Boynuz mu Paranoya mı

Mideme kramp girdi gerçekten, kalanını okuyamadım . Mübarek, Manas Destanı:)

Arkadaşım 3 maymunu oynamışsın sen..

Kuzum at kıçına tekmeyi pisliğin teki hem onunla flört ediyor hemde seni suçlu psikolojisine sokuyor...
Hemen ayrıl hayatını böyleleri için heba etmeye değmez.

Sonrasında adam intikam öyle alınmaz,böyle alınır diye hırs yapıp,konu sahibine hepten kinlenerek onu darp etmeye,yaralamaya kalkarsa ne olacak?
Böyle konularda harekete geçmeden önce,
ince eleyip, sık dokumak lazım.
Geçtiğimiz yıllarda, Bursa'da genç bir kadın, trafikte bir adamla tartışıp, ona küfretti.
Sonrasında bu adam onu takip edip,evini öğrendi ve kapısını çaldı.
Kız kapıyı açtığında, bıçağı ona saplayıp kaçtı.
Sonuç,bir ağız dalaşı sonunda genç bir kadın canından oldu.
Kısacası intikam hırsıyla hareket etmek bazen beklenmedik ve üzücü sonuçlar doğurabilir.

Son düzenleme:
Beni aldatmak isteyen adamın yeni ilişkisini de bozmuştum ben. Kızın profilini biliyormuşsunuz muhtemelen sizden haberi yok ve flört ediyor. Ben x'in sevgilisiyim ona sürpriz yapacağım iş yeri adresinizi yazar mısın filan deyip tekere çomak sokacaksınız. Aileye gidip gelecek planlarınzı anlatıp, işten çıkmaya çekiniyor diye konuşup kızla ilişki ortaya çıkarsa ya da evlilik durumlarında tekmeyi yemesini sağlayacaksınız. Ben olsam böyle yapardım. Siz biraz safsınız ve sizi kullanıyor. Bu kadar da ezdirmeyin kendinizi.

Çok uğraşma diyorum hala ama madem sessizce hayatından çıkarmak istemiyorsun İrem'in senden haberdar olmasını sağla. Yok mu birlikte çekildiğiniz bir fotoğraf? İnsta'ya, Facebook'a profil resmi yap İrem'e arkadaşlık teklifi gönder. Onun o fotoğrafı görmesi yeter. İşin içine çomak sokmuş olursun zaten.

Adamın size sevgisi bitmiş, aklı başkasına kaymış olabilir. Ancak sizi kenarda tutmaya çalışması ve sizi saf yerine koyup yaşadıklarını anlatması kabul edilir gibi değil. Aslında patronu arayıp, kızı asla suçlamadan (hatta kızın sevgilinizin niyetinden haberi bile olmadığını düşündüğünüzü vurgulayarak) sizle evlenecekken kızlarına kafayı taktığından haberdar etseniz, bunu hak etmiş olur. Ama uğraşmaya değer mi, bilemedim. Doğru bir davranış da olmaz zaten.

Niye adam gibi ben aşık oldum diyip bitirmiyo Doğrusu bu değil mi

Annesinin babasının anisinin numsrası da var bende kızın Sizce yapayım mı aklıma gelmedi değil işinden de olsun pislik

Ya da, bak canım seninle şu kadar zaman sevgiliyiz ama sen bana yetmeyecek bir erkeksin, hem maas, hem kültür vs evlilik sorumlulugunu alacak biri değilsin, ciddi düşünüp evlenilecek biri olarak görmüyorum seni ve çayıra saliyorum hadi az otla, senden bir cacık olmaz

Nasıl syrılmam gerektiğini kestiremiyorum
Acısın isterim canı
O kıza da huzur veemez ki hıyar

Hic birsey demeden ayrilabilirsin mesela, BEN AYRILMAK ISTIYORUMM, sadece bu.
Neden derse öyle gerekti tarzinda kestir at. Hem koyar ona, hemde neden ayrildigini cozmeye calisir gizemli olur.

Suan daha aci cekmez ama ilerisi icin birsey diyemem, kizla olmaz ayrilir yada kiz ona mutluluk vermez. Seni ozleyebilir, degerini anlayabilir, pisman olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…