• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle ilk buluşma mı olur ?

Kizlar iyi geceler.
Hemen konuya giriyorum. Calistigim yerde biriyle tanistim, inanilmaz ilgi duydum ve o da bana ilgi duyuyor. Dune kadar sevgili degildik ama arkadas da degildik hani o arada bisey var ya adi olmayan :) oyleydik. Dunden sonra noldugumuzu ben de anlamadim,siz bana fikir verin.
Bu cocugun dunku hareketleri beni itti resmen.
Normalde calistigimiz arkadaslarimizla birlikte bir seyler yapiyorduk. Son zamanlarda bir kac kez birlikte basbasa bi yerlere ciktik. Sinemaya gittik, kitap almaya gittik,kahve ictik vs. Yani cok da ozel olmayan seylerdi.
Dun ilk kez aksam yemegine cikalim dedi. Tabi ben heyecandan mutluluktan ölüyorum. Bugun bana acilacak tamam diye.
Nereye gidecegiz vs dedim, ben biliyorum cok seveceksin dedi. Ilk kez aksam yemegine cikiyoruz,ozel bir randevu. Guya.
Suslendim,puslendim.
Ciktik,nereye gidiyoruz diyorum o da bakiniyor etrafa. Yani kendisi de bilmiyor :) sorun degil bilmeyebilir de bana niye oyle soyluyor ?
Ya kizlar belki benim hakkimda kotu dusuneceksiniz ama durum cig kofteciye gittik (bu arada severim ben ama ozel bir sey bekliyordum,oturacak bir yer en azindan) inanin masa filan yoktu. Bildiginiz bufe, adam sarip veriyor.
Saka mi yapiyor diye anlamadim yuzune baktim. Nerde oturacagiz dedim,2 dakikada yeriz sonra kahve iceriz dedi. Hem bak vegan diyor. Benim vejetaryenligimi de dusunmus.
Saka gibi ya. Aglasam mi gulsem mi ?
Cok sasirdim ya ilk kez yemege cikiyoruz adam ne diyor ?
Ben yemek yemeyecegim kahve icelim dedim. Oyle dememle bir cafeye gittik.
Tutturdu aksam yemegi diye iste neymis o kadar cikmisiz kesinlikle olmazmis, yemek yiyecekmisiz. Ilk buldugumuz cafeye gittik.
Ben siparisimi verdim. Gorevli cocuk icecek ister misiniz dedi, bu adam direkt yok dedi. Ya inanin cok yiyip ictigimden ya da bunlara cok anlam yukledigimden degil ama bir nezaket bir adap vardir degil mi ?
Yemeklerimizi yedik, o an zaten ben bi kaldim oyle kafamda soru isaretleri ile.
Neyse dedim yine. Artik kahve mahve istemiyordum yani adam yemegin yanindaki icecege burun kivirinca. Sonra hadi kahve icelim dedi menuyu istedi.
Burda bu kahveler ne kadar pahali, gereksiz vs. Diye mirildanmaya basladi.
Boyle demesini anlayabilirdim baska bir zaman olsaydi. Bu arada ortalama bir cafeydi ve fiyatlar orta halliydi.
Artik iyice bozuldum, kahve istemiyorum dedim,kalkalim dedim. Sonra yok dedi iki tane soyledi. Ya o kadar sacma ki bunlari yaptiktan sonra da gonlumu almaya calisti kendince.
Son olaya geciyorum, eve donuyoruz. Ben dolmusa binecegim. Aa otobus bedava bugun dedi. Yakin yerde oturuyoruz ayni araclara biniyoruz ve benim evim otobus duragina yakin sayilmaz. Bayagi bi yuruyorum o yuzden Minibusu tercih ediyorum. Ben otobusle gideyim sen minibusle dedi. Gozune baktim ya artik dalga mi geciyor diye nasil baktiysam artik " saka yapiyorum sen de hemen inandin olur mu oyle sey filan " . boyle bir luzumsuz ve manasiz saka anlayisi oldugunu da bilmiyordum. Bi hisimla geldim,yol boyunca da konusmadim.
Kendime o yol boyunca o kadar kizdim ki anlatamam. Kendi kendime gelin guvey olmama mi adamin benle dalga gecmesine mi hangisine kizacagimi sasirdim.
Inanin ne heveslerle gittim neyle karsilastim.
Bu arada ikimiz de tek yasiyoruz ve aylik gelirimiz gayet iyi.
Paradan ziyade bu cimriligi bu okuzlugu bu kadar gozler onune sermesine sasirdim. Sasirdim demek az kalir,sok gecirdim. Simdiye kadar boyle bi ortamda bulunmadik ve ozel bir gun olacak diye konustuk.
Ben bu kadar sacmaliktan sonra benimle dalga gectigini ve aramizdaki her neyse bitirmek icin bu yolu sectigini dusunuyorken o gece bana olan duygularini anlatan bir mesaj geldi, benden hoslandigini ve birlikte vakit gecirmekten ne kadar keyif aldigini vs yazmis. O aksamin uzerine harika bir duygu seli. Yani anlayacaginiz adamin yaptiklari kendi karakterinden kaynaklanan seylermis.
Cevap vermedim, icimden de gelmedi acikcasi. Boyle bir ilk bulusma olmamistir,o kadar kotuydu.
Bugun de cok uzgundu, iki kez odama geldi de neyse ki isim vardi da bi sekilde konusmadim.

