Boyle yobaz bi insanlar omur gecer mi

Güvenmemekle en iysini yapıyorsun komşumuzun torunu hep gelir kalır yanında birgün kadın dısarıda oturuyor 6 yasnda torunu babannesinn yatakofasında neyle meşgul bilmiyorm ama kadın dolaba hep cocugun oyuncak giysi ıvır sıvır koymus galiba onları almak isterkn dolap üzerine dusuyor kadın oyuncak almaya gitti diye bekliyor nasılsa cocuk evde diye cıkıpta bakmıyor usun bi süre. Em son arkadasları cagırıyor beyza gitti gelmedi hala diye. Bir cıkıyorki altta nefessiz kalmıs vefat etti sok olduk hepimiz. Yani soncta yaslı kadın surekli pesinde dolanamıyor ve dedigin gibi yaslıların evi delme cakma sonradan ek yamalarla dolu ben olaam bende güvenemezdim.

Bide buna rağmen sen benden iyi mi bakcan diyo

Bide buna rağmen sen benden iyi mi bakcan diyo
Ben olsam evet senden iyi bakacagim benim cocugum sen de kendininkine kendincd iyi bakmissin yeter derim. Esime de annen cok istiyorsa kendi dogursun der buyuk kavgayi cikarir gerekirse hepsiyle kuserim. Her hafta da onlara cocuk tasimak zorunda gorusturmek zorunda degilim insan kaynana kaynata torun sevsin diye cocuk dogurmiyor yahu her haftasonu planini onlara gore mi yapacak ne zaman denk gelirse. Goruntulu arama diye bir sey var arada arasinlar yeter. Esiniz de aglaklik yapar sinirlenir filan siz kendinizden emin durdukca dirdiri birakirlar emin olun uc bes kere sert cikin, ben o stresi yasayacagima kocamla kavga gurultuyu tercih ettim. Simdi kocamla aram berbat ama icimdeki rahatligi hic bilemezsiniz. Benim kaynana da kiskanc otesi biri cocugumu kendi dogurdu kendi buyutecek saniyordu. Ayilmalar bayilmalar. Simdi noldu tedavi gormeden iyilesti mi de artik ayilip bayilmiyor. Biraz kaynanaya cevap verin tabiki senden iyi bakacam diye ustten konusun iki aglae ucuncude bakin nasil yaygarayi kopuyor meselenin torun sevmek olmadigi ortaya cikiyor.

Uzatıp dursunlar,istedikleri kadar dramatize etsinler.Sözlü olarak hiç cevap vermeyin konuşsunlar.Ama fiilen götürecekleri an izin vermeyin.
Yani neden ille de susmalarini ve size saygı duyup "tamam sen nasıl istersen" demelerini bekliyorsunuz ki ? Çocuğu zorla kucaklayıp götürecek halleri yok.
Bir kere "hayır" deyip noktayı koyardım.Bir daha da bu konuyla ilgili münakaşaya girişmezdim.

Demir korkuluklarda da bana güvenli gelmiyor demirlere tutup tırmanırsa? Taşınacağımız zaman hamileydim. Bende ev sahibine balkonu camla kapatmasını rica edecektim ama başka şeyler oldu gerek kalmadı. Neyse insan endişeleniyor yani. Çocuğu gönderirim ama balkona çıkarmayın deseniz dinlemezler mi acaba

öyle balkon mu olur ya. büyükler de düşebilir ordan. biraz abartıyor olabilir misiniz
ya da müstakil mi
Gozuyle gormeyince insan inanamiyor evet malesef 2000ler civarindaki binalarda herhalde modaymis o kadar tehlikeli ki diz hizasi civarinda korkunc bir sey.

ilginç. yapanlar ne düşünmüş acaba
Muhtemelen eski bina ve düşünülmeden yapılmış. Kayınvalidemin balkonuda normalden biraz alçak, çocuğu asla yalniz bırakmadık. Karşı apartmanındaki balkonlarda aynı şekilde, çocuklar sarkıp duruyordu, en sonunda balkonu komple demirle kapatmışlar. Hayır birde böylesi ekstra cahil oluyor, çocuklar sarkarken gülüyorlardı aile.

Benim evimde 7. Katta asla sizin kadar rahat rahat konuşamam. Adı üstünde çocuk bu, 3. Yaşındaki ne anlar balkonun tehlikeli olduğundan? 'Yılana sarıldığı zaman' derler bizde. Ayrıca siz o balkondan düşen ya da kaza geçiren çocuklarin annelerinin umursamaz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sizin yerinizde olsam en kötü file taktirirdim balkona.

Kilitliyorum yazdığım yer kılıyorum olmuş yorumumda
benim rahat olduğumu nerden çıkardınız cocuguma tehlikeli olduğundan bahsederken öylece bırakmıyorum tabiki onlemimi alıp çocuk kilidi takılı ben çocuğum yapmaz demem çocuk sonucta bahsetmek istediğim hem onun için ne kadar tehlikeli olduğunu öğretmeye çalıştığım yani sıra cocugumu kapıyı kendi açabilecek durumda bırakmıyorum onlemimi alıyorum
Ayrıca ben kimsenin umursamaz olduğunu felan yazmadım kendiniz kurmuşsunuz hangi anne ister böyle bi acı yaşamayı
Ben konu sahibinin eski konularına göz attım fazla evhamli geldi ona istinaden böyle yorumda bulundum siz de bi göz atarsanız beni anlarsınız diye dusunuyorum

ve dah din 17 yasidn özel bi cocuk bueda balkondan düştü 3. Kattan geçen sene alt sokagimizda 3 yaşında çocuk düştü.Yani bunlar olan şeyler mesele ve insanın çocuğunun algılarıda yeterince açık olmayicna kimse kusura bakmasın annesiz bi yere gitmemeli bana burda laf sayan arkadaşların sanırım böyle endişeleri olmamış olmasında zaten

Ben evhanliyim ama oğlum da otizm normL değil mi benim bunu dert edinmem.

Ben anlamadım bu muhabbeti... Adam yaptırmak istemiyorum diyor açıkça tamam ve siz de o şeklide göndermem diyorsunuz. Ee tamam kv kp gelip çocuğu kaçıracaklar mı? Zorla mı evine götürecek?
Eşin istediğinde uzatmadan hayır de geç. Sen gidersen çocuk da gider yada onlar gelir arada.
Onlara da durmadan cahil yobaz diyorsun yobazlığı balkon yaptırmadı diye mi anladın tanışma sürecinde baktın cahiller - sana göre- evlenmeseydin.
Boşanmaya kadar diretmeye değer mi anlamadım gerçekten bence genel olarak sevmiyorsunuz onları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…