Acaba hata mi yapıyorum ilerde pişman olur muyum diye düşünüyorum. Çok kararlıydim taviz vermem diyordum ama artık acaba demeye başladım. İstemediğim halde olsun sonucta sevdiğim insan diyip adım atmak ne kadar doğru olur ki ? Mutlu olur muyum yada ayrilsak pişman olur muyum ? Onun bir şeyler yapması gerekiyor demi artık benim yanımda durması gerekiyor
Çok severek ve isteyerek, kendinizden emin adım atsanız dahi pişman olma ihtimaliniz her zaman var.
Acaba? diye kendinizi sorgularken, kendi iradenizle, düşüncelerinizi bir kez daha mı gözden geçiriyorsunuz yoksa kafanız karışık ve tartışmamız bir şekilde bitsin de çözüme kavuşsun diye acele karar mı veriyorsunuz, bunun tahlilini iyi yapmanız gerek.
"İstemediğim halde..." devamını getirmeye gerek bile yok. İstemiyorsanız, bana göre, olması gerektiği için değil de birilerini susturmak için, üzerinizdeki baskıları (yakınlarının erkek arkadaşınıza, erkek arkadaşınızın da sizin üzerinde oluşturduğu baskılar) susturmak içinse yani başkaları için evlenecekseniz bu evlilik yine başkalarını mutlu eder, sizi değil.
Önemli olan, siz ne istiyorsunuz ve sizin isteklerinizle erkek arkadaşınızın istekleri birbiriyle ne kadar uyuşuyor. Biraz siz biraz da erkek arkadaşınız kendinden tavizler vererek, fedakarlıklar yaparak orta yolda buluşmalısınız. Kendinizi çok yıpratmayın. Sadece sizin tarafınızla çözüme ulaşacak bir mesele değil. Bana kalırsa bir süre düşünün (bu sürede görüşmemeyi talep de edebilirsiniz, yanlış anlamayacağını ve kırılmayacağını düşünüyorsanız) hem siz hem de sevgiliniz sonra oturun ve samimiyetle açık açık konuşun. Ya ortak bir karar verip birlikte devam edersiniz yada herkes kendi yolundan gider. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sevgilerle.