E ben simdi ne yapayim ya ? Gormezden mi geleyim? Dunku cimrilik mi desem okuzluk mu desem ona mi denk geldim,anlik mi diyim ?
Cocuga bayiliyordum,sogudum resmen ya saka gibi. Bekledigim an geldi, tam evet bir seyler basliyor derken napti bu adam ? Aglasam mi gulsem mi ?
Hayir bir de simdiye kadar buna benzer bir sey de olmadi gerci dedigim gibi ozel bir sey de yapmamistik.
Ne yapmaliyim, bunlari konusmali miyim,konusmadan mi vazgecmeliyim?
Kafam cok karisik.

3 yil oncesine kadar boyle birisiyle bulusmustum, nerdeyse ayni seyleri yasamisiz o gunu hatirladim da kabus gibiydi. Sizinki hatta daha kotu cunku sizin bu olayin oncesinde de bir munasebetiniz varmis. Benim durumumda soyle birisi var ne dersin vesaire gibi birseydi. Telde konusup bulusmaya karar vermistik. Sonra bulusmaya yarim saat gec geldi. O yetmezmis gibi nerede yemek yiyecegimize onceden bakmamisti. Oyle salak gibi dolasip durmustuk. Eve gelecegimiz vakitte beni alel acele istasyona birakmisti isim cikti acil kusura bakmazsin degil mi diyerek :işsiz:. Onunda boyle cok sacma ve itici bir saka anlayisi vardi. Ben bu durumdan bir arkadasima dert yaninca da arkadasim ya olur ya ne olmus ki erkekler kadinlar gibi ince dusunmuyorlar gibi bir cevap almistim. Allah askina ilk bulusmada insan en azindan bir yer secer, daha nereye gidecegini bilmiyor boyle erkek mi olur demistim. Bunun ince dusunce ile alakasi yok, bunun onem vermemekle alakasi var. Ben salak gibi gittim 2. seferde bulustum sonra 3.su gerceklesmedi Allah'tan. Siz benim yaptigim hatayi yapmayin :stop:

Ya cok komik ama inanin benim icin o kadar sinir bozucu ki anlatamam.
Keske daha once fark etseydim de cikmasaydim. Bi anlik mi diyordum ama bu nasil bir ansa bi toparlayamadi butun aksam igrencti.
Gerçekten sinir bozucu kızmakta çok haklısınız.En azından kendini çabuk belli etmiş bu yönden düşünün artık üzmeyin kendinizi.Mesele parada deil aslında hareketleri çok görgüsüzce buda bi kadının soğuması için yeterli ztn.

