Boyunuz kilonuz yasiniz nedir???

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Kknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?

Evlenmeden onceki kilonuz neydi?
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala?
Tesekkurler opuldunuz

1.68
53 kilo
38 beden
22 yaş

Evlenmeden öncede kilom aynıydı.
Saç makyaj yapmıyorum çünkü evdeyim. Gezmeye giderken yapıyorum markete falan normal gidiyorum.
Evlenmeden hergün saçımı yapardım üşenmeden ya. Hayatta düz saçla çıkmazdım dışarı.

Masallah fizigin supermis boy kilo orantili baya nasil koruyorsun kilonu

Kknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?

Evlenmeden onceki kilonuz neydi?
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala?
Tesekkurler opuldunuz
Niye merak ettiniği merak ettim :) yinede yazım
1.63
56 kilom
38 beden (değişebiliyo küçülüyor aman büyümesin)
Yaş 21
Evlenmeden önce bilmemde bebiş doğmadan önce 49 kilo idim 68 e kadar çıktım şimdi 56
Eskisi gibi zaman ayırmıyorum bakıma saç makyaj ama beden temizliğine dikkat ederim arada eserse vakit bulursam bebeden bi güzel süslenirim

Sende kendini birakmamissin neguzel yasinda kucukmus erken anne olmussun hic oylesine merak ettim evlilik annelik dis gorunusu nasil etkiledi sizlerde diye . Biri sormus anketormusun diye degilim sadece meraktan sordum isteyen cevaplar istemeyen es gecer. Su her konuda diken gibi sivrilip cevap yazanlar bu konuyuda batirmasin ya

Evet erken oldum ama iyikide oldum onunla büyüyorum ben dış görünüşü dersen bende dahada olumlu etkiledi yüzüme kan can geldi öyle diyorlar toplantı azıcık yüzüm ama bebişten sonra :) bende sizi merak ettim yazın bari evlimisiniz bekarmı

ben de evliyim ucuzlerim var benim boyum 161 kilom 89 suan.
Kendimi baya saldim da belki yazdiklariniz birazda gaz verir bana diye actim konuyu

Yasim 26
Boy 1.63
Kilo 52
Beden 38
Evlenmeden once de 52 kiloydum 7 yillik evliyim 2 kizim var evlenmeden tam bi kokostum simdi de makyajsiz bakkala bile cikmam ama daha sakin daha sade oldum cocuklar dolayisiyla goruntu idare ediyoda psikoloji duzgun olsun yeterki o goruntuyede hayatinada yansiyo

1.67 boy
52 kilo idim ama kilo verdim baya tartilmadim,
38 bedendim, hepsi bol geliyor artık,
Makyaj yapmam sevmiyorum, temizliğe çok dikkat ederim, koku hassasiyetim var guzel kokmaya özen gosteririm, duş alirim sık sık, saçlarıma dikkat ederim canlı ve parlak olmaları için. Evde şort, askılı dışarıda şık giyinirim. Evde salıyorum kendimi krem dahi surmem :)) doğal olmayı seviyorum cildim müsait makyaj yapmamaya. Evlenmeden önce 56 -58 kilo civarindaydim.
Yaşım 33.

Super ya boyuna gore kilon. Senelerdir nasil basariyosun bunu dengeli beslenmemi spormu yoksa yeyip yeyip kilo almiyomusun?
2 cocuktan sonra makyajsız bakkala bıle gıtmemek senı takdır edıyorum valla. Birde haklisin insan mutluysa psikolojisi duzgunse goruntuye yansiyo katiliyorum sana

Aslinda duzensiz besleniyorum hemen hemen hergun hamur isi yada tatli yaparim oyle yemek yeme huyum yok minyon tipliyim ne kilo alirim ne veririm bi 10 senedir sabit kilom dogumu yaptigim an gider hepsi goruntu eyvallahta ruhum sorunlu iyi bi psikolojim yok onu demek istemistim onemli olan ruhun mutlu saglikli olsun kendini sev yasamaktan keyf al o zaman kendinede diger onsanlarada daha sempatik geliyosun yani gorunuse aldanmamak lazim bezgin bikkin biriyim neye yarar

boy 172
kılo 80 oldu
bedenım 42
11 aylık evlıyım
evlenmeden önce 70 kıloydum
gunluk bakımıma aynı sekılde hala devam ederım
dugunumde bıle sadece rımel goz kalemı ve parlatıcı rujum vardı
okadar... baska bırsey kullanmam makyaj malzemesı olarak

Son düzenleme:
yaş 28
Boy 1.71
Kilo 54
Beden 36
Evlenemden öncede böyleydim arada 2-3 kılo alıp veriyorum.
her gün makyaj yapmıyorum özellikle işe gelirken yapmıyorum yüzümü gözümü eskitemem 40'lı yaşlarda lazım olacak. süslüyümdür, makyaj yapmıyorum diye süsümden vazgecemem

Buarada 5.5 yaşında 1 cocuk annesiyim ,Evet hepsi bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…