Boynuz mu Paranoya mı

İki gündür konuşmuyoruz Nasıl yapayım
Ayrilmadiniz ama konusmuyosaniz ben olsam kizin nosu varsa ona guzel bi msj atarim bu adam bana boyle boyle yapti die sonrada adami ararim icimdekileri dokerim terkediyorum diyip kapatirim zaten emin ol kopek gibi pisman oluyolar ayrica su kacan kovalanir olayi tamamen dogru , dondugundede nolur yuz verme bu adamda es olmaz zaten kendine daha guzel daha iyi bir iliski bulmani dilerim

Ben kaydettim numarasını onun whatsappından Bende açıktı ilk gittiğinde
Daha o zaman fol yumurta yoktu ama kadınca hislerle sezdim sanırım
gerçekten üzüldüm,insanlar karaktersiz bir kahve alın rahatlayın sonra içinizde ne varsa dökün emin olun rahatlayacaksınız.

Ne paranoyasi okur okumaz anladim direk aldatiyor. Kacan kovalanir once ayrilacaksin. Sonra her yerden engelleyeceksin. Yeni sosyal medya hesaplari acip guzel mekanlarda guzel arkadaslarla tabi kiskandirmaya calismadan guzel resimler atacaksin. Cunku diger turlu surekli birsey paylasirsan cirkin gorunuyor. Takmamaya calis. Ya geri doner evlenir yada sende takmaya takmaya unutursun

yarısına gelmeden anlaşıldı konu.. kıza para göndermiş???????? daha neyi tartışıyoruz.3 kişisiniz ve siz yedeklerdesiniz artık. Bırak şu edepsizi.

bide görseniz o kadar yalaka ki
Patronun babası gelmiş pateon yokken Patrona mesaj atmış
X bey amca geldiler Y abi diye Sanırsın padişah teşrif etmiş
Orda her akşam kızın bi akrabasının evinde 7 ceddine kadar tanışıp misafirliğe gitti

Aldatıyor. Eğer ilişki yoksa bile kızdan aşırı derecede etkileniyor. Yakaladığınız her ayrıntı bence doğru. Ayrıca hepsi paranoyanız olsa bile size başta “6 ay sonra sen gelirsin” diyen adam sonradan “gelecekle ilgili hayatını bana endeksleme” diyor! Ayrılın. Sizi aptal yerine koyduğunu sanıyor. Müsade etmeyin. Basın tekmeyi gitsin.

İki gündür konuşmuyoruz zaten o yazmadı ben de yazmadım nasıl yapabilirim

ben olsam, davranışların soğuttu beni der ayrılırım.
bariz kıza ilgisi var ve size de saygısı yok. vicdanını rahatlatmak istemiyorum diyorsunuz ama adam kafayı ireme takmış. bişi dinlicek durumda değil. niye bunlara şahit oluyorsunuz. daha fazla üzülüyorsunuz.
beklerseniz zaten kızdan ilk yeşil ışıkta sizden ayrılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…