- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Masallah fizigin supermis boy kilo orantili baya nasil koruyorsun kilonu1.68
53 kilo
38 beden
22 yaş
Evlenmeden öncede kilom aynıydı.
Saç makyaj yapmıyorum çünkü evdeyim. Gezmeye giderken yapıyorum markete falan normal gidiyorum.
Evlenmeden hergün saçımı yapardım üşenmeden ya. Hayatta düz saçla çıkmazdım dışarı.
Niye merak ettiniği merak ettim :) yinede yazımKknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?
Evlenmeden onceki kilonuz neydi?
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala?
Tesekkurler opuldunuz
Sende kendini birakmamissin neguzel yasinda kucukmus erken anne olmussun hic oylesine merak ettim evlilik annelik dis gorunusu nasil etkiledi sizlerde diye . Biri sormus anketormusun diye degilim sadece meraktan sordum isteyen cevaplar istemeyen es gecer. Su her konuda diken gibi sivrilip cevap yazanlar bu konuyuda batirmasin yaNiye merak ettiniği merak ettim :) yinede yazım
1.63
56 kilom
38 beden (değişebiliyo küçülüyor aman büyümesin)
Yaş 21
Evlenmeden önce bilmemde bebiş doğmadan önce 49 kilo idim 68 e kadar çıktım şimdi 56
Eskisi gibi zaman ayırmıyorum bakıma saç makyaj ama beden temizliğine dikkat ederim arada eserse vakit bulursam bebeden bi güzel süslenirim
Evet erken oldum ama iyikide oldum onunla büyüyorum ben dış görünüşü dersen bende dahada olumlu etkiledi yüzüme kan can geldi öyle diyorlar toplantı azıcık yüzüm ama bebişten sonra :) bende sizi merak ettim yazın bari evlimisiniz bekarmıSende kendini birakmamissin neguzel yasinda kucukmus erken anne olmussun hic oylesine merak ettim evlilik annelik dis gorunusu nasil etkiledi sizlerde diye . Biri sormus anketormusun diye degilim sadece meraktan sordum isteyen cevaplar istemeyen es gecer. Su her konuda diken gibi sivrilip cevap yazanlar bu konuyuda batirmasin ya
ben de evliyim ucuzlerim var benim boyum 161 kilom 89 suan.Evet erken oldum ama iyikide oldum onunla büyüyorum ben dış görünüşü dersen bende dahada olumlu etkiledi yüzüme kan can geldi öyle diyorlar toplantı azıcık yüzüm ama bebişten sonra :) bende sizi merak ettim yazın bari evlimisiniz bekarmı
Erkeksen öpmeKknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?
Evlenmeden onceki kilonuz neydi?
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala?
Tesekkurler opuldunuz
Eski konularima goz atarsan anlarsin erkek olmadigimi. Eski bir uyeyim sizde iyice paranoyak olmusunuz ha kim msj yazsa bu erkek diyo bazilari surekliErkeksen öpmenamahrem
Super ya boyuna gore kilon. Senelerdir nasil basariyosun bunu dengeli beslenmemi spormu yoksa yeyip yeyip kilo almiyomusun?Yasim 26
Boy 1.63
Kilo 52
Beden 38
Evlenmeden once de 52 kiloydum 7 yillik evliyim 2 kizim var evlenmeden tam bi kokostum simdi de makyajsiz bakkala bile cikmam ama daha sakin daha sade oldum cocuklar dolayisiyla goruntu idare ediyoda psikoloji duzgun olsun yeterki o goruntuyede hayatinada yansiyo
Ha pardon kizma tamamEski konularima goz atarsan anlarsin erkek olmadigimi. Eski bir uyeyim sizde iyice paranoyak olmusunuz ha kim msj yazsa bu erkek diyo bazilari surekli
Aslinda duzensiz besleniyorum hemen hemen hergun hamur isi yada tatli yaparim oyle yemek yeme huyum yok minyon tipliyim ne kilo alirim ne veririm bi 10 senedir sabit kilom dogumu yaptigim an gider hepsi goruntu eyvallahta ruhum sorunlu iyi bi psikolojim yok onu demek istemistim onemli olan ruhun mutlu saglikli olsun kendini sev yasamaktan keyf al o zaman kendinede diger onsanlarada daha sempatik geliyosun yani gorunuse aldanmamak lazim bezgin bikkin biriyim neye yararSuper ya boyuna gore kilon. Senelerdir nasil basariyosun bunu dengeli beslenmemi spormu yoksa yeyip yeyip kilo almiyomusun?
2 cocuktan sonra makyajsız bakkala bıle gıtmemek senı takdır edıyorum valla. Birde haklisin insan mutluysa psikolojisi duzgunse goruntuye yansiyo katiliyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?