-
- Konu Sahibi cileklihurma
Herkese merhaba arkadaşlar bugün doğum günüm ve nişanlım bana hediye olarak telefon almış ve fiyatı yüksek bir telefon bende kendisine teşekkür ettim lakin evliliğe giden yolda ikimiz de çalışıp para biriktiriyoruz buna hiç gerek yoktu birikimiz yapmamız daha önemli bunu ben kullanamam dedim bizim için şimdilik en önemli şey ikimizin geleceği dedim , bir de kendisi askeri personel ( bunu üstünlük veya bir asker nişanlısı olduğum için değil parayı çok zor şartlarda kazandığı için dile getiriyorum ) sonra yanlış anlayıp farklı yerlere çeken insanlar olabiliyor .
Her neyse kendisi kabul etmedi benim hediyem bu tabi ki kullanacaksın seni beni yok artık yakında evleneceğiz dedi …
Ben neden bilmiyorum ama bu telefonu kullanasım gelmiyor utanıyorum kendim de çalıştığım için garip geliyor
Ya da o zor şartlarda kazandığı için alıp kullanmak içime sinmiyor bilemiyorum neden böyle hissediyorum
Böyle pahalı hediyeler alıpta ben gibi “kullanamam “ hissine kapılan oldu mu? Bu his normal mi?
Teşekkürler
Canınm valla önceki bilmiyorum tamamen ondan bağımsız yazıyorum.Buradaki bütün konuların çoğu ince elenip sık dokunuyor demek istedim
Düğünde altın pazarlığı yapmak ne ayrıca ? Düğün iki çiftin kararlarıyla alınır erkek ne isterse onu takar ?
Yoksa siz şu cevabı mı isterdiniz “ şu kadar altın istiyorum almak zorunda “
Bu iki ayıp birbiriyle aynı bile olamaz … ayıp dediniz fikrinizi belirttiniz teşekkürler ama diğer konuyu katmak yanlış seçim olmadı
PolyanaHerkese merhaba arkadaşlar bugün doğum günüm ve nişanlım bana hediye olarak telefon almış ve fiyatı yüksek bir telefon bende kendisine teşekkür ettim lakin evliliğe giden yolda ikimiz de çalışıp para biriktiriyoruz buna hiç gerek yoktu birikimiz yapmamız daha önemli bunu ben kullanamam dedim bizim için şimdilik en önemli şey ikimizin geleceği dedim , bir de kendisi askeri personel ( bunu üstünlük veya bir asker nişanlısı olduğum için değil parayı çok zor şartlarda kazandığı için dile getiriyorum ) sonra yanlış anlayıp farklı yerlere çeken insanlar olabiliyor .
Her neyse kendisi kabul etmedi benim hediyem bu tabi ki kullanacaksın seni beni yok artık yakında evleneceğiz dedi …
Ben neden bilmiyorum ama bu telefonu kullanasım gelmiyor utanıyorum kendim de çalıştığım için garip geliyor
Ya da o zor şartlarda kazandığı için alıp kullanmak içime sinmiyor bilemiyorum neden böyle hissediyorum
Böyle pahalı hediyeler alıpta ben gibi “kullanamam “ hissine kapılan oldu mu? Bu his normal mi?
Teşekkürler
Muhtemelen sizinle dalga geçtiler, ironiyi anlamadınız.Onun da en kralını yaşadım burada ben
Konu sahibi bir şeyleri yanlış anlamış herhalde. Gönül işte ne yapacaksın, aka da konar uzmana da.Aksine iyice düşündün mü bak son kararın mı iyi tanıyor musun vs sorular sorarız.
Ah Rozalin ne kadar masumsun. Evet onların bir ağırlığı vardı, belki hala var. Ama konu sahibinin nişanlısı senin kafanda beliren asker profilinden değil, yüksek ihtimal uzman çavuş, astsubay falan. Hani kimler öğretmen oluyor bununla ilgili bir tespitin vardı hatırlıyor musun? Heh, bu daha beteri işte. O bahsettiğin öğretmen profili bunların yanında aristokrat kalır.Konunun o kismi insani bir anda 90'lara isinliyor. Kadinlarin uniformali kocalarinin rutbesini kendinin sandigi o guzide yillar... (ve sanirim askerligin bir agirligi olan son yillar. 2000li yillardaki profil malumunuz)
Neden olacak kendince hava kasıyor. Aaa ne kadar yüce gönüllü insan diyelim diye. Bir askerin tek maaşı bir memurun aldığı paranın neredeyse iki katı.Ya siz birde burada niye sürekli bu konularda varsınız şimdi nickten hatırladım bana da bir şeyde cevap yazmistiniz benim de nişanlım asker falan diye alakasız. Siz kendi yaptığınız işlerle mi övünseniz . Bir telefon hediyesine bu kadar ezilmeniz doğru degilc
Ay gercektenmi. Bari tshirt yaptirsin yazili " Asker Nisanlisi " diye.Ya siz birde burada niye sürekli bu konularda varsınız şimdi nickten hatırladım bana da bir şeyde cevap yazmistiniz benim de nişanlım asker falan diye alakasız. Siz kendi yaptığınız işlerle mi övünseniz . Bir telefon hediyesine bu kadar ezilmeniz doğru degilc
Yoo hiç kapılmam :) ayrılırsanız ki umarım öyle bişey olmaz, geri verirsin mantığındayım benHerkese merhaba arkadaşlar bugün doğum günüm ve nişanlım bana hediye olarak telefon almış ve fiyatı yüksek bir telefon bende kendisine teşekkür ettim lakin evliliğe giden yolda ikimiz de çalışıp para biriktiriyoruz buna hiç gerek yoktu birikimiz yapmamız daha önemli bunu ben kullanamam dedim bizim için şimdilik en önemli şey ikimizin geleceği dedim , bir de kendisi askeri personel ( bunu üstünlük veya bir asker nişanlısı olduğum için değil parayı çok zor şartlarda kazandığı için dile getiriyorum ) sonra yanlış anlayıp farklı yerlere çeken insanlar olabiliyor .
Teşekkürler
Neden olacak kendince hava kasıyor. Aaa ne kadar yüce gönüllü insan diyelim diye. Bir askerin tek maaşı bir memurun aldığı paranın neredeyse iki katı.Konu sahibi da çalıştığını söylüyor. Nasıl oluyor da evlenmek için paralar biriktiriliyor. Geçen düğün salonuna 80 bin verdik hadi diyelim 100 bin olsun. Neredeyse nişanlısının 1 buçuk 2 aylık maaşı. Aldığı maaşa telefon lafı etmek aşırı gülünç Ben ikna oldum konu sahibi aşırı duyarlı Aplama hakettiği ilgiyi övgüyü verin.
Çok ilginç kafalar var bende bugüne bugün yazılımcı eşiyim . Sigortası bile varrrrrAy gercektenmi. Bari tshirt yaptirsin yazili " Asker Nisanlisi " diye.
Sigortası varsa iyiymiş broÇok ilginç kafalar var bende bugüne bugün yazılımcı eşiyim . Sigortası bile varrrrr
Bu devirde kolay mıSigortası varsa iyiymiş bro