Cimri bir insan olarak yazıyorum :) insanlar gereksiz yere harcama yapmak istemeyebilirler, anlarım. İki kahveye, iki günlük erzak parası vermek istemeyebilirler anlarım. Ama kendisi için hazırlanmış, genç bir kızı iki sıkım çiğ köfteyle ayakta tutacak adam, cimriden de öte bir insandır. Bu bırakın bir kadına değer vermemeyi, insana değer vermemektir. Büyük bir hakarettir. Taksi tutamamış bir de otobüs minübüs muhabbeti yapmış. Durumu olmasa yine tamam da. Adam maaşlı çalışan. Eşimle ilk buluşmamızı hatırladım, normal arkadaştık. Beni yemeğe davet etti, ben de arkadaş olarak gördüğüm için anlamadım :) Ya dedim ben cimri bir insanım, yemeğimizi evde yiyip öyle buluşalım o parayla bowling falan oynarız sonra da kahve içeriz anı kalır ve daha çok eğleniriz. Sonradan bana açılınca çok gülmüştüm cimriliğime :) En azından dürüstüm bu konuda ;)

3 yil oncesine kadar boyle birisiyle bulusmustum, nerdeyse ayni seyleri yasamisiz o gunu hatirladim da kabus gibiydi. Sizinki hatta daha kotu cunku sizin bu olayin oncesinde de bir munasebetiniz varmis. Benim durumumda soyle birisi var ne dersin vesaire gibi birseydi. Telde konusup bulusmaya karar vermistik. Sonra bulusmaya yarim saat gec geldi. O yetmezmis gibi nerede yemek yiyecegimize onceden bakmamisti. Oyle salak gibi dolasip durmustuk. Eve gelecegimiz vakitte beni alel acele istasyona birakmisti isim cikti acil kusura bakmazsin degil mi diyerek :işsiz:. Onunda boyle cok sacma ve itici bir saka anlayisi vardi. Ben bu durumdan bir arkadasima dert yaninca da arkadasim ya olur ya ne olmus ki erkekler kadinlar gibi ince dusunmuyorlar gibi bir cevap almistim. Allah askina ilk bulusmada insan en azindan bir yer secer, daha nereye gidecegini bilmiyor boyle erkek mi olur demistim. Bunun ince dusunce ile alakasi yok, bunun onem vermemekle alakasi var. Ben salak gibi gittim 2. seferde bulustum sonra 3.su gerceklesmedi Allah'tan. Siz benim yaptigim hatayi yapmayin :stop:

Ya gercekten insan yasamayinca basina gelmez zannediyor heralde.
Parasini pulunu gectim biraz ozen dimi?
Onceden haber veriyosun cok ozel bir aksam olacak diyorsun bi gidiyoruz saka gibi seyler cikiyor.
Aynen dediginiz gibi bunun verdigi onemle alakasi var. Kendimi cop gibi hissetm resmen. Cok tesekkurler yazdiginiz icin yalniz degilmisim.

Açıkca reddet. Ve sebebini söyle. Küçük hesaplar insanı küçültür. Mesele bi dürüm ayran vs değil. Ama bunla ilerde başedemezsin. Bi yere giderken eli boş gider. Ne hasta ziyareti bilir ne hayırlı olsun bilir bu adam. Hep çevrene rezil olursun.
Böyle eşi olan arkadaşlarım var. İllallah ediyorlar...
Çok basit ayrıntılar ama misal vermek istedim bende.
Bi teyzem ve pinti kocası gezmek için çıkmışlar birgün.
Teyzem mısır istiyormuş dişine sıkışır diyomuş. Dondurma istiyomış boğazın şişer diyomuş. Çekirdek al diyomuş susarsın diyomuş. İçecek al diyomuş tuvaleti nerden bulayım diyomş teyzem abartarak anlatır ama biraz küsüp gelmiş sonra.:halay:
Yanii pinti olmakla tasarruflu olmayı karıştırıyor insanlar... bu adam pinti. Hatta afedersin ama görgüsüzmüş...
Adap bilmeyen adamla ömür geçmez

