- 8 Ocak 2024
- 542
- 1.660
- Konu Sahibi cileklihurma
gızlı degıl? fotografım var haakret edıp durma alttan alıyorum sureklı sallamıyorum açarım sana hakaret davası görürsün sana kımse burda hakaret etmıyor kendıne gel önce sende benımle geç konularımla geç mesela ajhajhaa konularına gelınceHatırladı hatırladı defol git diyorum hala daha şunu hatırladın mı bunu hatırladın mı profiliniz gizli fotoğrafınız belli olmayınca yüzsüzlük boyum kadar sizler ne anlayışsız insansınız ya senin mesajınla o sadece amacı dalga geçmek olanlara da yazıyorum bunları , hala istenmediğiniz yerde gülüp eğlenme peşindesiniz ne olsun istiyorsunuz ? Tonlarca hakaret mi edeyim ? Sizin gibi mi konuşayım ? İnsanlıkla gidin diyorum yok defolun diyorum yok ? Sabaha kadar gülüp eğlenin bu konu da , laftan anlamaz insanlar ya.
alkolik kısmına katılmıyorum öyle bısı okumadım konularda ama sureklı asker asker dıye sıtede kendını tanıtan sensın ınsanların senı makaraya almasının sebebı sen olabılır mısın? ayrıca dağda rütbe vardır herkes eşit değildir. ayrıca ne dağı be dağ dıyerek kucumseyen sensin asıl