• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunuz kilonuz yasiniz nedir???

Bekarim ama bende yaziyim :)

boy 1.70
kilo 58
beden 36
yas 24

Disari cikacagim zaman eyeliner rimel ve biraz allik kullanirim. Evde oldugum zamanda goz kalemi ve rimel kullanirim. Cöp atmaya giderken bile makyajsiz gitmem yolda belki hayatimin erkegiyle karsilarim diye :70: Beni oyle bakimsiz gorup iyy ne bakimsiz kiz der Allah muhafasa :17:

yaşım 29
boyum 1,74 kilom 65 bedenim 40 evlenmeden önce 58 kiloydum 1 çocuğum var
iş hayatım olduğu için bakımlıyım genelde sadece göz makyajı yapıyorum yüzüme pek fazla bişey sürmemeye özen gösteriyorum zaten düzgün bi cildim var

Yas:27
Boy:1,58
Kilo:55
Beden:38
Evlenmeden önce 49 kiloydum evlenince isi biraktim kilo aldm biraz, ise gittigim icin makyaj yapiyodumda simdi öyle deil disari cikiyosak esimle yada evde kendimi cirkin hissediyosam :)

Boyum 1.70
KG :63
Beden 38
Bende makyajı severim ama duruma göre değişiyor bazı anlar oluyor hiç yapasım gelmiyor normal şartlarda bi yere giderken çok önem veririm .Ama depresyon günlerimde hiç yapmam sıfır makyaj ;) ama artık onda da yapıcam dost var düşman var geçen birisiyle mutsuz anıma denk gelmiş alışverişte karsılastık moralm bozuldu öle görünce o baakımlı kıza nolmuş dedi .Siz siz olun bakımsız adım atmayın .Ders oldu bana bide gıcık aldım biriydi.

Kknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?

Evlenmeden onceki kilonuz neydi?
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala?
Tesekkurler opuldunuz

Boy 164cm
Kilo evlenmeden önce 70
Şuan : 64.5 (hamileyim)
Beden 40- 42
Yaş .22
Makyaj : kapalıyım bazen binde bir evde yapiyorum .
Kilom da eşimi hep rahatsız etmiştir.
3. Üz maşallah allah sağlık sihhat versin . Bebisine de sana da 89 çok fazla bir an önce başlamalisin kesinlikle .
Zor değil kolay da değil ama 100 kilodan zayiflayan arkadaşımın mutluluğu azmi bana moral oluyo sevgiler.

flirt.gif
Kizlar hepinizin masallahi var (boy & kilo) :nazar:

Vay anasını be KK nın hatunları süpermiş :) bende yazayım nacizane
Evliyim iki bebem var oğlum 5,5 kızım 3,5 yaşında :KK49:
Evlenmeden önce 53 kiloydum :)
Boyum:170
Şuanki kilom 58 :KK49:
Bedenim üstü 38 alt 40 Değişiyor kalıba göre:110:

Back