Cimri bir insan olarak yazıyorum :) insanlar gereksiz yere harcama yapmak istemeyebilirler, anlarım. İki kahveye, iki günlük erzak parası vermek istemeyebilirler anlarım. Ama kendisi için hazırlanmış, genç bir kızı iki sıkım çiğ köfteyle ayakta tutacak adam, cimriden de öte bir insandır. Bu bırakın bir kadına değer vermemeyi, insana değer vermemektir. Büyük bir hakarettir. Taksi tutamamış bir de otobüs minübüs muhabbeti yapmış. Durumu olmasa yine tamam da. Adam maaşlı çalışan. Eşimle ilk buluşmamızı hatırladım, normal arkadaştık. Beni yemeğe davet etti, ben de arkadaş olarak gördüğüm için anlamadım :) Ya dedim ben cimri bir insanım, yemeğimizi evde yiyip öyle buluşalım o parayla bowling falan oynarız sonra da kahve içeriz anı kalır ve daha çok eğleniriz. Sonradan bana açılınca çok gülmüştüm cimriliğime :) En azından dürüstüm bu konuda :KK66:

Ya ben size su an sarilmak istiyorum.
Benim derdimi benden guzel anlatmissiniz.
Keske bana deseydi ki parka gidip oturalim kahvelerimizi orda iceriz,ben zaten o mutlulukla ohoo :)
Olay paradan ziyade o anlamsiz tavirlar.
Ne bileyim ya bisey yemek zorunda da degildik, direkt gidip bisey de icebilirdik.
Dalga gecer gibi oturamayacagimiz ayakta dikilip yiyecegimiz hehe bak vegan diye sululukla gitmek nedir ya ?
Bana biseyler demeseydi o gun hakkinda, normal cikip gitseydik hic dert etmezdim boyle seylere takilan bir insan degilimdir ama sen o kadar ozenince karsi taraftan asgari ozeni gostermesini bekliyosun seninle dalga gecercesine bulusmayi burnundan getirmesini degil.

