Böyle evlilik olurmu sizce ???

Bak şimdi oralarda markete Vs bişey vardır illa o alsın tamam mı paketi sende markete illa gidiyorsun al bir kaç paket göze batmaya cak şekilde ekle azcık azcık üstüne mesela sanırım senin alman à izin vermez eğer veriyorsa sen al ama vermiyorsa böyle bir şey yapıp bir kaç ilişki de olsa uzatabilirsin mesela ☺☺

Bak şimdi oralarda markete Vs bişey vardır illa o alsın tamam mı paketi sende markete illa gidiyorsun al bir kaç paket göze batmaya cak şekilde ekle azcık azcık üstüne mesela sanırım senin alman à izin vermez eğer veriyorsa sen al ama vermiyorsa böyle bir şey yapıp bir kaç ilişki de olsa uzatabilirsin mesela ☺☺
Çok çok iyi bi fikirmiş bunu yapıcam bi paket ona aldırimde geçen bi eczaneye uğrattim bunu yalandan cocuğa pişik kremi lazım diye ordan alsın dıye adam baktım kremi almiş gelmiş gitmişken onuda alaydın ya dedim bizim bi akraba vardı dedı dogum yaptiktan sonra kirkimi zor bekledi adam gece isten sonra nöbetxi eczane ariyodu ben korunmasiz yapmiyorum diye ama simdi nolduysa adamda istek bitti

Çalışıyo yaa cünkü çalişti yer bi ofıs büro olsa dediğin doru çalışıyo bıle bilirim ama kendi cafesi sonucta yani o durmicakta kim durcak başında ayrıca istedim hersaat yanında çalişanlardan ona ulaşabiliyorum yanında çalişanın biriside dayımın kizi gelen arkadasları resım atıyorlat face geceden orda var görüyorum yani çaliştindan eminim ama aldığı paranın coğuda ailesine gidiyo bence
Yok yanlis anlama ben cok uzuldum ama gece sahura kadar deyince.. cafe o saate kadar acik mi?
Sanirim esin de bu durumdan memnun degilse baska bir yol bulmasi gerekiyor. Bu sekilde o ds yipranir sen de... ailesiyle de vakit gecirmesi gerekiyor cunku. Hayat o kadar hizli geciyor ki...

Derdimi sizle paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin benmi abartıyorum acaba ben 5 senedir evliyim eşim şu iki senedir durmadan çalişiyor gece saat 1lerde eve geliyo şimdi ramazan sahura yakın eve gelıyo ögleye kadar uyur ondan sonra kalkar gider ben bu durumdan çok sıkıldım iki cocugum var ve hep evde hep evde bunalıyorum birine ev oturmasına gitsem iki cocukla biyere sığamıyorum zaten. Eşimde allah versin kendilinden gel seni şuraya götürim buraya götürim demez huyu değildir. Ben kadınlık görevlerimi elimden geldince yapıyorum iki cocuğum oldu halde temizlik hastalim var evim haddinden fazla temizdir herşeyi ütülerım dolablara dizerim yani kısacası benden yana bi eksik yok varda benmi görmüyorum gün içinde ararım hal hatır sorarım nabım başka görüşemıyoruzkı telefondan doğru ancak. Nerde çalişiyor derseniz kuaför dükkanımız var inşaat yapıyo ayrıyeten yazları cafeteria işletıyo sahilde ve bukadar işte çalişmasına rağmen kirayı bilr ödiyemiyo napıyorsun dıyorum parayı dükkanin inşaatın masrafı oluyo oraya harciyorum dıyor. Yani. Kisacasi bukadar çalişmaya ortada oarada yok evde yok arabada yok kocada yok cinsellikte yok yorgun oluyomuş sıkıntılıymış bak bak biz sanki sabahtan akşama kadar yatıyoruz çocuklar kendi kendini bakıyo yemeği babam yapiyo sanki. kendimi dul bi kadın gibi hissedıyorum ve ona karşı cok soğuyorum bunaldım böyle yalnızlıktan cevreme bakıyorum herkes karısını alıyo geZdırıyo hiç yoktan bı kahve içmeye gidiyorlar onlari öyle görünce dıyorum bunlarınkı evlılıkse benimki ney bunlarınkı kocaysa benimki ney poffff yazarken bile bunaltıyo beni:KK47: bana bi akıl verin ben napim böyle nereye kadar gider nasıl bi strateji yapimde benide anlasın bu minnak odun

