Boynuz mu Paranoya mı

Mesafeler bazen hayırlı olabiliyor. Ne dersek diyelim araya giren uzaklık aramızdaki.bütün çıkarları yok ettiği için turnusol gibi ortaya döküyor gerçekleri. Başka birine gönlü kayabilen bir insanın sizde hiç bir zaman gönlü olmamıştır.

Karakter yoksunu herif.
Şahsen bana normal bir ayrılık yetmezdi böyle bir durumda.
Ayrılırken ona kendini yetersiz hissettirirdim.Bana hiç bir yönden yetmiyorsun ne işin ne maaşın ne kültürün ne de karakterin derdim. O anki ruh halime göre "Biriyle tanıştım, onu tanıdıkça hayatıma almak istediğim kişinin sen olmadığını anladım. " falan da diyebilirdim bilemiyorum.
İşine de çomak sokardım büyük ihtimal.
Kızın bir şekilde benden haberdar olmasını sağlardım.Az aklı varsa o da tekmeyi sallar zaten.

Eski sevgilimdi der yalan atar kıza

Maddeleri yarıya kadar okudum. Bunun paranoya olması imkansız ama bunun paranoya oldugunu dusunmek paranoya olabilir

İş yerine gittin kıza babasına kendini gösterdin. Sevgilisiyim dedin. Seninkinin başıma musallat oldu o yüzden şehri bile değiştirdim yine geldi buldu beni. Psikopata saplantılı bi tip vs diye seni anlatıp kendini mağdur gibi göstermeyeceği ne malum? Bence bırak zaten kendisi bırakmış seni. Sessizce ayrıl ve yoluna bak derim değmez. O işi göze alan senin müdahale edeceğin ihtimalini de düşünmüş hazırlığını yapmıştır. Gereksiz üzülürsün.

Sanki siz iyi arkadaşısınız o da o kızdan hoşlanıyo senden yorum alıyor kendi ile ilgili öyle abidik kubudik bişey işte . Sonuc olarak terkedileceksin de bence ondan önce sen bırak onu.

Sizce bu gözlerin sahibi nasık biridir gözler kalbin aynası drğil mi her ne kadar bilerek verilmiş bi poz olsa da ben istesem de böyle bakamam

Eklentiler

• DD70F9CB-702D-4C71-BB60-9AA5941734F4.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 198
Sizce bu gözlerin sahibi nasık biridir gözler kalbin aynası drğil mi her ne kadar bilerek verilmiş bi poz olsa da ben istesem de böyle bakamam
Bırak onun bunun gözünü biraz gururun varsa bi an önce ayrıl. Aldatılıyosun veya sadece diğer kıza aşık olmuş farketmez sana değer vermiyor yetmez mi ayrılmak için? Bi sene sonra yok 6 ay sonra yok mesaj atma, arama, gelme gitme... seni ezik gibi kullanıyor egosunu tatmin etmek için, o yüzden tam ayrılmıyor da kenarda bekletiyor. Hani gurur? Terket de gör bak nasıl kıymetli oluyosun.

Terkettiğimi haber vereyim mi vermeyeyim mi

Terkettiğimi haber vereyim mi vermeyeyim mi
Ver ver. Ama kızla ilgili bir şey deme bence. O sümsük egosunu indirecek şeyler söyle. 3 kuruş kazanıyosun de ne bileyim başkasından hoşlanıyorum de en kötü ihtimalle senden soğudum de. Zoruna gidecek şeyleri sen daha iyi bilirsin. Sonra bize de yaz da bizim de içimiz soğusun. :))) nefret ediyorum hemcinslerimin kendini ezdirmesinden.

Onun içini rahatlatmaktan çok korkıyotum Ben diuorum ki haber vermesem de noluyo ya diye kendi kendini mi yemeye başlasa acaba bi süre sonra

bu cocuktan nasil ayrilsam diye düsünerek gecirdigin zamana bile yazik.
onun egosunu ezecegim diye vaktinden iki dk bile calma. kendi hayatina odaklan.

onun en buyuk cezasi zaten kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…