- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 34
-
- Konu Sahibi Elbasantava
İki gündür konuşmuyoruz Nasıl yapayımResmen alanen istemiyo seni soyle okkali bi tekme at icimiz sogusun zaten kizda dedigi gibi biri olmadigini ogrenince tekmeliycek sana geri dondugundede sakin yuz verme
Ayrilmadiniz ama konusmuyosaniz ben olsam kizin nosu varsa ona guzel bi msj atarim bu adam bana boyle boyle yapti die sonrada adami ararim icimdekileri dokerim terkediyorum diyip kapatirim zaten emin ol kopek gibi pisman oluyolar ayrica su kacan kovalanir olayi tamamen dogru , dondugundede nolur yuz verme bu adamda es olmaz zaten kendine daha guzel daha iyi bir iliski bulmani dilerimİki gündür konuşmuyoruz Nasıl yapayım
Vicdanı rahatlar iyilik edemem onaEngelle gitsin. Sana bir daha ulaşamasın.
Ben kaydettim numarasını onun whatsappından Bende açıktı ilk gittiğindeYalnız kızın çevrimiçi olduğunu nereden biliyorsunuz? Sizde numarası mı kayıtlı?
gerçekten üzüldüm,insanlar karaktersiz bir kahve alın rahatlayın sonra içinizde ne varsa dökün emin olun rahatlayacaksınız.Ben kaydettim numarasını onun whatsappından Bende açıktı ilk gittiğinde
Daha o zaman fol yumurta yoktu ama kadınca hislerle sezdim sanırım
İki gündür konuşmuyoruz zaten o yazmadı ben de yazmadım nasıl yapabilirimimanına kadar ayrılmaya niyetlenmiş. ilk fırsatta kıza duygularından bahsedecek, yolunu yapmaya çalışıyor.
o ayrılmadan siz terkedin, terkedileceksiniz.
İki gündür konuşmuyoruz zaten o yazmadı ben de yazmadım nasıl yapabilirim
Nasılnolur kıcına bas tekmeyi :)
asla seni haketmeyen biri
2 gündür yazmıyoruz inat edipBoynuzlar tavana vuruyor siz hala devam ediyorsunuz!
Kendinizi bu kadar ayaklar altına almayın yahu!
İki gündür konuşmuyoruz zaten o yazmadı ben de yazmadım nasıl yapabilirim