Boyle yobaz bi insanlar omur gecer mi

Konu sahibi özel bir çocuğunuz var . Burada isteyen size istediğini söylesin . Kimi eğitimli kimi eğitimsiz kiminin işi kocasına ve ailesine koşulsuz hizmet etmek .
Siz bir an eşiniz ve çocuğunuzu korumak sizin en temel vazifeniz.
Allah korusun o çocuk düşse siz vicdan azabından mahvolursunuz kimseye birşey olmaz. Bu sebeple başkası ne diyor ne yapıyor umrunuzda olmasın . Bu kadar tartışacak birşey de değil bu . Göndermeyin . Ben size dedim ya sürekli isteklerde bulunun o aileden almaları değil maksat çok seviyor ve özlüyor gibi davranıyorlar ya bir rahatsız edin onları

Bu aile torunlarına eltilerinin kuculmuslerini giyridiriz diyem aile ve ilk torun yani bir şey alın diye bir şey demem ki asla almaz bende o kadar küçülemem. Bir kere sadece oglumun tedavisi için para istedim ondada ağzımın payını aldım.Yani her gittiğimde bir şey istesem de babası var onun alır diyorlar.

Bende bu yüzden diyorum ya eşiniz çok seviyor özlüyor dediginde tedavisi için beş kuruş vermeye korkan ailen mi ozluyor diye yapıştırın cevabını . Ne biçim insan bunlar ya . Yanlış anlamayın ben sizi anlıyorum bende kimseden beş kuruş istemedim . Size yapın dememin sebebi eşinizin gormesiydi . Ama adamlar hastane için vermemişler kocanız hala aynıysa yapacak pek birşey de yok . Büyük tepkiler vermek yerine gideceği gün yollamiyorim deyin

Laflarınız hic hoş olmamis zikkimlanmak yobaz felan onlarda senin annen baban kendi annenize bu sekilde hitap ediyormusunuz

Esim de şöyle bir şey var vermek zorunda değiller.E iyide sen çocuğun işi in gece gündüz 12 saat calisiyosun onların durumu gayet iyi oğlum bizimde katkımız olsun demeleri gerekmez mi ben bunu burda dile getiren e es ailesinden para bekliyorsun oluyo.Ben kendim değil ailem için bi kere istedim aldım cevabımı. Bırakın yardım etmeyi tedavi alacağı yere o zaman araba olmadığı için onların arabayla gorurduk benzin parası alırlardı.boyle bi aile yalandan torun diye ağlamasın.Tek dertleri eşimi doldurup üstüme şalmak

sen annesisin onlarda babaannesi dedesi babası. senin kadar düşünüyordur elbette. bence biraz fazla olumsuz düşünüyorsun. kötüyü düşünüp kötüyü çağırmamalısın.

Laflarınız hic hoş olmamis zikkimlanmak yobaz felan onlarda senin annen baban kendi annenize bu sekilde hitap ediyormusunuz
Kendi anneme.neden bu şekilde laf edeyim ki onlarada etmezdim beni böyle zor durumda birakmasalardi. Benim ailemle bi kefede asla olamazlar.Bu kp.olcak kişi ben daha yeni evliyken bileziklerimi aldi karakola gideriz orda geri veririm dedi böyle çirkin kalpli insan.Dusunuyprim da yerimde farklı bi gelin olsa yüzlerine bardağa bakmazdi.

sen annesisin onlarda babaannesi dedesi babası. senin kadar düşünüyordur elbette. bence biraz fazla olumsuz düşünüyorsun. kötüyü düşünüp kötüyü çağırmamalısın.
Daha dün burd özel.bi cocuk hemde 17 yaşında balkondan düştü 4 yas otizmli cocuk için endiselenmem gayet yerinde

Sizin bence bu konuları eşinizin ailesiyle konuşmamanız gerek. Bu gibi durumları eşiniz konuşmalı ailesiyle. Eşiniz konuşmayı reddediyor ailesini haklı buluyorsa eşinizle konuşmanız gerek önce. Ailesiyle bu kadar laubali olursanız hakaretler kaçınılmaz olur. Konu dedikoduya dönmüş iyice.

Bağırıp çağırmak vs gereksiz. Çocuğun özel bir çocukmuş. Gergin olmanı anlıyorum. Ama onlara kesin net "göndermiyorum ve benimle gelebilir" diyebilirsin.

Oğlum özel bir çocuk değil 7 yaşında, ama kvalidem şizofren gibi psikolojik rahatsızlığı var, o nedenle oğlumu babasıyla yanlız göndermiyorum. Doğduğundan beri tavrım net. İnatlaşmayın, kavga etmeyin, sadece izin vermeyin yeter...

Evet bunu eşime dedim senin yüzünden yüz göz olduk sen kararlı bi sekilde.konussan benim ağzımı açmama eğerek kalmazdı dedim

Böyle yapıyorum yapiyodum ona rağmen eşim haftasonu tek goturcem deyince ipler koptu bende

bence tartisilacak bir konu degil.

siz sebebini aciklayip gondermem demissiniz,
ondan sonra daha da kendinizi bu tartisma icine sokmayin.
Her seferinde cocuk benim karar benim deyin, kapansin gitsin.
Bosuna da tartisip kendinizi uzmeyin.
Bencede değil ama işi inadı bindirdiler kavgasız gürültüsüz masil hallolur bilmem esimde birlikte gideriz birlikte geliriz tmm diyo ama bi duygu sömürüsü yapar annesi ağlar gene yumuşar diye korkuyorum.Gerci yumusada farketmez kararım.net

Ben size hak verdim. Kış bile olsa sigara içmeye çıkıyorlarsa biraz da dikkatsizlerse riskli olabilir. Eşiniz dikkatli bir insan değil herhalde ki ona güvenmiyorsunuz. Bu koşullarda ben de bensiz gitmesine izin vermezdim.

Onların yaptırmama inadını zaten anlamadım ama bu kadar tartışma yaşanıyorsa eşiniz neden parasını verip yaptırmıyor? Muhtemelen sizin kaygınızı önemsemiyorlar.

Özel durumu var anladım siz işin içinde olduğunuz içim daha doğrusunu bilirsiniz.

Vallahi konu sahibi haklı. O kadar alçak duvarli balkonu olan evde cocuk göz önünden ayrılmaz. Ben tamamen demirle kapatılsın istiyorsunuz sanmıştım ama duvarın üstünde demir yoksa hiç güvenli değil. Cocuk bu, bir anlık boşluğa bakar oradan düşmesi Allah korusun. Bosverin, aranız kötü olsun ama çocuğunuz yanınızda ve cani sag olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…