Boyunu uzatmak, duruş bozukluklarını düzeltmek isteyenler gelin beraber uzayalım!

Arkadaşlar bu hareketlerle blli bi süre devam edelim. Fark görenler yazsınlar ama olur mu

boyumuz uzarmi bilmiyorum ama bu topla yuvarlanma ve diger hareket karin kaslarimizi baya gelistirecek gibi

Canim videoyu izledim. Iki hareket de birbirinden kolay ve etkili görünüyor. Yarin sabah basliyorum ayni zamanda telkin müzigini de sürekli dinliyorum, bilgisayarimda kisik sekilde sürekli acik, istedigim müzigi dinliyorum arkasinda da cok hafif o caliyor, umarim bu sekilde de etkili olur. Merak ettigim bu hareketleri nerede yapacagim? Yerde yaparsam sirtim cok acir, yatak da cok yumusak. Yere serdikleri o mavi seyden almamiz gerekir mi?

ben yere battaniye katlayip serdim bugun canim battaniyenin buyuklugune gore katlayabildgn kadar katla sadece seni alacak kadar katlayabilirsen tam olur

kızlaar şimdi daha ilk hareketleri gördüm beni de alıın , diğer sayfaları okumaya vaktim yok ancak akşam ilk hareketleri yapıcam boyum 1.60

Özür dilerim kızlar ama o videodaki kadının boyunu öyle küçük görünce hevesim kaçtı.

Özür dilerim kızlar ama o videodaki kadının boyunu öyle küçük görünce hevesim kaçtı.

Konuyu yanlış anladın sanırım
Bu hareketler duruş bozukluklarını düzeltio ve en fazla 3-4 cm etkileyebilir
Kadının boyu kısa olabilir genetiği gereği
Ama duruş bozukluğu olmadığı için o onun gerçek boyu oluo
Ama çoğumuzda duruş bozukluğu olduğu için kendi boyumuzdan daha kısa görünüyoruz
Biz de bunu düzeltmeye çalışıp gerçek boyumuza ulaşmaya çalışıyoruz
Umarım anlatabilmişimdir

Ben 2 gündür deniyorum
Deneyen arkadaşlar sonucu paylaşsın,ben de paylaşacağım

merhabalarrrrrrrrrrrrr arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr :93:

durus bozuklugu ne kadar surede duzelebilir acaba bilgisi olan varmi bendede baya bi bozukluk varda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…