• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle ilk buluşma mı olur ?

Ben farkli bakmak istiyorum olaya yani adam yapmacik degil dogal davranmis oldugu gibi yani göz boyayip sonra okuz cikanda var özünde iyi biriyse degerlendirilebilir. Yani hersey filmlerdeki gibi şık bir restorant sarap vb olamiyor. Ama cigkoftede nedir be kardesim :KK70: :)

Adama cimri der kendi bencilin bayrak tutanıdır falan filan:)
Adam eve taksiyle bıraksın da kendi evine nasıl döner onu ırgalamaz.
O doğar doğmaz kırmızı halı serdiler çünkü yollarına:KK53:
Ya konu sahibi yakınışında haklı o ayrı ama işte böyle yorumlar görünce tutamıyorum kendimi:)
Paracı erkek vs:KK51: evde üretilen birşey sanki para:)

Konu sahibi zaten bu konudan ayrı.
Ama kendi minibüsle gidip taksiyle bırakılmak isteyen premseslerimiz var :KK53:
Çakma şeyler kullanıp sevgilisin marka alması şartı koşan da var :KK70:
İronik konular :süslü:
Zengin olmayan erkekler bir zahmet sevgili yapmasın diyorum :cool:
Şeyi atlamışsınız sevgiliye zorla doğum günü kutlatıp, özel günlerde zorla çiçek aldırıp sosyal medyada aşkım balım böcüğüm süprüz yaptı diyenleri:KK73:

Şeyi atlamışsınız sevgiliye zorla doğum günü kutlatıp, özel günlerde zorla çiçek aldırıp sosyal medyada aşkım balım böcüğüm süprüz yaptı diyenleri:KK73:

:KK53::KK53:
Valla bogaz da evlenme teklifi etmezsen kabul etmem diyeni de gördü bu gözler :KK70:
O çiçekler ıphone hediyeleri olmazsa olmazlardan.
İyi tamamladınız :KK28:

Olay bence cimrilik degil. Resmen dalga gecmis. Seni cok guzel bi yere goturcem diyip nereye gitcegine yolda karar vermis ve cigkofteciye goturmus. Bunu cimrilik diyip ortemeyiz bu bambaska bir boyut.

Hahaha bi gülme geldi kusura bakmayın:))
Çok acaip bi adam.
Aklıma bişi geldi, x bi sevgilime bişi alacaktık bi mağazanın önünde durduk. Tam arabadan iniyorum dur sen gelme pahalı şeyler alırsın demişti. Ben öylece kalakalmıştım :) :)

Ilk zamanlar anlamaya çalıştıysam da bana göre cimri ve kabaydı. Sonuç zaman kaybı

Buda abartı ama.
Adam neden taksi paranı ödesin ki nasıl geldiysen öyle dönersin
İlk buluşma diye paspas olacak hali yok ya
Taksiyle eve bırakıp ordan da beş parasız otobüsle eve dönerdi en fazla dimi:KK51:
Bu sebepten soğuyanlar varsa adamların verilmiş sadakası varmış demek ki:KK69:

bence etkilemeye çalıştığı kıza karşı biraz fazla özen göstermeli erkek,ilk buluşmada yapmazsa ne zaman yapacak... verilmiş sadakası olsun benimle karşılaşmayanların o zaman:KK49: not: bana şunu al, bunu al, bunu çok beğendim, bunu öde ya da param yok diyen kızlardan asla olmadım.

Ben farkli bakmak istiyorum olaya yani adam yapmacik degil dogal davranmis oldugu gibi yani göz boyayip sonra okuz cikanda var özünde iyi biriyse degerlendirilebilir. Yani hersey filmlerdeki gibi şık bir restorant sarap vb olamiyor. Ama cigkoftede nedir be kardesim :KK70: :)
Ayyy,yarın bir gün doğallığı abartırsa peki:olamaz:kısa kol gömlekten görünen kıllar,mide hazımsızlığı gürültüleri vs.:olamaz:doğal afetler ne de olsa

Kahveyi içeceği geçtim de dönerken otobüs bedava ben onla gidiim diyen bir erkeğin dönüp te bir daha suratına dahi bakma bence... dolmuş parası nedir ki ya..Ha bu vatandaş o sıra sıfırı tükettiyse parası olduğu gün çıkarsaydı madem..Tam bir hödük vakası...

Cimriliği var ama ayrıca çıkardığı kızo gece vakti aynı tarafa gidiyor olmanıza rağmen yalnız başına dolmuşa bindirecek kadar hödük...Dolmuşa senle binince o verdiği paraya nasıl canı yanmıştır, bedava otobğs dururken boşuna para verdim bu kızın yüzünden demiştir içinden...Bazıları böyle oluyor parası olsa da yetiştiriliş mi desem ruhu mu fakir desem her zaman tasarruf ön planda...

aklıma arkadaşımın eski erkek arkadaşı geldi

adam uzman doktor evi arabası geliri gayet iyi ama felsefesi şu

kafelerde yemek içmek enayilik , kafeler restoranlar insanı aptal yerine koyuyor asla gitmem oralara para yedirmem

evde çay demleyip termosa koyuyomuş araba da içiyolarmış çayı :))

şaka gibi ama değil

İnanamadım okuyunca çünkü birebir aynısı başıma gelmişti...Ama onların bakış açısından bakınca gayet mantıklı bi düşünce onlara göre...Cafeye gidip 1 tan uyduruk çaya bilmem kaç tl neden vereyim diyor adam, parayı zor kazanıyoruz diyor...Aslında bu mantık paso dışarda yiyip içen biri için olabilir tüm parayı cafelere verenler var ama aradasırada çıkıyorsan gerek yok termosa falan...

