• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunuz kilonuz yasiniz nedir???

Kknin guzel hatunlari
Evet merak ediyorum
Boyunuz
Kilonuz
Beden numaraniz
Yasiniz kac?

Evlenmeden onceki kilonuz neydi?
Birde hergun sac makyaj yapiyormusunuz hala?
Tesekkurler opuldunuz
boy 1.64
kilo 54
beden 36
yaş 24

bekarım daha

hergün eve gidince süslü püslü giyinirim saçım başım herşeyimle uğraşırım
bende seni öyüyorum
başka sorun var mı şekerim ?:KK14:

Boy 160
Kilo 53 sabittir bu ama şu anda 56 görünüyorum ( 2 aylık evlilikte almışım hemen alarma geçtim vermeye çalışıyorum):mad:
Yaş 25

:KK53:

1.67 boyum
57 kiloyum
21 yaşındayım
Omuzlarım çok geniş olduğundan üst kıyafetlerde 38 giymek zorunda kalsam da 36 bedenim :KK48:

Evli değilim zaten :) liseyi bitirdiğimde 68 kiloydum Üniversitenin ilk yılı 20 kilo verdim çok iyiydim ama bu yaz 9 kilo geri aldım :mad:

Bi de son soru Hayatımda makyajın en ufağını azıcığını bile yapmadım Prensip haline getirdim yapmamak istiyorum:21:

Boy:163
Kilo:56
Beden:36

Hamilelik öncesi 34-36 beden giyiyordum şimdi 36 beden giyiyorum ama eskisi gibi güzel durmuyor kardashian poposu var bende :KK43: Makyaj eskisi gibi çok yapmıyorum arada fondoten , kalem , allık kullanıyorum

Ya bu arada ben 56 kiloyla 36 beden giyerken 52 kiloyla nasıl 38 beden giyiyorsunuz bende mi bi tuhaflık varo_O

33 yaşımın tam da ortasındayım. (En sevdiğim yaşlarım 30'larım oldu bu arada)
158 boy (Bu konuya fazla girmeyelim, bence ben ortalamayım siz uzunsunuz) :)
51 kilo (49-52 arası gidip gelir, doğumdan çıktığımda 72 kiloydum o ayrı :) Oğlum sağ olsun. Yine olsa yine yerim, pişman değilim)
Saçlarımı genelde toplarım. ( Uzun saçı sevemedim ama oğlumun hatrına uzatıyorum, konuyla ilgili bana senelerdir söz geçiremeyen eşimin keyfi çok yerinde)
Makyaj ihtiyaç duyduğumda yaparım. ( Hani böyle kendimi kötü mıymıntı hissettiğim zamanlarda yaparım, onun dışında rimel sadece. Zaten kötü hissetmiyorsam "hatun bugün de ayrı güzelsin yahu" deyip çekiliyorum aynadan. Ah unutmadan cilt bakımımı asla atlamam, üşenmediğim nadir konulardandır.)
Gelim bedene :36/38 değişiyor. Kalıp diyeceğim ama bazı markaların sırf kadınlar kendilerini iyi hissedip alışverişe gelsinler diye bedenleri biraz geniş tuttuğunu okumuştum. :) E nerenin 36'sı oluyorsa oradan alıyorum. Kendini kandırmak güzeldir bazen. :))

Dionee Dionee gızzzz goşşşşşşş :KK70: :KK70:

Bekarım
Yaş 20
Boy: 160 :KK43:
Kilo 51
Kilom kimi zaman 55 oluyor kışın falan :KK43:
Makyajı genelde ruh halime göre yaparım

Ya cildin bozulmuyo mu sürekli kapatıcı sürünce hayır bozulmuyosa bende sürücem ondan soruyorum :)
göz altlarım alerjilerimden dolayı hep koyu renklidir.aynada kendimi görünce hastalıklı gibi duruyorum..hem bakım kremi hem kapatıcı kullanıyorum.bu yüzden bozulma yok çok şükür..

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Boy:163
Kilo:56
Beden:36

Hamilelik öncesi 34-36 beden giyiyordum şimdi 36 beden giyiyorum ama eskisi gibi güzel durmuyor kardashian poposu var bende :KK43: Makyaj eskisi gibi çok yapmıyorum arada fondoten , kalem , allık kullanıyorum

Ya bu arada ben 56 kiloyla 36 beden giyerken 52 kiloyla nasıl 38 beden giyiyorsunuz bende mi bi tuhaflık varo_O
Son paragrafınıza ben de takılmıştım ilk yorumları okurken. Sanırım kemik yapısı ya da vücut sıkılığı filan etkili.

Back