benım bu tıp hayat hıkayelerınde aklıma ılk gelen sey adamın evden uzaklastıran bırsey var . cok calısmak ya da ıskolık olmak hıkaye. cok yakın arkasımdan bılıyorum aynı sızın gıbı o da cıldırıyo kocası eve gece yarısı gelıyor dıye. esıde yakın arkadasımız onunla konustugumuzda dırek dusundugumuz seyı soyledı " evden uzaklasıyorum ".
bende evlıyım tamam cocugum yok ama sorumlu oldugum bır ev ve bırlıkte omur surdurecegım bır adam var . fakat sızın gıbı dusunmuyorum . yanı evın ısını gucunu temızlıgını yapıyorum dıye bunu bır lutuf gormuyorum. yasadıgımız toplum duzenı bu ve ben sadece bu duzene ayak uyduruyorum mantıgıyla bakıyorum. ayrıca ıkı cocukla hıcbır yere sıgamıyorum dıyosunuz haklısınız kendısını rahatsız hıssedebılırsınız fakat parka bahceye cocuk oyun alanı olan yerlere gıdebılırsınız . tmm belkı maddı durumunuz yeterlı degıldır ama cay 0,50 krs ya da tas catlasın 3 lira. haftada 1 kere bıle yapmak zorlamaz tam aksıne sızın kafanızı bosaltmanıza yardımcı olur.
demem o kı kocanıza baglı kalmayın . bırey oldugunuzu ve kendı basınıza bır cok sey yapabılecegıızın farkına varın derım ben . etrafta sagda solda kocasıyla dolasan hanımlarında belkı baska buyuk derdı vardır malum hersey gezmeyle koca ılgısıyle bıtmıyor..

Belkide arkadaşından dediği gibi sevgi bitmiştir :/ . Çünkü bana bahane geliyor bunlar . Benim esimde tüm gün ayakta çalışıyor sırtı ağrıyor 10 bucuktan önce gelmez ama ne benle dışarı çıkmaktan ne cinsellikten hiç kacmadi. Bikere yorgunum dediğini duymadım . He tamam bizde 1 yıllık evliyiz ama yapsa yapar . Oda yoruluyor ama hiç yoruldum demez . Nasil bi ders verilir bilmiyorum ama çocuklar c ok mu küçük alıp onlari gezseniz ?

Piti kiz kendi derdini yazmis misilleme yapar gibi kiza yazmissin da kocam soyle boyle o onun kocadi ve ayri bir birey seninki senn kocan ve ayri bir birey neyin kiyaslamasi anlamadim 2 cocuk babasi ustelik hatirlatirim

Walla bayan bayanayız açık konuşayım tutcaksın yakasından yatağa götrcen bnm ihtiyaçlarımı karşılamak zorundasın dicen :oops: eminm bu çıkışn hoşuna gtcek.
Sonra herhangi bi zamanda deil eşref saatinde mesela omzuna yatıp sessizce çok bunaldm gezmeye bi 10 dk bile olsa yürümeye çok ihtiyacm var diceksin üzgün bi şekilde. Sonra 3. Aşama :KK62: plan yapcaksınz 2 hafta sonra bile olsa sözünü almadan bırakmıcan. Bn öyle yapa yapa inan şmdi eşim kendi söylüo bugn yemeğe gidelm hazrlan şuraya gidelm fln die...

Eve geç gelmesine gelince bi kere taviz verirsen ipin ucu kaçar hep geç gelir. 10 dk bile geç gelse trafik mi vardı hayatım diyorum hem kavga çıkmıyor hemde bu durumda hassas olduğmu görüo.

