Boynuz mu Paranoya mı

Ağzımdaki bakladan korkacağına, beni kandırmak için yeterince zeki olduğuna emin olmalıydın

Herşeyi biliyorum

Şuan gözümde the big bang theory deki Stuart’tan farkın yok

Hayatımı birlikte geçireceğim biri var

“O adam” sen değilsin Yazsam nasıl olur
Stuart birlikte izlediğimiz dizideki ikimizin de çok aşağlık ve midesiz bulduğumuz bi karakter bu arada

Bugün patron kızı yarın arkadaş kardeşi, özetle adamın gözü dışarda. Uğraşmaya değmez.

ben bu kadar uzun cümleler kurmaya değmez görürdüm. ne yazarsanız yazın önemsemicek, kafa başka yerde çünkü.
"soğudum, bitti."
kelimesi yeter de artar bile.

Ne kadar karaktersiz bir adam ki ilgi duyduğu kızı,size yani kız arkadaşına anlatıyor.Adam o aileye damat ireme de koca olma peşinde
Bunları yazın adama ve diyin ki ‘epeydir herşeyin farkındayım sonucu görmek için sessiz kaldım’

süper bir cevap, aşağılar gibi onu

Böyle şeyler kimsenin yanına kâr kalmamalı. Bu tarz şeylerin toplum nezdinde cezasız kalması bu tarz vakaları arttırıyor. Adam bana bunları yaşatacak, ben binbir acı çekeceğim, ondan ayrılmak zorunda kalacağım, o da diğer kadınla mutlu mesut hayatına devam edecek öyle mi? Onun rezilliğinin cezasını ben çekeceğim? Yok öyle bir dünya...
Ben olsam naparım biliyor musun? Ayrılmadan önce çiçeğimi çikolatamı alır bir güzel sevgilimi iş yerinde ziyarete giderim. Sevgilimin çok sevdiği o aileyle bir tanışayım değil mi ama?! Ben de aileden olayım.. Derim ki "Çok sevgili muhafazakâr, dindar aile; siz çok sevdiğiniz elemanınızın ne zamandır evlilik vaatleri verdiği bir sevgilisi olduğunu biliyor muydunuz?" Veya "İrem hanim, siz alenen flört ettiğiniz, hediyeler aldığınız, 1000 tlnin üzerinde meblağlarda parasını kabul ettiğiniz bu adamın ciddi bir ilişkisi olduğunu biliyor muydunuz?" Daha kimlerle konuşurum.. Onu o iş yerine de o küçük şehre de rezil rüsva ederim. Şansımı karmaya bırakmam zira bu dünya üzerinde kendiliğinden gerçekleşecek bir adalet olduğuna inanmıyorum.
Sonra da mutlu mesut hayatıma devam ederim :) Bazı şeyleri evlenmeden görmüş olduğum için sevinirim. Bir süre kendimi dinledikten sonra adam gibi bir adamla tanışırım belki de :) Sakın kendini üzme konu sahibi bazısını da intikam iyi gelmez derler ama ben kendi fikrimi yazip içimi bosalttim :) Çok iyi ol, kendine iyi bak.

Stuart ı severim. Gerçi dizinin tüm karakterlerini severim.

Havalı bi terkediş olsun aklından çıkmasın o büyüttüğü egosu ufacık kalsın istiyorum
Sesssiz gidis her zanan daha cok koyar. Kafanda bitirseydin zaten birsey deme geregi duymazdin. Aciklama tenezzulu bile hissetmezdin. Iste bu daha aci koyar insana.
Ilk zaman aramamana aldirmayacaktir cunku hayatindaki boslugu doldurdugu biri var ama bu hep boyle olmayacak.
O seni kafasinda biyirmis. Su an sen borazan da ottursen umurunda olmaz. O yuzden ne soyleyim de ayriliyim.diye bosyere dusunuyorsun. Birsey demene gerek yok. Sen kafanda bitir yeterki.

Birde iremi size anlatıyor,hey Allahım yaa .haddinden fazla uzamış bu ilişki onlar çoktan yol kat etmiş bile siz boşa debeleniyosunuz.birakin gitsin kendinizi küçük düşürmeyin belliki adam gönlünü kaptırmış kıza.

Bence iş yerine gidin, rezil edin, işten de atılsın.

pazartesi ıspartaya iş yerine gidin derim ben.

Son düzenleme:
Paranoya değil haklisin. Bak canım ben biten bişeyin sürmesinden yana değilim. Yani insanca ayrılabilir. Ama bu yaptığı adilik. Ben senin yerinde olsam o kızın orda olduğu saatlerde ziyarete giderim. Sevgilimi görmeye geldim der dalarım içeri. Zaten ondan sonra ayrılır senden. Sende patrona kendini göstermiş olursun. Ayrıca en ufak bişeyde ayrılırım tehtidi. Senin canın yokmu ya. Ayrı ama kendini gostere gostere ayrıl

Hıyar adam çok iyi yalnız bayıldım.hıyar adam yollara taşları döşemiş koşuyor çoktan gitmiş sizden

Yarısina kadar okudum.
Allah aşkına hemcinslerim neden kendinize saygınız yok ??
Şunu yaptı geri dondurdum bunu yaptı geri dondurdum!!
Yahu bu ne ?
Adam sizi sevmiyor zaten değer vermiyor o kız olsa ne olmasa ne boynuzu yeseniz ne yemeseniz ne ?
Zaten adamın gözünde değeriniz yok kaybetme korkusu yok.
Ayrıca son derece mal bir insan bin tl maaşa razı olan bi insan maldır bana göre.

Gerçekten hiç mi kendinzie saygınız yok?
Basın tekmeyi gitsin.
Hayır şöyle bi tiple evlenip napicaksiniz?

o neydi gızzzzz oku oku bitmedi.
ben okurken şunu dedim kendime.
ben olsam çoktan onu iremle basardım,bir güzel de rezil ederdim sonrada tekmeyi koyup hayatıma başkasını alırdım.
daha sonrada yenisiyle foto mu yollayıp nasıl güzel çıkmışım mı diye sorardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…