Kizlar iyi geceler.
Hemen konuya giriyorum. Calistigim yerde biriyle tanistim, inanilmaz ilgi duydum ve o da bana ilgi duyuyor. Dune kadar sevgili degildik ama arkadas da degildik hani o arada bisey var ya adi olmayan :) oyleydik. Dunden sonra noldugumuzu ben de anlamadim,siz bana fikir verin.
Normalde calistigimiz arkadaslarimizla birlikte bir seyler yapiyorduk. Son zamanlarda bir kac kez birlikte basbasa bi yerlere ciktik. Sinemaya gittik, kitap almaya gittik,kahve ictik vs. Yani cok da ozel olmayan seylerdi.
Dun ilk kez aksam yemegine cikalim dedi. Tabi ben heyecandan mutluluktan ölüyorum. Bugun bana acilacak tamam diye.
Nereye gidecegiz vs dedim, ben biliyorum cok seveceksin dedi. Ilk kez aksam yemegine cikiyoruz,ozel bir randevu. Guya.
Suslendim,puslendim.
Ciktik,nereye gidiyoruz diyorum o da bakiniyor etrafa. Yani kendisi de bilmiyor :) sorun degil bilmeyebilir de bana niye oyle soyluyor ?
Ya kizlar belki benim hakkimda kotu dusuneceksiniz ama durum cig kofteciye gittik (bu arada severim ben ama ozel bir sey bekliyordum,oturacak bir yer en azindan) inanin masa filan yoktu. Bildiginiz bufe, adam sarip veriyor.
Saka mi yapiyor diye anlamadim yuzune baktim. Nerde oturacagiz dedim,2 dakikada yeriz sonra kahve iceriz dedi. Hem bak vegan diyor. Benim vejetaryenligimi de dusunmus.
Tutturdu aksam yemegi diye iste neymis o kadar cikmisiz kesinlikle olmazmis, yemek yiyecekmisiz. Ilk buldugumuz cafeye gittik.
Ben siparisimi verdim. Gorevli cocuk icecek ister misiniz dedi, bu adam direkt yok dedi. Ya inanin cok yiyip ictigimden ya da bunlara cok anlam yukledigimden degil ama bir nezaket bir adap vardir degil mi ?
Neyse dedim yine. Artik kahve mahve istemiyordum yani adam yemegin yanindaki icecege burun kivirinca. Sonra hadi kahve icelim dedi menuyu istedi.
Boyle demesini anlayabilirdim baska bir zaman olsaydi. Bu arada ortalama bir cafeydi ve fiyatlar orta halliydi.
Artik iyice bozuldum, kahve istemiyorum dedim,kalkalim dedim. Sonra yok dedi iki tane soyledi. Ya o kadar sacma ki bunlari yaptiktan sonra da gonlumu almaya calisti kendince.
Son olaya geciyorum, eve donuyoruz. Ben dolmusa binecegim. Aa otobus bedava bugun dedi. Yakin yerde oturuyoruz ayni araclara biniyoruz ve benim evim otobus duragina yakin sayilmaz. Bayagi bi yuruyorum o yuzden Minibusu tercih ediyorum. Ben otobusle gideyim sen minibusle dedi. Gozune baktim ya artik dalga mi geciyor diye nasil baktiysam artik " saka yapiyorum sen de hemen inandin olur mu oyle sey filan " . boyle bir luzumsuz ve manasiz saka anlayisi oldugunu da bilmiyordum. Bi hisimla geldim,yol boyunca da konusmadim.
Kendime o yol boyunca o kadar kizdim ki anlatamam. Kendi kendime gelin guvey olmama mi adamin benle dalga gecmesine mi hangisine kizacagimi sasirdim.
Paradan ziyade bu cimriligi bu okuzlugu bu kadar gozler onune sermesine sasirdim. Sasirdim demek az kalir,sok gecirdim. Simdiye kadar boyle bi ortamda bulunmadik ve ozel bir gun olacak diye konustuk.
Ben bu kadar sacmaliktan sonra benimle dalga gectigini ve aramizdaki her neyse bitirmek icin bu yolu sectigini dusunuyorken o gece bana olan duygularini anlatan bir mesaj geldi, benden hoslandigini ve birlikte vakit gecirmekten ne kadar keyif aldigini vs yazmis. O aksamin uzerine harika bir duygu seli. Yani anlayacaginiz adamin yaptiklari kendi karakterinden kaynaklanan seylermis.
Cevap vermedim, icimden de gelmedi acikcasi. Boyle bir ilk bulusma olmamistir,o kadar kotuydu.
Bugun de cok uzgundu, iki kez odama geldi de neyse ki isim vardi da bi sekilde konusmadim.

E ben simdi ne yapayim ya ? Gormezden mi geleyim? Dunku cimrilik mi desem okuzluk mu desem ona mi denk geldim,anlik mi diyim ?
Cocuga bayiliyordum,sogudum resmen ya saka gibi. Bekledigim an geldi, tam evet bir seyler basliyor derken napti bu adam ? Aglasam mi gulsem mi ?
Hayir bir de simdiye kadar buna benzer bir sey de olmadi gerci dedigim gibi ozel bir sey de yapmamistik.
Kafam cok karisik.

