Böyle ilk buluşma mı olur ?

Masrafları elbette erkek ödemek zorunda değil ama yemeğe davet eden öder. Adam davet etmiş.

peki oncesinde cimriligini gormus muydunuz arkadaslarlayken mesela.
Cok feci gecmis gununuz, sonrasinda ozur diledi mi, hani heyecandan bilemedim gibisinden.

Baskalari varken hep uyumluydu boyle seyler hic olmadi ya da ben denk gelmedim.

Hayir hayir kesinlikle hic bir sey soylemedi.

Baskalari varken hep uyumluydu boyle seyler hic olmadi ya da ben denk gelmedim.

Hayir hayir kesinlikle hic bir sey soylemedi.

Ay o zaman arkadaslara katiliyorum. Boyle kisilerle hayat gecmez
Ben hani bir tecrubesizlikten kaynakli aksilikler olmus olabilir mi diye iyiyr yormak istedim. Ama yaptigini fark edip ozur dilemeliydi.

Yalniz ben illa her seyi o odemeli demedim.
Ben de teklif ettim odemeyi asla kabul etmedi. Ozel bir gun olacagi kararlastirilan bir aksam yemeginde cig kofteciye gidip ayak ustu yemek yemenin ya da diger kabaliklarin paradan ziyade nezaket,incelikle ilgisi var.
Sizin konuyu anladiginizi daha dogrusu benim anlatmak istedigimi anladiginizi sanmiyorum zira konu masraflari erkegin odeyip odememesi degil.

Hazır sogumusken salla gitsin cimri
oldugundan bu sekilde davranmis ilerde sorun olur

Adam hem cimri hem düşüncesiz.
Diyelim ki parası yok, çiğ köftecide ayakta dikilerek yemek yedireceğine direkt bir şeyler içmeye götürse ya da güzel bir kahve ısmarlasa sorun değildi bence. Ama o kadar düşüncesizmiş ki çiğ köfteciyi seçmiş.
Hem öğrenci de değil, çalışan adam sonuçta. 2 içeceği dert edecek kadar da mı parası yok?

"Beni bir kere bile dışarı çıkarmadın" diyen karısını saçma bir dönerciye götürüp boşanmanın eşiğine gelen bir adam tanıyorum. Durumu kötü falan da değil. Sadece cimri. Koşarak uzaklaşın bence.

Kötüymüş ya, üzüldüm hevesinizin yarım kalmasına. Vakit geçirdikçe farklı olduğumuzu anladım, görüşmeye devam etmek istemiyorum deyin. Böyle ne olduğunu anlamayacak çünkü ona göre normal şeyler.

Yillardir esime espirisini yaparim ben seni almadan once dibini iyi kokladim diye. O kadar cok seyini olctum bictim tarttim denedim ki anlatamam. Sanirim evliligimin mutluluk sirri bu. Daha almadan neye ne tepki verecegini olctum. Bana uyup uymayacagina karar verdim oyle aldim :)
Mesele sadece para degil.
Nezaketsizlik diz boyuydu. Insan nezaketen bir sey icip icmeyecegimi sorabilir.
Direkt benim adima karar vermeler.
Sadece parasal anlamda bakmayin.
Ben ters insanim. Bana sormadan bir sey icmeyecegiz dese garsona ben sunu icecegim. Arkadaşımın kusuruna bakmayin o kendini derebeyi saniyor der bozardim.

çok kaba davranışlar bunlar. sadece cimrilikle açıklanamaz. ilk buluşmada karşındaki kıza biraz saygın olsun yani. çalışan iyi maaşlı biri ilk buluşmada parayı mı düşünür. sanki milyon dolar harcadınız. olay kesinlikle sadece cimrilik değil. size hiç saygısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…