- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
yazık kız ailesinden aldığı harçlıkları biriktirip adamla buluşunca harcıyormuş,adam utanmadan 500 tl lik ayakkabı istemiş doğumgününde :) hatta kız bir sonraki görüşmede yine çiğköfteci deyince adam, adamın yüzüne söylemişti,adamda kıza kezban siz türk kızları böylesiniz, filan birsürü laf sayıp çirkefleşmişti bide :)
Hay siz çok yaşayın, ne güldüm...
Yaa işte oda bi bdv konusuydu :) kızda bırakmıştı zaten.neyse konuyu çok dağıtmayalım :)Çalışmayan kıza hediye siparişi veriyor ve kız onla neden hala beraber ne gibi bi gelecek umuyor acaba
Nasil denedin mesela.Ben de denemek istiyorum ama nasil deneyebilirim.Yardim eder misin biraz?Yillardir esime espirisini yaparim ben seni almadan once dibini iyi kokladim diye. O kadar cok seyini olctum bictim tarttim denedim ki anlatamam. Sanirim evliligimin mutluluk sirri bu. Daha almadan neye ne tepki verecegini olctum. Bana uyup uymayacagina karar verdim oyle aldim :)
Ben ters insanim. Bana sormadan bir sey icmeyecegiz dese garsona ben sunu icecegim. Arkadaşımın kusuruna bakmayin o kendini derebeyi saniyor der bozardim.
Cok alakasiz sebepten kavga cikardim mesela tepkisi ne olacak diye. Cirkinlesecek mi yoksa adabiyla tartisacak mi diye. Adabiyla acikladi.Nasil denedin mesela.Ben de denemek istiyorum ama nasil deneyebilirim.Yardim eder misin biraz?
ilk bulusma degilmis ki zaten ...
icecek ben de hiç istemem yemege verilen paraya acimam da 1 liralik icecege 5lira vermeye acırım su yeter bana:)
Birakin bir taraf tutumlu olsun hayay oyle lay lay lom degil hele evlilikler hic oyle degil maddi cok yük sizi bekliyor..Ben bu cocugun cimri ya da mal oldunu dusunmuyorum aileden boyle yetisen saf niyetli şekil verilebilir biri bence de oldugu gibi görunmus rol yapmamis..Bir de hesabi ona mı ödettiniz hep eger oyleyse yanlis..paylasilmali..
Verilmiş sadakanız varmış ki kendini belli edecek bir ortam oluşmuş. Ya bu adamı sevseydiniz de sonradan fark etseydiniz kişiliğini! İnanın daha zor olurdu sizin için. En azından şimdi gördünüz, neyi kaçırmadığınızı biliyorsunuz. Allah kıymetinizi bilen biriyle karşılaştırsın sizi. Ben gerçekten cimri bir insanım, bir iki örnek vereyim, babalar gününde babama pijama diktim kendi ellerimle çok mutlu oldu. Eşim bir başarı kazanmıştı, ona sürpriz yaptım, kırtasiyeden uçurtma aldım, piknik hazırladım. Hem uçurtma uçurduk hem de piknik yaptık mutlu oldu. Vs vs. Ama bunları yaparken ben de mutlu oluyorum. Hem bu adam çok da sıkıcıymış ııııııyyy uyuz boşver
28 yaşına gelmiş adap usul vs öğrenmiş olması lazım demiş te biçok kişi inanın artık erkekler 30lu yaşların sonunda veya 40lı yaşlarda bile ergen gibiler...Kadınlar güçlendikçe erkekler çocuklaştı...Cimrilik varsa kadını sahiplenmekmiş görgüymüş bunların pabucu dama atılıyor hangi yaş olursa olsun...Çünkü o insan paradan taviz vermek istemiyor karşısındaki kadını da çok fazla elde etme çabasında değilse...Konu sahibi kızımız da zaten ondan hoşlandığını belli etmiş herhalde cepte görülmüş
Aynı şirkette çalışıyorlarmış ve adam iyi kazanıyormuş. Diyelim ki parası yok, niye “özel bir buluşma olacak, akşam çok seveceğin bir yere götüreceğim” falan diyor.
Sevdiği bir çaybahçesine davet etseydi. Bir arkadaşın dediği gibi evden getirdikleriyle (sandviç, kek, meyve suyu) parkta piknik hazırlasaydı.
Konunun maddi olarak denk olmakla ilgisi yok. Kafa olarak denk değiller.
Boyle bi konu acilmisti ama gercekciligini bilemiyorum tabi bizde sok olmustuk konuyu okuyunca.Gerçekten böyle bir konu yaşanmış mı
Hahhaa bayılıyorum o programa :))tlc'de aşırı pintiler var.Bugünkü bölümünde cimri bir adam arkadaşlarının tanıştırdığı kızla buluşuyordu.restorana gittiler.Sonra restoran ilk olarak kızartma ile sosunu verdi,yemekten önce yemeleri için .çift bunları yiyince adam hadi kalkalım diye kızı yemek gelmeden restorandan götürdü.bir gemiye gittiler sonra kız burada denizi izleyerek yemek yiyeceklerini sanmıştı ama adam evde hazırladığı içecekleri ve sandwiçi çıkardı ,ortaya koydu ve bunları yiyelim dedi.tabii kız mırın kırın etti yemedi arkadaşınız bana onu hatırlattı
bu arada kıza hediye olarak çiçek getirmişti,bu çiçekler cenazeye gelip çöpe atılan çiçeklerdi
Benim dusunduklerimi yazmissiniz, bunun icin cok tesekkur ederim.
Tam olarak anlatmak istedigim buydu.
Bana bi parka gidelim, evden bir seyler getirelim deseydi inanin mutlu olacaktim.
Maddiyattan ziyade ben ilgisizlik, degersizlik hissettim ustelik ikimiz icin de ozel bir gun olacagini konusmamiza ragmen.
Burada başka bir konu vardı, adam çalışıyor kız ise henüz öğrenci ve bir geliride yok, buna rağmen her buluşmada sıra ile öderlermiş hesabı, ve adam kızın ödeme sırasında lüks yere gitmek ister kendi sırasında ise böyle çiğköfteci tarzı yerlere gidermiş. En son galiba yine bir çiğköfteci seansından sonra çaylarda senden deyince kızımız artık isyan etmiş utanmıyormusun diye adamın cevabı ise sen beni yolmak istiyorsun ben kimseye para yedirmem olmuştu :)
yani adam müthişşş bir cimri idi :) Seninkide onun amcaoğlu galiba
Hayır yani telaştan heyecandan falan böyle istemeden oldu diyeceğim ama bilmiyorum normalde nasıl bir kişiliği var...
Acaba aklınca seni test etmiş falan olmasın bu? Hani aza mutlu oluyormu kanaat ediyormu hesabı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?