beni de eklermsn cnm,boyum 1.67
iyi geceler kizlar topik hayirli ugurlu olsun... ya bisey soylicem ben bekarken
1,65ti boyum gecen gun olctuk sok sok 1,61 sinirlerim bozuldu insanin boyu kisalirmi ya nasil is bu kilo aldim dogum yaptim vs onlara bagliyorum artik napiyim
Ekliyorum hemen, yarn sende gel hareketlere bak
cnm topiğe bakıyoruz değilmi cnm saat kaçta peki
Canım sebep kamburluğa doğru gidiş olamaz mı bu insanların büyük oranında var cunku
suan gorunurde oyle bisey farketmedim tatlim ama olabilirmi ya acaip derecede sirt agrisi cekiyorum 2 yil once doktora gittigimde omurilikte kist oldugunu ogrendim cok agri yapiyo belki bu hareketler sirt agrimada iyi gelir
Sende hosgeldin canım baslayalım yarın olur mu?
Slania'm da gelmiiiş
Canım ne yalan söyleyeyim ben seni 165-170 gibi düşünmüştüm
Umarım etkisi olur bu uygulamanın de birlikte uzarız
Eveeet buyrun ilk bir haftaki videolarımız:
[video]http://www.uzmantv.com/durus-bozukluklari-hangi-pilates-hareketleri-ile-duzeltilebilir[/video]
Burada top gibi sallanma hareketini 50, bacak germeyi 50 kere yapalım. Tabi isteyen ve vakti olan fazladan yapabilir
Bu hareketin yanında bir de şunu yapalım:.Sırtı Esnetmek
Bacaklarınızı omuz genişliğinde açarak ayakta durun, sırtınıza kollarınızı kavuşturarak ulaşın. Öne doğru yavaşta uzanın. Bu uzamaya da katkısı olan çok iyi bir sırt esneme pozisyonudur.
Bunuda 5 dakika yapalım ardından değebileceğimiz en yüksek noktaya değerek içimizden 60 saniye sayalım. Bunu da 5 kere tekrarlayalım.
Yatmadan önce süt içMEyelim. Ama kahvaltıda ve öğle yemeklerinde tercihe göre ya bir kibrit kutusu kadar peynir, ya süt ya da bir kase yoğurt tüketelim.
yatmadan önce içilen sütün boy uzamasını olumsuz etkilediğini okumuştum.
Bu haftada tüketebilirsek en az 1-2 gün balık tüketelim.
Hosbulduk canim, vakit bulursam bugün yapmaya calisacagim...
Anaam cüceyim ben ya da elf diyelim hadi o daha güzel.
Allahtan vücudum orantili da öyle aman aman kisa görünmüyorum ya da bana öyle geliyor bilmiyorum. Biraz uzasam hic fena olmaz..
Bugün biraz isim var aksam bakacagim videoya hareketleri de yapacagim canim.
Hosgeldin canımJoule hayırlı olsun iyi topikler
Bende uğricam arada gelişmelere bakarım
Tam okuymadım vaktim yok ...
Gelince bakıcam boyumda 1.68
Merhabalar benmde boyum 160 bu topiği çok çok fazlaca takıp edeceğim :):)
merhaba caniim, benide eklermisin listeye benim boyumda 1.66 m
Kızlaaar bakın ne buldum
Bunu günde 6 saat dinleyeceğim, vaktinz olursa siz de deneyin.
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...23-boy-uzatmak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html
insanlar yaşlandıkça kısalır evet
osteoporozdan, omurga çökmesinden filan gittikçe azalır
benim de boy kısa bu arada 1.58im
bari düz hesap 1.60 olsaymışım
sanırsam ortaokuldan sonra uzamadım ben
çok da sıkıntı değil
ama duruş bozukluğum var galiba
hatta kendimde skolyoz ya da kifoz olduğundan şüpheleniyorum
Canım 6 saat derken mesela iş yapıyosun aç bi yerden hafif de olsa duyBugün yapamadim videoyu bile izleyemedim, yarin sabah hemen kalkip yapacagim.
Canim ben indirdim bunu ama 6 saat biraz fazla degil mi? :26: Farkli farkli müzikler olsa neyse, müzik güzel ama ben hareketli parcalari daha cok severim, bunu sürekli dinlersem bogulurum...
merhaba okuyup basladım bile
boyum 1.60 tı bir zamanlar ama 1.58 olmusum nedense :):) doğumdan sonra kısaldım galiba
Şüphelerin varsa doktora görün bence. Allah korusun ciddi bir şeye yol açmasın.
[/B]