Böyle ilk buluşma mı olur ?

Allah hakkında hayırlısını versin... bilemiyorum başka ne denir:)

Rica ederim. Hissettikleriniz çok normal. Konunuzu okuyan hemen hemen herkes sizinle empati yapıp sinirlendi.

Nasılsınız? Biraz daha iyi misiniz? Bir açıklama yaptı mı veya sizden açıklana istedi mi?

Benden aciklama bekliyor inanabiliyor musunuz?
Beni son gunlerde uzgun goruyormus, ailemle mi ilgiliymis. Bir insan evladi bi kez donup kendisine bakmaz mi ?
Nasil sinir oldum anlatamam. Yani o kadar kaniksamis ki yaptiklarini onlarin sorun olabilme ihtimalini bile kafasindan gecirmiyor, saka gibi. Vallahi cildircam.
Ben boyle surekli kacamam da acik acik soylesem mi, baska bir seyi bahane edip konuyu kapatsam mi, ne yapsam

Hala söylemedin mi?
Ne sabır:)
Söyle elbette.

Soyleyecektim ama o kadar normal ki gorseniz bu kiz ne yapmis dersiniz.
Soylersem aa ben ne yaptim diyecek iyice sinirlerimizi ziplatacak diye konusmuyorum.
Ya çok hoşlandın ya hani, belki hatasını anlar da düzeltir kendini diye şeaptım.
Bende zamanında bi çocukla buluşmuştum seni çok güzel bi yere götürcem demişti gittiğimiz yer hakkaten güzeldi ama kahve içelim mi dedi olur dedim tam 4 saat sadece kahve içtik ha o bide çay içmişti eve döndüğüm gibi mutfağa saldırmıştım bana bide mesaj atmıştı şimdi evdeyim yemek hazırlıcam diye yedikten sonra da yaa çok acıkmışım heyecandan açlığımı farketmemişim demişti ahaha bir daha buluşmamıştım başka bahaneler uydurup kesmiştim iletişimi demem o ki açıkla bilsin ben şimdiki aklım olsa söylerdim ama ben pek hoşlanmıyordum zaten kısmeti tepmemekti benimki ama çocuğun çok tepilesi gelmişti benim kabahatım yok

Asla küçümsemiyorum ama çiğköfte dürüm taş çatlatsın 5 lira. Kahve desen o da o kadar. Yemeğe çıkaracağım diyip 20 Lira mı bütçe ayırdı bu adam? Bir de ilk buluşma yani...belli cimri, kaç kurtul bundan

Aslında siz gayet belli etmişsiniz. Sebebini tahmin edebiliyor olması lazım. Belki siz açıklayınca üste çıkmak için soruyordur.

Ben olsam üste çıkıp beni sinir edemeyeceği genel şeyler söylerdim. Birbirimize uygun olmadığımızı hissettim, seninleyken iyi hissetmedim vs.

Arkadaşların bahsettikleri konudaki adam sizinkinin alttan alınıp görüşülmeye devam edilmiş versiyonu gibiydi. Kendi sırası olunca mininum para harcayıp, kıza sıra gelince çok harcatıyordu, öğrenci kızdan 500 TL’lik ayakkabı istiyordu vs. Sonra kız yaptıklarını yüzüne vurduğunda adam üste çıkmaya çalışıp, kezban, Türk kızı gibi hakaretler etmişti.

Bir de siz aynı işyerinde çalışıyorsunuz. Kendiniz için nasıl rahat olacaksa öyle yapın, bir de bunun tasasına düşmeyin. Sizi böyle sinir eden 28 yaşına gelmiş adamın kişisel gelişimine katkıda bulunmak zorunda değilsiniz.

İlk buluşmadan mı?
Bir cok kisi ayni seyi sormuş. Neden olmasin ki. Piremsess modunda mi takilacak yoksa bi cigkoftenin iki yarisi olup mutlumu olacak benimle diye düşünmustur. Bakti hatun triplerde belki vakit harcamayacaktir yol yakinken vazgececektir. Hatun kisisi nasil bu bulusmada karsi taraf hakkinda bir yatgida bulundu karsi tarafta aynisini yapabilir.

Bence bir daha aynı iş yerinden biriyle buluşmayın. Bakın bir de her gün yüz göz olmak zorunda kalacaksınız. Ne gerek vardı ki. Durup dururken sıkıntı

ilk kez bi konuyu okurken bu kadar güldüm çok hoşsunuz ve haklisiniz karakter olarak bu yondeyse baslamadan bitirim derim tam bir ergenle karşı karşıyasınız

Deniyor olabilir mi diye düşünmedim değil. Trollcü gibi geldi. Ama nezaket, görgü 0.

Soyleyecektim ama o kadar normal ki gorseniz bu kiz ne yapmis dersiniz.
Soylersem aa ben ne yaptim diyecek iyice sinirlerimizi ziplatacak diye konusmuyorum.
Merhaba,
Bazi kizimlar cok tanidik geldi hatta birkac arkadasimi hatirladim Kosarak kacin arkadas olarak cok eglensemde sevgili olarak hayat cekilmez olurdu.

Bence sizde hersey normalmis, hic ozel bir durum yokmus, sadece arkadasinizmis gibi davranin. Iliski konusunu tekrar acarsa sanirim yanlis anlasildim deyip gecistirin

Bu tipler ekşi sözlükten tüyolar alıp kadınlara uyguluyor daha bir kaç
Terbiyesiz ve saygısız davranışlarını
Senin üzerinden deniyecek ve alaylı bir şekilde o sitede yazacak
O ne yaptığını çok iyi biliyor
Sorun sen onun bu saçmalıkların ne kadar Tahamül göstereceksin

Bence hiç söyleme, olayı senin yaşadığın gibi anlamayacak ve senin lüks meraklısı olduğun vs. Gibi saçma sapan şeyler uyduracak (reddedilmenin de acısıyla)

Onun yerine pek uyuşmuyoruz sanki, arkadaş kalmaya devam edelim falan diyip yoluna bak.

Sen ne kadar çok şey söyler açıklarsan o kadar kötü olursun, inşallah karşına seni hakeden seven kişi çıkar.

Deniyor fikri çok ürkütücü değil mi ya?
Denemek ne demek?
Gömlek mi bu olmadı büyüğünü alayım mı diyecek işin sonunda?

Hayır bu hareketi kabul eden hatun
Denendiğinin farkına varmıştır da köprüyü geçene kadar ses etmiyordur en fazla.
Asıl böyle içten pazarlıklısından kaçarım ben erkek olsam.
Denediğim kız kaçıp gidiyorsa
He bu normaal der kovalarım

Hatun kişisi yol verdiği için artık çiğköftesini paylaşmak için başka birini araması gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…