• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunuz kilonuz yasiniz nedir???

Kknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?

Evlenmeden onceki kilonuz neydi?
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala?
Tesekkurler opuldunuz

154 cm :(
45 kg
34 beden
25 yaş

evlenmeden önce 43 kg
çalışmama rağmen saç makyaj hiç beceremiyorum :(
yapmaya çalışıp da yapamayanlardanım

Kknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?

Tesekkurler opuldunuz
1.60 boy
54 kilo
38 beden
23 yaş
Bekarım.
Öğrenciyim, dışarı çıkarken mutlaka saç, makyaj yaparım.
Taliplerimi bekliyorum.:-)

Kknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?

Tesekkurler opuldunuz
Boyum 1.74
Kilom 66
Bedenim 40
Yaşım 26

Evlenmeden önce 60 idim. Nişanlanmadan öncede 55 :D
Başörtülü birisi olduğum için hergün işe giderken saç derdim yok :) ama onun harici evimde saçımla uğraşıyorum..
Makyaj yapıyorum sanırım :D çünkü illaki kaş farı, göz kalemi, pudra kesin sürerim hergün malesef.. sürmek istemiyorum ama görüntü soluk oluyor diye illa işe gelirken sürüyorum istemedende olsa. :)

boy:1.70
kilo:54
bden:36
evlenmeden önce de aynı kilodaydım..
hergün saç makyaj yaparım mutlaka işe gelirken..h.sonları da gözlatı kapatıcımı sürerim mutlaka evdeysem bile.:)

Boyum 1.68
Kilom 53
Bedenim 36
Yaşım 27

Evlenmeden önce 55 tim,hamilelikten sonra çok zayıfladım en son 53'e çıkabildim :) Hergün göz kalemi kullanırım,bazen allık. Saçıma da 2 günde 1 maşa/fön kullanırım ama çok kabarık saçlarım yok,bu aralar keratin bakım yaptırsam mı diye araştırma içindeyim. İşe gelmediğim günler de free takılırım :KK53: Bu arada anket yaptığınız çok belli

Ben de geleyim bari :)
Yaş 29
Boy 158 (az kısayım evet :P )
Kilo 47
Beden 34-36
saç makyaj konusuna gelince işim gereği hafta içi yapıyorum ancak haftasonu evdeysem yapmam, dışarı çıkacaksam da eyeliner sürer çıkarım

164 boy,54 kilo. O 10 farkı gormem lazım, yoksa bunalimlara giriyorum. Doğumdan sonra fiziğim daha da güzelleşti sanki,daha da genclestim. Doğum öncesi 55,56 gibiydim. Sarı kaş, sarı kirpik sahibi hakiki sarışın ( :( ) bir hatun olarak her gün makyaj yapmak zorundayim. Yoksa hayalet muamelesi goruyorum.

160 boy
48 kg
36-38 beden (kalıplarda değişiyor)
31 yaş

makyaj genelde yaparım. ama bu gün canım istemedi.

evlenmeden önce 53 düm, bir ara 63 kiloya kadar çıktım. sık sık rahatsızlanınca 48 kiloya kadar düştüm...

sağlık önemli. diğerleri çok da dert değil.

ay üçüzleriniz mi var. boşver onlara bakmak zor zaten. bir ara toparlarsın kendini... ayaklanırlarsa incecik olursun, peşlerinden koşturacağım diye..

"Evlenmeden önce/sonra..." sordugun icin evli olmayan biri olarak cevabimi merak eder misin bilmiyorum ama

18 yasindayim
1, 67
58

:)

Back