-
- Konu Sahibi Yavrumveben
Hayır benimle beraber gelecek deyin kestirin atın. Neden uzatıp da kavga ediyorsunuz?İyide zaten gidiyorum.Ama.onlar eve geliyorlar cocuk da gelsin kalsin diyolar
Hanımefendi kavga etmiyorum kestirip atmama rağmen diretmelerine çocuğa benden iyi mi bakacaksın demelerine deliriyorum. Ben her demişim sus otur demiHayır benimle beraber gelecek deyin kestirin atın. Neden uzatıp da kavga ediyorsunuz?
İstemez onu çünkü birseyler silkeliyoOkullarda falan merdiven boşlukların halatlar geriliyor, bizim okulda da var, onlardan alınıp takılsa fiyati daha makul olur. Ama dayanıklılık durumunu bilemiyorum tabi.
Kısa olandan yada file ki file daha ucuz bir sey
Çocuğunuz evde balkondan veya camlardan atlamaya çalışmıyorsa başkalarının balkonuna müdahale etmezdim. Risk varsa kapıları kitlesinler.Kısa olandan yada file ki file daha ucuz bir sey
Yükseklik kv için bile kısa yani bi şey silkeliyo bazen egliliyo benim aklim çıkıyor öyle alcak. Ben zaten kimseye karışmam ama o zaman onlarda uzatmaskn kararima saygı duysunÇocuğunuz evde balkondan veya camlardan atlamaya çalışmıyorsa başkalarının balkonuna müdahale etmezdim. Risk varsa kapıları kitlesinler.
Duvarın yüksekliği de diz hizasından aşağıda değildir. Normal insan da düşer diğer türlü. Normalde balkon yapıldığında korkuluk takılacaktı ama ertelediyseler ayrı tabii.
Konu sahibi çok saçma istekleriniz var. Eşimin abisi saçma sapan bir sebeple evimi terk etti gitti. Eşime bir kere tepki ver demedim . Sonra bir araya gelince bir şekilde yaptığı hatanın farkına vardı görüşüyorum. Aile bu arada bir sıkıntı olur. Kardeş öyle silinip atılır mı?Bu olaydan sonra kaynim engellemiş beni eşime sende onu enngeliceksin dedim her dedi.Kocam bile arkamda degil
O ev o insanların rahat edemiyorsanız çocuğunuzu gözünüzün önünden ayirmayin.Artık sizide cok yordum kızlar ama konumuz gene aynı balkon.Esime kaç kere tek gondermicem dememe rağmen bugün ben annemdeydum geldi çocuğu annemlere goturcem dedi.Bende bunu kaç.kere konuştuk o balkon demrlenene kadar tek yollamicam sen de bakmazsin çocuğa orda sahada güvenmiyorum dedim.Annemij önünde tartıştık defooup gitti.Bende eve gittim eşyalarımı toplayip anneme doncem yeter artık dedim.Eve geldim o da geldi konuştuk.Sonra annesine gittik torununu görsün diye. Ordada güzel dille tek göndermek istemedigimi balkonu yaptirirlarsa istedikleri zaman gonderecegimi söyledim.Kp kv hala demir yaptiramayiz bilmem ne kaynanam ölüm her yerde gelir e buraya gelirken arabaya neden bindin ordada bise olabilir gibi salak salak konuştu yahu sen önlemini al takdir Allah tan dedim.Yok yaptırmicaz dediler bende tek gelemez paraniza kıyıp torununuz için. Bi demir yaptirmiyosaniz bende gondermicem tek dedim.Ama sorun benim pısırık kocamda net şekilde kararımız bu yönde dese konu kapancak.Boyle ben yüz göz oldu.m.Eve geldim gene kavga ettik yollamicam diyorum hala aynı.Boyle bi adamla böyle yobaz dik insanlarla ömür geçer mi ben hep bu korkuyu mu yasicam
