- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ben bunalima girdim coktan sekerim bende 66 kiloyken 40 42 arasi giyiyordum benimkide oyle kirmizi bordo pembe gosterisli ruj sevmiyoİlk bikaç sayfa okudum az kaldı bunalıma giriyordum..
1.70 boy
74 kiloyum suan
40 beden üstüm 42 beden altım
Evlenmeden önce 68 kiloydum.
Genelde sadece rimel surerim. Bazen sadece bordo ruj. Çok makyajı hiç bir zaman sevemedim yapmak istediğimde de eşim hevesini kırdı çirkin olmuş yüzüne ne sürdün diye:) bende sonunda dedim ne uğraşıyorum sur rimeli bazen kalemi cik oh!
Sen kendine kilolu deme az biraz fazlan var oda pek goze carpmiyodur bence kilolu demek 44 beden olmak ve ilerisidirGörüyor musunuz hep zayiflar yazmis
Bir kilolu olarak ozguvenimden dolayi kendimi kutluyorum ve yaziyorum efenim
Boy:1.63
Kilo:68
Evlendigimde 51 52 kiloydum ve 2 yila yakin evliyim..
Edit: bakımıma önem veririm. Evde makyaj yaparım. Dışarı çıkınca güneş kremi ve rimel sürerim. Böyle işte
Yas 47 kilo 50 abla sen naptin gencleri ezdin gectin yaaBoyum 1.60
Kilom 50
Yaşım 47
Beden 36
Evlilik ve doğum öncesi kilom 49
Evde ve yalnız olsam bile makyaj ve saç her daim...
Ah canim ya buyuduler ilkokul cagina geldiler ama kilolar baki kaldi daha dogrusu benim problemim duygusal yeme bozuklugu ruh halime gore yeme duzenim degistigi icin alip veriyorum donem donem ama cocuklardan sinra en dusuk kilom 66 oldu gerci ordada fazla kalamadim .ay üçüzleriniz mi var. boşver onlara bakmak zor zaten. bir ara toparlarsın kendini... ayaklanırlarsa incecik olursun, peşlerinden koşturacağım diye..
Evet fazla gostermiyorum kilomu canimYine iyi kilon en azindan esit normal gorunuyosundur
hamilelikte 15 ten fazla kilo aldm :) dogumda 9u gitti. sonrasi kendiliginden gitti. bende sasiriyorum :)Masallah kk da manken varmis hep ya anam 40 beden yukarisi yok herkes 36 herkes 38 dogum oncesi ve sonrasi aynisin helal sana
Anam bacim sen naptin bizi ezdin gectin olamaz sen 38 giyemezsin olsan olsan 36 34 olursun
Boyumuz ayni kilomuzda +39 fark var vay vay ben ölmusum yaa
Sonunda boyu kılosu aynı bırısı cıktı herkes boyunun 10 15 20 asagısı yaa bu zayıf hatunlar bırde bu kıloda nasıl kaldıklarını anlatsalar
Yas 47 kilo 50 abla sen naptin gencleri ezdin gectin yaa
Eşimin boyu 85 topuklu giymeyince biraz tuhaf oluyoruz yan yana:) bende spor ayakkabı yok o yüzden.. ben çok yemek yiyorum günde 6 7 öğün meyve abur cubur hersey yiyorum ama en fazla 200 300 gr alıyordum doğumdan önce şimdide değişen bişey olmadı kilo alan bünyem yok allaha bin sukur:))Boy kilo uyumu super doguma kadar kilo olsanda sonrasinda bu kilona geri don yoksa ustune aldikca aliyo insan. Topuklu da ben hic giyemiyom rahat edemiyorum. Evde bile bakimlisin demek supersin cnm
hiçde ornek deilim bu olçulerle ama idare edin artikKknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz 1.63
Kilonuz 65
Beden numaraniz 42
Yasiniz kac? 30
Evlenmeden onceki kilonuz neydi?50
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala? gunluk hayatda yapmam gezmeye giderken yaparim
Tesekkurler opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?