Böyle ilk buluşma mı olur ?

Valla okuyunca ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Ben böyleysem seni düşünemedim canım.
Bu nedir ya kabus gibi...İyi yemeği ben söyledim hadi bakalım kahveleride sen ver demedi
Hemen kaç kurtar kendini arkadaşım.
Adam pintiiiii...
Ay resmen hödük yaw.
Bütün buluşmayı sıvamış resmen.
Tekrar çıkalım derse. Yok canım sen kendin çık 2 kişi masraf olasın sana de

Canım
Olmaz bu adamla
Üzgünüm

En katlanılmaz erkek tiplerinden biri.
Çok cimri..
Zaten soğumuşsunuz bence yol yakınken vazgeçin.
İlk buluşmada travmaya uğratan adam iş ilerlerse sizi daha çooook krizden krize sürükler, hiç gerek yok bence.
Bu arada kasıtlı yaptığını düşünmüyorum ben.
Adamın karakteri, huyu, kafa yapısı bu belli ki.

Keşke toplumca şu zihniyetten kurtulsak. Masrafları erkek ödemek zorunda değil.Fikrime katilirsiniz katilmazsiniz bu sizi görüşünüz. Ama benim görüşüm bu şekilde. Sonra da Türkiye neden ataerkil bir ülke diyorlar.

peki oncesinde cimriligini gormus muydunuz arkadaslarlayken mesela.
Cok feci gecmis gununuz, sonrasinda ozur diledi mi, hani heyecandan bilemedim gibisinden.

Akşam yemeğine çağıran kişi kendisiymiş dolayısıyla hesabı da onun ödemesi beklenir.Hem davet edip hem de sonradan onu içme, bunu yeme gibi tavırlar sergilemesi saçma olan.

Ayrıca konu sahibi ödemeyi teklif etmiş yazdığına göre ama kabul etmemiş.Yoksa haklısın birlikte veya sırayla ödenmelidir hesap.

Masrafları erkek öder mi ödemez mi tartışılır.ama davet eden öder kuralı tartırmaya kapalıdır hatta evrenseldir diye biliyorum.

Konuyu okurken gülme tuttu beni, hele çiğköfte dürüm kısmında ben açıkcası kasıtlı yaptığını düşündüm yani senden hoşlanmıyor ve seni soğutmak için bu yolu seçti. Ya da çocuk mal madeni başka seçenek gelmiyor aklıma

Bende ilk bulusma bulusamama olmustu o yuzden ilk baslarda tam en azindan ekmemis unutmamis diye dusunurken daha kotusunu yasatmis

Yakin zamanda is yerinde dediginiz gibi adi konulmamis bisey vardi birgun kahvalti yapalim diye sozlestik gune karar verdik sehir disina cikmis yetmemis unutmus haberde vermemis bizde o gunden sonra ipler koptu

Bence sisin gorustugunuz sahista sizi mutlu
etmez gibi duruyor parasi kiymetli adamla yasamak iskence gibi bence bi sekilde caktirmadan yavas yavas mesefe koyun

uff nefrett. ilk cigkofteci deyince otantik mi entel mi takiliyo dedim ama bu bildigin var yemez amca. hemde oyleki ilk bulusmada belli edecek kadar baskin duygulari. insan hoslandigi ve kendi davet ettigi kizin karsisinda icecek icmiycez kararini kendi verir mi ya. kac para bi kahve ya 10 lira 13 lira en fazla. simdi burdan belki fakirdir belki yokluk gormustur diye duyar kasanlarda cikar hemen ama hiiiiic takilma
bu adam insani arkadas grubuyla cikinca rezil eder. hayattan zevk alamazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…