Biri vardı kızcağız sınava hazırlanıyordu çalışmıyordu,erkek arkadaşı mühendisti,sırayla ödüyorlarmış hesabı, kızla buluşunca kendi ödeyecekse hesabı çiğköfteciye gidiyormuş,kız ödeyeceği zamanda lüks mekanlara :) aklıma o konu geldi .aynı adam olabilirmi acaba?bu çiğköftede yeni moda oldu galiba geçenlerde bir arkadaşla buluştuk yemekten sonra buluşmuştuk,bi yerde durduk sigara filan almaya açmısın sana çiğköfte alayım dedi inanın o an soğudum yani :) kaldıki önceden belirlenmiş ilk buluşmada çiğköfte denmesi gerçekten çok tuhaf.

Yok boşverin konuşmada yapmayın ve iş yerinde bu durumu ve yaşadığınız bu fiyaskoyu sakın anlatmayın çok laf döner adama da bi açıklama yapmayın gerek yok adam olsa bu yaşına kadar nasıl para harcanıp nasıl tutumlu olacağını öğrenirdi zaten. Cimri olmak ayrı tutumlu olmak apayrıdır. Sevgililik moduna geçip sık görüşseniz yeri gelir tutumluda olursunuz cafede çay içip geçiştirirsinizde hem yemek denmiş dürümcüye gidilmiş ben zaten oraya bile girmezdim benim iştahım kaçtı kusura bakma ben daha iyisini hak editoyor deyip yüzünede vururdum kimse kusura bakmasın parasınıda alsın kendi yesin aç herif :D

Biri vardı kızcağız sınava hazırlanıyordu çalışmıyordu,erkek arkadaşı mühendisti,sırayla ödüyorlarmış hesabı, kızla buluşunca kendi ödeyecekse hesabı çiğköfteciye gidiyormuş,kız ödeyeceği zamanda lüks mekanlara :) aklıma o konu geldi .aynı adam olabilirmi acaba?bu çiğköftede yeni moda oldu galiba geçenlerde bir arkadaşla buluştuk yemekten sonra buluşmuştuk,bi yerde durduk sigara filan almaya açmısın sana çiğköfte alayım dedi inanın o an soğudum yani :) kaldıki önceden belirlenmiş ilk buluşmada çiğköfte denmesi gerçekten çok tuhaf.

Kız da enayi mi kendi ödeyince lüks yere gidiyor

28 yaşına gelmiş adap usul vs öğrenmiş olması lazım demiş te biçok kişi inanın artık erkekler 30lu yaşların sonunda veya 40lı yaşlarda bile ergen gibiler...Kadınlar güçlendikçe erkekler çocuklaştı...Cimrilik varsa kadını sahiplenmekmiş görgüymüş bunların pabucu dama atılıyor hangi yaş olursa olsun...Çünkü o insan paradan taviz vermek istemiyor karşısındaki kadını da çok fazla elde etme çabasında değilse...Konu sahibi kızımız da zaten ondan hoşlandığını belli etmiş herhalde cepte görülmüş

Konu sahibi ikimiz de tek yasiyoruz ve gelirlerimiz gayet iyi demis. Adam parasizliktan degil cimrilikten boyle yapiyor. Bu tipler boyledir hep. Iyi kazanir ama yiyecegin yaninda 3 liralik icecek almamayi kar sayar. Asgari ucret alan adam bundan daha comerttir emin olun.

Süper tespit...İçecek gerçekten bu tipler içün sorun oluyor

Ya aklıma geldi...İşyerinde bi çocuk vardı 35i aşkındı yaşı..Ailesi evlensin diye kız buluyordu sürekli, gidip cafede buluşuyordu...Ailesine bidaha kız bulmayın bana demiş, her seferinde bi kıza beleş kahve ısmarlıyorum parayı sokaktan mı topluyorum, kahveleri beleşten içip içip duruyorlar demiş..

Kız da enayi mi kendi ödeyince lüks yere gidiyor
yazık kız ailesinden aldığı harçlıkları biriktirip adamla buluşunca harcıyormuş,adam utanmadan 500 tl lik ayakkabı istemiş doğumgününde :) hatta kız bir sonraki görüşmede yine çiğköfteci deyince adam, adamın yüzüne söylemişti,adamda kıza kezban siz türk kızları böylesiniz, filan birsürü laf sayıp çirkefleşmişti bide :)

Back