Acaba diyorum 1 2 ay ara versem bu zaman içinde ne yapacağını görsem de ona göre bi adım mı atsam ? O da evlenirse sevmiyomuş der geçerim ama 1 2 ay kısa bi süre miBirebir arkadaşım yaşadı canım ben anlatayım da sen kendine pay çıkar tabi kişi ve karakterleri farklıdır ama az çok sonuç belli.
Arkadaşımla aralarında 5yas vardı kız kendini hazır hissetmesi oğlanın ailesi arkadaşımı bildiği halde kız arayıp buldular oğlanı zorla gorusturduler e tabi iglan bunları söyleyip arkadaşıma baskı yaptı arkadasimda kararından dönmeyince oğlan gidip evlendi mutlu mu tabiki değil ama baskı ile evlenme sonuçları daha kotu olur seven insan zaten bekler
Sevmiyirmuş deyip geçebilecek sen yap canm onun niyetini ogrenirsin.niyeti evlenmek mi yoksa seninle evlenmek miAcaba diyorum 1 2 ay ara versem bu zaman içinde ne yapacağını görsem de ona göre bi adım mı atsam ? O da evlenirse sevmiyomuş der geçerim ama 1 2 ay kısa bi süre mi
öyle bile olsa şayet bu şekilde yazmayı gerektirmez bence, dövecek gibi yazıyorsunuz konu açmasını bile sorgulamışsınıztarzı şöyleyişi yaklaşımı adamı oyalıyor diye düşündürdüğünden olmasın
öyle bile olsa şayet bu şekilde yazmayı gerektirmez bence, dövecek gibi yazıyorsunuz konu açmasını bile sorgulamışsınız
Neden polemik yaratmaya çalışıyorsunuz önce 18 yaşıma taktınız şimdide oyalıyor diyorsunuz ben oyalamamak için ayrılmayı düşünüyorum fikir almak için geldim yazdım neden çemkiriyosunuzbu hatun neden buraya konu açma gereği duymuş anlamış değilim.
Neden polemik yaratmaya çalışıyorsunuz önce 18 yaşıma taktınız şimdide oyalıyor diyorsunuz ben oyalamamak için ayrılmayı düşünüyorum fikir almak için geldim yazdım neden çemkiriyosunuz
evlen gitsin diyorumohh dedim rahatladım.ben verdim adama seni
Benimle evlenmekmiş öyle dedi.Evlenmek isteseydim zaten evlenirdim neden bekleyim dediSevmiyirmuş deyip geçebilecek sen yap canm onun niyetini ogrenirsin.niyeti evlenmek mi yoksa seninle evlenmek mi
peki yıldırım nikahı yapıyorum sizi kırmıycam adres yollayında davetiyenizi göndereyim
18 yaşında kendine sevgili bulacak gücü buluyorsan....
oyalıyor adamı.
tarzı şöyleyişi yaklaşımı adamı oyalıyor diye düşündürdüğünden olmasın
bu hatun neden buraya konu açma gereği duymuş anlamış değilim.
Cok gereksiz cikis yapmissin bence.
Evet gorusmeyi saklamis ama senin tepkinden korktugu icin yapmis bunu da.
Adam 28 yasinda baski gormesi gayet normal.
Bence sen onu cok sevmiyorsunda vicdan yapiyormussun gibi geldi anlatimindan.
Şuan evlenmek istemiyorsan gerçekten bekle,görürsün asil neyi istediginiBenimle evlenmekmiş öyle dedi.Evlenmek isteseydim zaten evlenirdim neden bekleyim dedi
çok tepki gösteremedim ki nasıl başkasıyla görüşmeyi kabul edersin dedim ben ağlıycaktım baktım o ağlıyor :) dolmuş sanırım patlama yaşadı.Şimdi haziranda atanırsam 1 sene içinde bi adım atariz diyorum kendimden ödün vermiş oldum aslında ama o bu kdr baskı altındayken nasıl bekle diycem bilmiyorum.Ailesiyle görüşsem oğullarını dinlemiyolar beni niye dinlesinlerYazdıklarının çoğunda bana göre haklılık payın yüksek. Görüşme kısmında sanki biraz fazla tepki göstermişsin adamı ağlatmışsın :)
Kendi isteklerini garanti altına almadan yada şöyle söyleyeyim kafanda ki geleceğin ile ilgili planları net bir şekilde belirlemeden bir başkası için kendi hayatından ödün verme. ki vermiyorsunda sanırım anladığım kadarıyla. Bu senin hayatın senin kişiliğin senin aldığın kararlar.
Sevgilin yaşı aman aman geç bir yaş değil bence. Aile baskısına elbet birşekilde cevap verebilir. Birşekilde susturulabilir bu durum.
Bence siz gidin ailesiyle görüşün daha erken olduğunu kendiniz söyleyin. Tatlı dil herzaman işe yarar diye umuyorum.
sevmesem bu kdr sıkıntıya girermiydim bilmiyorum yazımda hissettirememiş olabilirim..teşekkür ederim yorumunuz içinKonu sahibi yeteri kadar sevgilinizi sevmiyorsunuz sanırım.
Elbette bana ispat etme durumunda da degilsiniz ama yazdiklariniz bende sevgisizlik hissini uyandirdi..
Mesela 1-2 ay ayrılalım bakalim ne olacak gibi bir mantığı sevgi ile bağdatiramadim ben kendi adıma. .
Denemek icin değil gerektiği icin ayrılin. Boş Yere kimseyi oyalamaya gerek yok.
adamin da gururuyla oynamayın.
Sanırım sizin bir yaranız var bu kdr gocunduğunuza göre biri sizi beklememiş belliki.Hiç bir şey yaşanmadı gayette ben bitsin dedikçe üstüme düşüyor yan cebimde dur mantığında olsa şimdiye kdr çoktan yoluna bakar yuvasını kurardı.Ayrıca kırıcı üslubunuz için teşekkür ederimben nasıl yıkıcı olabilirim ki X bir şahsiyetim.ayrıca konuyu çok ciddiye aldığım söylenemez.burda 28 yaşındaki erkek yok ben seni beklerim ne zaman istersen o zaman evleniriz demez evlenmeden bazı şeyler yaşanmadığı sürece.derse de vardır bir bit yeniği.tamam sen yan cebimde dur ben bakınırım diyordur.yani ben böyle hissediyorumbu benim hissimdir uslubum bugun biraz garip olabilir.