Cimriyse hayat zor.. ben biraz daha taniyalim birbirimizi der ve bir kere daha bulusurdum hala ayniysa görüsmeyi bitirirdim. Ve o bulusmaya da cok özensiz giderdim.

Eşimde tutumludur ama ilk yemeğimizde beni çok güzel bir yere götürmüşdü arkasından sinema fln yani o an parayı düşünmemişti. Halada önem verir bu tür şeylere o yüzden ilk buluşmada bunu yapan sonra hiç evden çıkartmaz sizi.

Ne diyim,cok haklisiniz.
Benim icin aglanacak bir durum da siz gulun. Sinirlerimi bozuyor ya ben bu adamdan mi bu kadar hoslandim. :KK43:
Her işte bir hayır vardır derler. En azından başlamadan bitti. Düşünün böyle bi kocanız olduğunu. Asıl o zaman aglamaniz gerekirdi.

Açıkca reddet. Ve sebebini söyle. Küçük hesaplar insanı küçültür. Mesele bi dürüm ayran vs değil. Ama bunla ilerde başedemezsin. Bi yere giderken eli boş gider. Ne hasta ziyareti bilir ne hayırlı olsun bilir bu adam. Hep çevrene rezil olursun.
Böyle eşi olan arkadaşlarım var. İllallah ediyorlar...
Çok basit ayrıntılar ama misal vermek istedim bende.
Bi teyzem ve pinti kocası gezmek için çıkmışlar birgün.
Teyzem mısır istiyormuş dişine sıkışır diyomuş. Dondurma istiyomış boğazın şişer diyomuş. Çekirdek al diyomuş susarsın diyomuş. İçecek al diyomuş tuvaleti nerden bulayım diyomş teyzem abartarak anlatır ama biraz küsüp gelmiş sonra.:halay:
Yanii pinti olmakla tasarruflu olmayı karıştırıyor insanlar... bu adam pinti. Hatta afedersin ama görgüsüzmüş...
Adap bilmeyen adamla ömür geçmez

Mesela su anlattiginizi ben bu adamla cikmadan once duysam yok artik,olur mu canim o kadar vs derdim.
Dunden sonra olabilir diyorum.
Ben de her seyi gectim, bana firsat verse ben zaten bir sey icmeyecektim. Bu nasil bir okuzluktur ben hala cozebilmis degilim.
Ben daha ilk bulusmada bu kadar degersiz hissettiysem zamanla heralde varligimla yoklugum ayirt edilemez hale gelecek bu adamin yaninda.
Tesekkurler yorumunuz icin.

Ya ben size su an sarilmak istiyorum.
Benim derdimi benden guzel anlatmissiniz.
Keske bana deseydi ki parka gidip oturalim kahvelerimizi orda iceriz,ben zaten o mutlulukla ohoo :)
Olay paradan ziyade o anlamsiz tavirlar.
Ne bileyim ya bisey yemek zorunda da degildik, direkt gidip bisey de icebilirdik.
Dalga gecer gibi oturamayacagimiz ayakta dikilip yiyecegimiz hehe bak vegan diye sululukla gitmek nedir ya ?
Bana biseyler demeseydi o gun hakkinda, normal cikip gitseydik hic dert etmezdim boyle seylere takilan bir insan degilimdir ama sen o kadar ozenince karsi taraftan asgari ozeni gostermesini bekliyosun seninle dalga gecercesine bulusmayi burnundan getirmesini degil.
Verilmiş sadakanız varmış ki kendini belli edecek bir ortam oluşmuş. Ya bu adamı sevseydiniz de sonradan fark etseydiniz kişiliğini! İnanın daha zor olurdu sizin için. En azından şimdi gördünüz, neyi kaçırmadığınızı biliyorsunuz. Allah kıymetinizi bilen biriyle karşılaştırsın sizi. Ben gerçekten cimri bir insanım, bir iki örnek vereyim, babalar gününde babama pijama diktim kendi ellerimle çok mutlu oldu. Eşim bir başarı kazanmıştı, ona sürpriz yaptım, kırtasiyeden uçurtma aldım, piknik hazırladım. Hem uçurtma uçurduk hem de piknik yaptık mutlu oldu. Vs vs. Ama bunları yaparken ben de mutlu oluyorum. Hem bu adam çok da sıkıcıymış ııııııyyy uyuz boşver

Kizlar iyi geceler.
Suslendim,puslendim.

