• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunuz kilonuz yasiniz nedir???

Kknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?

Evlenmeden onceki kilonuz neydi?
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala?
Tesekkurler opuldunuz

Boy: 170
kilo: 70-71
beden: 40-42 (bir anda kilo aldigim icin bedenimi bilemiyorum bu aralardayim heralde)
Yas: 27

evlenmeden once 46 kiloydum, yaklasik 9 sene oncesinde ne simitlerim vardi ne catlaklarim. En fazla rimel surer, kaslarimi hafif sekillendirim onu da cok nadir yaparim. Disari cikacaksam da gunes koruyucusu falan, makyaj benim yuzume hic yakismaz. Yalniz kk nin hatunlari cok zayiflar masallah, utandim kendimden.

Kknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?

Evlenmeden onceki kilonuz neydi?
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala?
Tesekkurler opuldunuz

21 yaşındayım,
4 aydır evliyim,
Su an 50 kiloyum evlenmeden önce 48dim,
Boyum 162,
36 bedenim,
Her gün suratima badana boya yapmam hafif makyajli ama sürekli bakımlı gezerim, sadece dışarı çıkarken suslenenleri anlamıyorum dışarıda nasıl ozeniliyorsa ev hali de öyle olmalı insanin.
Saygılar.

Yaş 22
Boy 1.64
Kilo 51
Beden 36
80. 54.83 suan hamileyim göğüslerim le kalcam dahada büyüdü kız olcak heralde:))

2 senelik evliyim. Evlenmeden öncede ayniydim. saçlarım düz cildimde allaha sukur leke sivilce yok esmer olduğum için cildime bişey sürmuyorum eyeliner far göz altı aydinlaticisi sürüyorum. Çalışmıyorum evde böyleyim hep elbise giyerim tarzım klasik şıktır topuklu giymeden evden çıkmam. Bebeğim olana kadar böyle sonrasında ne kadar yorulcagima bagli:))

Boy:1.70
Kilo:55
Beden:38
Yeni anne oldum 2 aylik kizim var.31 yasindayim.minyon tipim yasimi gostermem o yonden sansliyim:21: evlenmeden once 45 kiloydum tabi evlenip ev hanimi olunca aliyosun kilolari:KK22:makyaj yapmam sevmem acikcasi esimde sevmez.disari cikarken de yapmam.dogalliktan yanayim:KK73:

21 yaş
1.77 boy
50 kilo

evli değilim .
uzerim 34 altım 40 oluyor kalcam buyuk. birde kemıklerım var .bırde boy uzun olunca kucuk bedenlerın pacaları kısa duruyor. ama kımse 40 gıydıgıme ınanmaz 32 sanar . demekkı cok buyuk durmuyor.
makyaj yapmam . yakıştırmıyorumda kendime.sadece bb krem.

Niye merak ettiniz diyecektim ki yorumlarinizi okudum allah bağışlansın 3üzlerini lerini benimde ikizlerim var çok zordur eminim bakımları.
1:60 boy
52 kg
36 bedenim :(
33 yaşındayım

Ya o değil de hepimiz fitiz he:KK53:
Kitle indeksi yapsak hepimiz geçeriz:KK49:
Aferin kk hatunları, az yiyoruz, kilo almıyoruz:kk77:

Ya o değil de hepimiz fitiz he:KK53:
Kilo almak istiyorum amaaaa :.(((
iylesorunlu, post: 42322735, member: 304643"]Ya o değil de hepimiz fitiz he:KK53:
[/QUOTE]
Hayıııırr be

Yas:20
Boy:168
Kilo:56
Beden:36
Sacimi evlenmeden önce her gün yapiyodm smdi çok uzadığı için yapmaya usenyrm ama kurutrken şekil veriyorm makyajda gözüme yapiyorm her gün :))

Yaşım 26
Boy 174
Kilo 55
beden 38 36
Evlenmeden öncede hep 55 57 arasındaydım
Evlenmeden öncede makyaj yapmayı sevmezdim hala sevmiyorum. Önemli olan süslenmek değil temiz olmak.

Back