Böyle hissetmem normal mi ?

Dağda herkes eşittir Okul okuyanların çoğu okumayanların arkasından gidiyor intikale … bunu da sırf siz o küçümsemeyi yaptınız diye dile getirdim okul okuyanlara kötü bir izlenim olsun diye değil
Ben hiç bir yerde de alkolik falan demedim haddini bil , bütün konularımı okudun madem doğru okusaydın , siz iyice zıvanadan çıktınız .
Aldatmak konusunu da konuyu oraya getireceğinizi bildiğim için dile getirdim sizin sade temiz sularınız değil bulanık sularınız olduğunuzdan zihin bulanık kalbe de yansıyor .

ama nişanlı ilen 50-60 binlik telefon almak (maaşlı çalışan birisi için, yoksa aylık yüzbinler kazananlar için demiyorum), uzman çavuş olmak, alkolik olmak, borç harç içinde şov peşinde koşmak güven veren hareketler değil (

Vur hançeri kalbime, kalbim kana bulansın…

Bu alkolik mevzusu yüzünden. Ahım kalsın bunu diyenlerin üstünde öbür tarafta hak hukuku çözelim . Allah bildiği gibi yapsın lafları başka yerlerinden anlayanları .

Benim konumdan defolup gidin … sizin gibi insanlar yüzünden şurada yasak yemek istemiyorum , Allah sizlere akıl versin ALLAHA bırakıyorum sizin gibileri açmışlar bir profil akşama kadar insanlara pis pis yorumlar . Allah sorsun hesabını .

Of iyice saçmaladın ya Dağda herkes eşit diye bir şey yoktur kimse kendini kandırmasın. Senin nişanlın uzman diyelim dağa gidince kendi kafasına göre takilamaz. Üstü vardır ve onun emrinde hareket etmek zorundadır. Değil işte değilll İnsanların emeklerini öyle dağda bayirda herkes eşittir diye köşeye atamazsın. O zaman ameliyathanede de de drlar hemşireler eşittir böyle saçmalık daha duymadım Ayrıca evet öyle bir konun var. Bana alıntılatma şimdi.
Aldatma konusu da kendi kuruntun. Kalbinden geçen ya da nişanlının ilgisizliğinden aklına damlayan artık bilemedim

Sana bir tavsiye uzman olmadığın alanlarda böyle konuşma insanlar arkandan çok güler .

Benim sizleri şikayet etmem lazım insanlarla alay ediyorsunuz ya ?? Bir de utanmadan beni şikayet ediyor ? Neyin kafası bu
Tam olarak alay etmek denemez buna . Senin havalı bulduğun şeylerin toplumda havalı bulunmadığını söylüyoruz . Sen belirli bir mesleği temsil edecek biri de değilsin . Bu misyonu edinmen komik geliyor . Bir egitimin , uzmanlığın da yok sırf mensup bulunmuş biriyle nişanlı olman cahilce istediğini söyleyebileceğij manasına da gelmiyor . Rahatsız eden kısım şu tavır. Sen benim babamın kim olduğunu biliyor musun tavrıyla benzer .

kullanıcı adını görmeden okurken asker nısanlım dıye acılan parantezı gorunce dırekt dedım kesın cılek hajhahsjahsdjakshka tamam bılıyoruz askerle evlenıyosun ınsallah mutlu olursun tabı
hedıey olayına gelnce de kendınızı böyle yer altı ettıgınız surece yok gerek yok kullanamam kıyamam dedıkce kıyılan sız olursunuz.

ajhahjahaha hatırladın mı o yorumu

al kullan ne tatava yaptın ya

ajhahjahaha hatırladın mı o yorumu
Hatırladı hatırladı defol git diyorum hala daha şunu hatırladın mı bunu hatırladın mı profiliniz gizli fotoğrafınız belli olmayınca yüzsüzlük boyum kadar sizler ne anlayışsız insansınız ya senin mesajınla o sadece amacı dalga geçmek olanlara da yazıyorum bunları , hala istenmediğiniz yerde gülüp eğlenme peşindesiniz ne olsun istiyorsunuz ? Tonlarca hakaret mi edeyim ? Sizin gibi mi konuşayım ? İnsanlıkla gidin diyorum yok defolun diyorum yok ? Sabaha kadar gülüp eğlenin bu konu da , laftan anlamaz insanlar ya.

Konuyu kapattirabilirsin

Bu alkolik mevzusu yüzünden. Ahım kalsın bunu diyenlerin üstünde öbür tarafta hak hukuku çözelim . Allah bildiği gibi yapsın lafları başka yerlerinden anlayanları .
Aynen kanka Allah sorsun hesabını. Ayrıca alkolik demedim(önceden alkolik nişanlın dedim) . Okumayı öğrenirsen o zaman yorum yaparsın. neyin hesabı sorulacak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…