- 1 Haziran 2018
- 124
- 62
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adama cimri der kendi bencilin bayrak tutanıdır falan filan:)
Adam eve taksiyle bıraksın da kendi evine nasıl döner onu ırgalamaz.
O doğar doğmaz kırmızı halı serdiler çünkü yollarına
Ya konu sahibi yakınışında haklı o ayrı ama işte böyle yorumlar görünce tutamıyorum kendimi:)
Paracı erkek vs evde üretilen birşey sanki para:)
Şeyi atlamışsınız sevgiliye zorla doğum günü kutlatıp, özel günlerde zorla çiçek aldırıp sosyal medyada aşkım balım böcüğüm süprüz yaptı diyenleriKonu sahibi zaten bu konudan ayrı.
Ama kendi minibüsle gidip taksiyle bırakılmak isteyen premseslerimiz var
Çakma şeyler kullanıp sevgilisin marka alması şartı koşan da var
İronik konular
Zengin olmayan erkekler bir zahmet sevgili yapmasın diyorum
Şeyi atlamışsınız sevgiliye zorla doğum günü kutlatıp, özel günlerde zorla çiçek aldırıp sosyal medyada aşkım balım böcüğüm süprüz yaptı diyenleri
Benim gözlerimin gördükleri daha masummuş o zaman
Valla bogaz da evlenme teklifi etmezsen kabul etmem diyeni de gördü bu gözler
O çiçekler ıphone hediyeleri olmazsa olmazlardan.
İyi tamamladınız
Buda abartı ama.
Adam neden taksi paranı ödesin ki nasıl geldiysen öyle dönersin
İlk buluşma diye paspas olacak hali yok ya
Taksiyle eve bırakıp ordan da beş parasız otobüsle eve dönerdi en fazla dimi
Bu sebepten soğuyanlar varsa adamların verilmiş sadakası varmış demek ki
Ayyy,yarın bir gün doğallığı abartırsa pekikısa kol gömlekten görünen kıllar,mide hazımsızlığı gürültüleri vs.doğal afetler ne de olsaBen farkli bakmak istiyorum olaya yani adam yapmacik degil dogal davranmis oldugu gibi yani göz boyayip sonra okuz cikanda var özünde iyi biriyse degerlendirilebilir. Yani hersey filmlerdeki gibi şık bir restorant sarap vb olamiyor. Ama cigkoftede nedir be kardesim :)
aklıma arkadaşımın eski erkek arkadaşı geldi
adam uzman doktor evi arabası geliri gayet iyi ama felsefesi şu
kafelerde yemek içmek enayilik , kafeler restoranlar insanı aptal yerine koyuyor asla gitmem oralara para yedirmem
evde çay demleyip termosa koyuyomuş araba da içiyolarmış çayı :))
şaka gibi ama değil
Gerçekten böyle bir konu yaşanmış mı
Ben yaşadım
Biri vardı kızcağız sınava hazırlanıyordu çalışmıyordu,erkek arkadaşı mühendisti,sırayla ödüyorlarmış hesabı, kızla buluşunca kendi ödeyecekse hesabı çiğköfteciye gidiyormuş,kız ödeyeceği zamanda lüks mekanlara :) aklıma o konu geldi .aynı adam olabilirmi acaba?bu çiğköftede yeni moda oldu galiba geçenlerde bir arkadaşla buluştuk yemekten sonra buluşmuştuk,bi yerde durduk sigara filan almaya açmısın sana çiğköfte alayım dedi inanın o an soğudum yani :) kaldıki önceden belirlenmiş ilk buluşmada çiğköfte denmesi gerçekten çok tuhaf.
Konu sahibi ikimiz de tek yasiyoruz ve gelirlerimiz gayet iyi demis. Adam parasizliktan degil cimrilikten boyle yapiyor. Bu tipler boyledir hep. Iyi kazanir ama yiyecegin yaninda 3 liralik icecek almamayi kar sayar. Asgari ucret alan adam bundan daha comerttir emin olun.
yazık kız ailesinden aldığı harçlıkları biriktirip adamla buluşunca harcıyormuş,adam utanmadan 500 tl lik ayakkabı istemiş doğumgününde :) hatta kız bir sonraki görüşmede yine çiğköfteci deyince adam, adamın yüzüne söylemişti,adamda kıza kezban siz türk kızları böylesiniz, filan birsürü laf sayıp çirkefleşmişti bide :)Kız da enayi mi kendi ödeyince lüks yere gidiyor