Kafam cok karisik.
Kaç yaşında acaba? Sanki kadınlar konusunda tecrübesiz geldi bana.. Tecrübeli bir erkek hoşlandığı kadınla ilk buluşmada asla para muhabbeti yapmaması gerektiğini bilir. Ayrıca sipariş konusunda da size sormadan sipariş vermez. Nezaketen önce size sorar hatta kendi siparişini bile daha sonra verir. Dolmuş, otobüs muhabbetleri de çok komik olmuş.. tek yaşayan ve kazancı iyi olan biri için fazla garip hareketler. Kötü biri olduğunu sanmam ama anlaşabilecek gibi değilsiniz bence soğudunuzsa çok zorlamayın kendinizi yeniden ısınmak için derim zamana bırakın ona da öyle söyleyin zamana bırakalım şuan duygularım net değil gibi

Ay yavrucuğunu kaçarak uzaklaş....
Benim eski eşim de böyleydi, yediğim bir tabak çorbanın, içtiğim kolanın hesabını yapardı... evlendikten sonra bi dünya para kazanmama rağmen paramı elimden alıp harçlık vermeye başladı ve 20 tl üstü her harcamada ona haber vermemi istedi...
Ölüyordum her an sinirden, kaçarak uzaklaş valla bir yerden sonra her yaptığı batacak...

Sonra ondan boşandıktan sonra ki boşanırken epey çirkefleşti, yattığımız eski nevresim takımlarını istedi annesi istiyormuş çok para vermiş-miş...

Şimdiki eşimde yediğim önümde elim hep sıcak su da... sıcak su ne alaka deme, kombinin çalışması doğalgaz faturası dert olacak ona göre...
Arkadaşça yol ver, sen yanlış anlamışsın beni biz arkadaşız De... hisler geçer İnan bana hayat uzun kurtul böylesinden sinir hastası oluyor insan.
Nasıl psikolojini bozacak yoksa

Yalniz ben illa her seyi o odemeli demedim.
Ben de teklif ettim odemeyi asla kabul etmedi. Ozel bir gun olacagi kararlastirilan bir aksam yemeginde cig kofteciye gidip ayak ustu yemek yemenin ya da diger kabaliklarin paradan ziyade nezaket,incelikle ilgisi var.
Sizin konuyu anladiginizi daha dogrusu benim anlatmak istedigimi anladiginizi sanmiyorum zira konu masraflari erkegin odeyip odememesi degil.
Sana değer vermemiş, değer veren biri ilk buluşmada her adımı hesaplar, prenses gibi hissettirmeli sana... şimdi böyle davranan sonra sinir hastası ediyor eski kocamdan biliyorum, giden yıllarına yanma isterim benim givi...

Şimdiki eşimin eli bol, hala korkarım bir şey alırken psikolojimi basıl çökerttiyse pislik, şimdiki eşim de anlam veremez...
İnan bazı şeyler gerçekten verilen değer sadece, ne demek senin yerine sipariş vermesi, ne demek sana özel gece yaşatacağım deyip ayakta çiğ köfte önermesi, cidden bu adama harcanacak zamana yazık...

Belli ki cimri biri. Tum hayati boyuncada muhtemel boyle olacaktir.Beraber olamayacaginizi dusjnuyorsaniz yol verin.

İlk buluşmada bile değer vermeyen saygı duymayan birinden uzak durun üstüne üstlük bide cimri

Back