Boynuz mu Paranoya mı

Gercekten sabrınıza şaştım kaldım sızın tabirinizde boynuzlanmayıda gecmıs boynuz tavan olmus bunada acık acık ızın vermssnz pes dgrusu

Hepsini okuyamadım çok zorlamışsın o kadar şeyi yaşamana bile gerek yokmuş boşuna kendini kasıp strese sokmuşsun cnm baştan belli etmiş zaten...
Bugün paraya tamah eder yarın keşkelere döner bırak o düşünsün sal gitsin...

Normalde uzun konuları okumam, merakımdan okudum, boynuzlandım mı diye soruyomusunuz gerçekten ya şaka gibi, olmayan gururunuz için sizi tebrik ederim adamı kızla bassan bile bi açıklama bulursunuz kendinizce .

Boynuz gibi mi ?
Arkadasim sen cildirdin mi ??
Seni aldatmis bariz belli, hadi diyelim ki aldatmadi boyle igrenc, hadsiz, kendini bi halt zanneden bir adamla nasil devam ediyorsun??
Boylelerini adam yerine koymayin lutfen ya.
Okurken nefret ettim, aldatmis mi aldatmamis mi bunu gec, bu kadar karaktersiz birine bir saniyeni daha harcama derim.

En çok hangi maddeye sinir oldunuz

Senin hiyardan bir cacık olmaz. Sal gitsin bence. Okkalı bir terket ardindan baksin alık gibi

Benim 2 yıldan fazladır ailesiyle de tanıştığım sevgilim
Ee yani ne degisir? Cocuk irem dedigi an anasi tanimaz seni oglunu kaybetmemek icin. Akilli olun akilli. Bas tekmeyi ne hali varsa gorsun. Adam gibi iliskiler yasayin. Sevin sevilin degerinizin oldugu mutlu gunler gorun. İnsan her dakika sinir stres yasamak icin evlenmez ki

Aha bu yorumu cerceveletip kk'nin girisine asmak lazim

Yani bu maddelerden herhangi üçünün bir araya gelmesi ayrılık beşinin bir araya gelmesi kıyamet sebebiyken siz bu kadar maddeyi ayrılmadan biriktirecek sabrı nereden buldunuz? Siz böyle davranınca adam da at koşturmakta beis görmemiş ve sizi aptal yerine koyduğunu düşünmüş bence.

Sonuna kadar okudum :))) Hatta ve hatta anlamadigim yerleri 2 kere daha okudum ki, saglikli yorum yapayim diye.

Malesef ki o kiza AŞİK olmus, ama aralarinda birsey yok gibi geldi bana. Kizda ona karsi boş olmayabilir ama, ailesinden dolayi korkuyor da olabilir.

Bunlarin sevgili olmasi yakindir canimm, sen yol.yakinken ayril, yoksa bu adamin seni birakmasi an meselesi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…