Allah razı olsun gerçekten ben bunu anlatamadım balkon yükseklik dediğim gibi o kadar az ki hatta daha nisanliyken anne sen burdan nasıl dusmuyosun çok alçak demiştim.Birde benim kızdığım ben yaptırın dedim onlar hyr dedi bende o zaman tek göndermem konu kapansın dedikçe eşimi doldurdu ağlamalar, oğlum o zaman tek gel baro seni göreyim demeler yahu ben senin evine gelmicem senn benim evime gelme demedim.Sadece cocuk bensiz gelemez dedim.Isi inada bindirdiler yani görünürde ben inat etmiş gibi oldum ama ben inat etmedim tmm dedim gelemez dedim konuyu uzatan onlarYa ben o balkonun masil olduginu analdim oyle balkon gormeyenler konusup duruyor. Anne babamin evinin balkonu resmen diz hizasindaydi, ev 2000de filan yapilma yani mevzuata uygun mu bilmem ama tum bina oyleydi. Kucuk kardesim vardi gece ruyama giriyordu balkondan duserse diye. Bir kere balkona cikmis annem de ne rahat kadin karsidaki dukkandan kosa kosa kapiya gelmisler korktuk diye. Burda balkonun yuksekligini normal balkon sananlar o oyle degil iste. Konu sahibi hakli, kaynana torunu evinde istiyorsa bir zahmet evim benimdir diledigim gibi yasarim diyemez. Endise edene kitleyecegiz tabi yavrum demek cok mu zor? Burda sorun kaynananin endiseyi gidermek yerine kendi analik meziyetlerine hakaret edilmis gibi davranmasi. Biraz sagduyulu olsa ne olur, yok bizden iyi mi bakican vs yarisa cevirmis. Bir kere refleksleri zayifliyor insanin yaslandikca. Annesi ayrica cocugun ani tepkileriini daha iyi biliyor, cocukla haftada birkac saat geciren mi iyi bilecek cocugun ne yapip yapmayacagini? Kazalar anlik oluyor. Hele de otizmli bir cocuk ne olcude sorunu var bilmiyoruz ama annesi biliyor. Ben bunun okb oldugunu dusunmuyorum o balkon gozumun onune gelince. Bizimkiler panjur yaptirdi da bir nebze rahatladik. O binalari kim oyle tasarladiysa ona da pes.diyorum yani oyle balkon olacagina olmaz olsun. Konu sahibi sen de canini sıkma. Giden parandan olsun kendin al kendin taktir cocugundan degerli mi? Maddi beklenti defterini de kapat bunu hinca cevirme. Cocugunu da tek gonderme bir sure.gozlemle. Babasi da ozensizse ona daha fazla sorumluluk ver ki duyarliligi artsin.
Yok koltuğun oturduğunuz yerden yere olan iza kadar dusununo değil de ben balkonu merak ettim. foto var mı
Ayimicam ama inatla dik kafalilikta gonser diyorlar sen bizden iyi mi bakcan diyorlar.Ve bu insanlar arasa çocuğa yapıştır diyen insanlar ve benden iyi bakcaklarmis şaka gibiO ev o insanların rahat edemiyorsanız çocuğunuzu gözünüzün önünden ayirmayin.
Harika bir annesiniz madem hafta bir kere çocuğunuz için katlanın ne olacak insanlar kendine neyi dert ediyor ya Allah aşkına benim yeter ki bir çocuğum olsun diye neler yaptıkm çocuğum olsa yanımdan bir saniye bile ayırmazdım çocuğum ayrılmamak için sevmediğim kaynanam da giderdim çocuğuma kendim dikkat ederdimVall gayet iyim çocuğumu düşünüyorum ne güzel başımdan gitsin dinleniyim demiyorum ayağıma taş değmesin harika bir anneyim
Ay vallahi ben sizin balkon meselenizden bıktım.ben eşinin ailesi olsam alır balkonu yıkar yada ateşe verirdim sorun ortadan kalkardi.biraz fazla abartmiyor musunuz?
Zaten gidiyorum mesela en son dün gittim.Onlarin derdi tek götürmek orda kalmasıHarika bir annesiniz madem hafta bir kere çocuğunuz için katlanın ne olacak insanlar kendine neyi dert ediyor ya Allah aşkına benim yeter ki bir çocuğum olsun diye neler yaptıkm çocuğum olsa yanımdan bir saniye bile ayırmazdım çocuğum ayrılmamak için sevmediğim kaynanam da giderdim çocuğuma kendim dikkat ederdim
Balkon bi aile faciasına sebep olduğunu bilse kahrından yikilirBalkon: iyi de ben niye yanıyorum ya
Allah en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin insallahHarika bir annesiniz madem hafta bir kere çocuğunuz için katlanın ne olacak insanlar kendine neyi dert ediyor ya Allah aşkına benim yeter ki bir çocuğum olsun diye neler yaptıkm çocuğum olsa yanımdan bir saniye bile ayırmazdım çocuğum ayrılmamak için sevmediğim kaynanam da giderdim çocuğuma kendim dikkat ederdim