaha sukur leke sivilce yok esmer olduğum için cildime bişey sürmuyorum eyeliner far göz altı aydinlaticisi sürüyorum. Çalışmıyorum evde böyleyim hep elbise giyerim tarzım klasik şıktır topuklu giymeden evden çıkmam. Bebeğim olana kadar böyle sonrasında ne kadar yorulcagima bagli:))
Boyumuz ayni kilomuzda +39 fark var vay vay ben ölmusum yaa21 yaşındayım,
4 aydır evliyim,
Su an 50 kiloyum evlenmeden önce 48dim,
Boyum 162,
36 bedenim,
Her gün suratima badana boya yapmam hafif makyajli ama sürekli bakımlı gezerim, sadece dışarı çıkarken suslenenleri anlamıyorum dışarıda nasıl ozeniliyorsa ev hali de öyle olmalı insanin.
Saygılar.
Sonunda boyu kılosu aynı bırısı cıktı herkes boyunun 10 15 20 asagısı yaa bu zayıf hatunlar bırde bu kıloda nasıl kaldıklarını anlatsalarben 38 yaşındayım
174 cm boy 74 kgyim
ev hanimi olunca kipirdama istegim yok, ister istemez kilo aldim. 52 falan oldugum zamani hatirliyorum ama ne ara 60 oldum 70i gectim o kisim yok. Bende tombul manken olurum desem de, aslinda cok etkiliyor sosyal yasantimi hicbir kiyafetim olmuyor, ozguvenim azaliyor falan.Demi hepsi mankenmis masallah evlenmeden asiri zayifmissin simdi normale yakinsin 10 kilo versen farki gorursun sen kendinden utanma ben utaniyorum asil 161 boy 89 kilo ben gidiyim biyerden atlayim ya
Canını sıkma canim sende evde spor yap bak ben kafaya takmiyorumev hanimi olunca kipirdama istegim yok, ister istemez kilo aldim. 52 falan oldugum zamani hatirliyorum ama ne ara 60 oldum 70i gectim o kisim yok. Bende tombul manken olurum desem de, aslinda cok etkiliyor sosyal yasantimi hicbir kiyafetim olmuyor, ozguvenim azaliyor falan.
Görüyor musunuz hep zayiflar yazmis
Bir kilolu olarak ozguvenimden dolayi kendimi kutluyorum ve yaziyorum efenim
Boy:1.63
Kilo:68
Evlendigimde 51 52 kiloydum ve 2 yila yakin evliyim..
Yine iyi kilon en azindan esit normal gorunuyosundurKilo 70 . Boy 170 yaş 26 evlendikten sonra 6 kilo aldım makyaj ara sıra yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?