• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunuz kilonuz yasiniz nedir???

İlk bikaç sayfa okudum az kaldı bunalıma giriyordum.. :KK70:

1.70 boy
74 kiloyum suan
40 beden üstüm 42 beden altım
Evlenmeden önce 68 kiloydum.
Genelde sadece rimel surerim. Bazen sadece bordo ruj. Çok makyajı hiç bir zaman sevemedim yapmak istediğimde de eşim hevesini kırdı çirkin olmuş yüzüne ne sürdün diye:) bende sonunda dedim ne uğraşıyorum sur rimeli bazen kalemi cik oh!
Ben bunalima girdim coktan sekerim bende 66 kiloyken 40 42 arasi giyiyordum benimkide oyle kirmizi bordo pembe gosterisli ruj sevmiyo

Sen kendine kilolumu diyosun deme cunku degilsin sadece normalden cok az fazlan var ki okadarda goze carpmiyodur eminim

Görüyor musunuz hep zayiflar yazmis :KK70:
Bir kilolu olarak ozguvenimden dolayi kendimi kutluyorum ve yaziyorum efenim :KK30:

Boy:1.63
Kilo:68 :KK17:

Evlendigimde 51 52 kiloydum ve 2 yila yakin evliyim.. :110:
Edit: bakımıma önem veririm. Evde makyaj yaparım. Dışarı çıkınca güneş kremi ve rimel sürerim. Böyle işte :KK66:
Sen kendine kilolu deme az biraz fazlan var oda pek goze carpmiyodur bence kilolu demek 44 beden olmak ve ilerisidir

ay üçüzleriniz mi var. boşver onlara bakmak zor zaten. bir ara toparlarsın kendini... ayaklanırlarsa incecik olursun, peşlerinden koşturacağım diye..
Ah canim ya buyuduler ilkokul cagina geldiler ama kilolar baki kaldi daha dogrusu benim problemim duygusal yeme bozuklugu ruh halime gore yeme duzenim degistigi icin alip veriyorum donem donem ama cocuklardan sinra en dusuk kilom 66 oldu gerci ordada fazla kalamadim .

Boy: 1.63
Kilo:52
Beden:36-38
Yasim: 31

Makyaji sevmiyorum ve makyaj yapmiyorum. Ben yuzume dokunabilmeli, gozum kasindiginda gozumu kasiyabilmeliyim yoksa cildiririm. Zaten gun asiri yagmur yagan bir ulkede yasiyorum ve ulasimimi bisikletle sagliyorum. Makyajin gozlerimden akip panda seklini almasi hos bir goruntu degil :P Cildim zaten cok hassas. Makyaj yapmadigim halde cilt temizligine cok onem veririm ama cildim yagli oldugu icin krem kullanmam. Bazen benim yasitlarimin ya da benden kucuklerin ciltlerine bakiyorum da kirisikliklar coktan baslamis. Goz altlari mosmor olmus. Simdiki genclik cok makyaj yapiyor sasiyor kaliyorum. Aman diyeyim kizlar, cok asiri makyajdan kacinin. 30unuza geldiginizde 40li yaslarda gostermeyin.

Sonunda boyu kılosu aynı bırısı cıktı herkes boyunun 10 15 20 asagısı yaa bu zayıf hatunlar bırde bu kıloda nasıl kaldıklarını anlatsalar

kendi adıma hareketli bir oğlum var ve evde durmayan bir yapım var (bu halime sinir oluyorum)
birde akşamları ekmek pek yemem arkadaşım

Boy kilo uyumu super doguma kadar kilo olsanda sonrasinda bu kilona geri don yoksa ustune aldikca aliyo insan. Topuklu da ben hic giyemiyom rahat edemiyorum. Evde bile bakimlisin demek supersin cnm
Eşimin boyu 85 topuklu giymeyince biraz tuhaf oluyoruz yan yana:) bende spor ayakkabı yok o yüzden.. ben çok yemek yiyorum günde 6 7 öğün meyve abur cubur hersey yiyorum ama en fazla 200 300 gr alıyordum doğumdan önce şimdide değişen bişey olmadı kilo alan bünyem yok allaha bin sukur:))

boyun 168 kilo 56 yaş 30 36 beden giyiyorum bekarım ama evlenince de 58 olabileceğimi düşünüyorum 60 ta olabilirim belkide 62 ama aynı kilomda kalmayı tercih ederim. saç olarak sürekli değişiyor kızıl sarı kumral. makyajımı haftada 5 gün yaparım evlenince de yapacağımı düşünüyorum.

Kknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz 1.63
Kilonuz 65
Beden numaraniz 42
Yasiniz kac? 30

Evlenmeden onceki kilonuz neydi?50
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala? gunluk hayatda yapmam gezmeye giderken yaparim
Tesekkurler opuldunuz
hiçde ornek deilim bu olçulerle ama idare edin artik
en kuçugu 6 aylik 3 çocuk annesiyim
emzirmenin bitmesini bekliyorum firtina gibi donucem zayiflama sahaalrina :))

Boy: 1.63
Kilo: 50
Yas:25
Dogumdan once 47 kiloydum 18 kilo alip haziran ayinda 65 kiloyla doguma gittim 55le eve geldim , simdi 50 kiloyum.
Makyaj da dogumdan once sadece rimel eyeliner surerdim hergun ama simdi hem pek evden cikmiyorum hem de kucuk bi bebegim var. Pijamami degistirmeye firsat bulamiyorum ne makyaji :)

Back