benım bu tıp hayat hıkayelerınde aklıma ılk gelen sey adamın evden uzaklastıran bırsey var . cok calısmak ya da ıskolık olmak hıkaye. cok yakın arkasımdan bılıyorum aynı sızın gıbı o da cıldırıyo kocası eve gece yarısı gelıyor dıye. esıde yakın arkadasımız onunla konustugumuzda dırek dusundugumuz seyı soyledı " evden uzaklasıyorum ".
bende evlıyım tamam cocugum yok ama sorumlu oldugum bır ev ve bırlıkte omur surdurecegım bır adam var . fakat sızın gıbı dusunmuyorum . yanı evın ısını gucunu temızlıgını yapıyorum dıye bunu bır lutuf gormuyorum. yasadıgımız toplum duzenı bu ve ben sadece bu duzene ayak uyduruyorum mantıgıyla bakıyorum. ayrıca ıkı cocukla hıcbır yere sıgamıyorum dıyosunuz haklısınız kendısını rahatsız hıssedebılırsınız fakat parka bahceye cocuk oyun alanı olan yerlere gıdebılırsınız . tmm belkı maddı durumunuz yeterlı degıldır ama cay 0,50 krs ya da tas catlasın 3 lira. haftada 1 kere bıle yapmak zorlamaz tam aksıne sızın kafanızı bosaltmanıza yardımcı olur.
demem o kı kocanıza baglı kalmayın . bırey oldugunuzu ve kendı basınıza bır cok sey yapabılecegıızın farkına varın derım ben . etrafta sagda solda kocasıyla dolasan hanımlarında belkı baska buyuk derdı vardır malum hersey gezmeyle koca ılgısıyle bıtmıyor..
Evden uzaklaşması için birşey yapmıyorum ki yani bunaltmamaya çalışıyorum çocukları alıp cıkarıyorum ama çocuklar için yanı bu beni kendimi tatmin etmiyorki ayrica şunu söylim herşeyi ben yaparsam bi zaman sonra çocuklarlada az ilgilenir belki bakar nasılsa anneleri cıkartıyor gezdırıyor gelir 1saat evde sever öper gider herşeyi ben kendim tek yapmamaya çalışıyorum çünkü zaten hep ayrıyız kendi işimide kendim gördüm zaman daha neyleyim ben kocayı

Kardes aynı durumdayız. Gece yarilarina kadar çalışan es ne demek iyi biliyorum. Fakat benim artilarim
- iyi kazanır ve tüm parayi elime sayar
- sadece 1 çocuğum var
- eşim 72 saat aralıksız çalışsa yine de cinsellik olunca kaplana döner.

Ha bunlar tabiki pek birsey değiştirmiyor. Ben de sanki bekar gibi yaşıyorum. Gitmek istediğim her yere de kızımla ve arkadaşlarımla gidiyorum.
Bak mesela 1 haftadır eşime yalvariyorum plaja gidelim plaja gidelim diye. Isten çıkıp ta gelemiyor gidemiyoruz. Ama bugün son bugün de erken cikmazsa işten yarın ya kızımla ya da arkadaşımla gideceğim.

Diyeceğim o ki 'esin degisemeyecekse kendi başına eğlenmeye alış'.

Walla bayan bayanayız açık konuşayım tutcaksın yakasından yatağa götrcen bnm ihtiyaçlarımı karşılamak zorundasın dicen :oops: eminm bu çıkışn hoşuna gtcek.
Sonra herhangi bi zamanda deil eşref saatinde mesela omzuna yatıp sessizce çok bunaldm gezmeye bi 10 dk bile olsa yürümeye çok ihtiyacm var diceksin üzgün bi şekilde. Sonra 3. Aşama :KK62: plan yapcaksınz 2 hafta sonra bile olsa sözünü almadan bırakmıcan. Bn öyle yapa yapa inan şmdi eşim kendi söylüo bugn yemeğe gidelm hazrlan şuraya gidelm fln die...

Eve geç gelmesine gelince bi kere taviz verirsen ipin ucu kaçar hep geç gelir. 10 dk bile geç gelse trafik mi vardı hayatım diyorum hem kavga çıkmıyor hemde bu durumda hassas olduğmu görüo.
Şu ara onu yapamıyorum cünkü malum oruc tutuyoruz sahura yakın geldiği içinde vaktimiz kalmıyo birkere niyeti bozdum o geldığınde duş aldım sahuru yaptık sicak oldugu içinde baya bi acık yattım tabi birazda gıcıklına nasılsa oruc tutcak kıdursun yapamasın diye ama ogün oruc tutturmadı bana ama hepte böle olmazki yani istiyorsa erken gelsin biraz sonucta daha sezon acılmadı tek tük insan var müşteri gelcek diyede okadar beklemesıne gerek yokki

Kardes aynı durumdayız. Gece yarilarina kadar çalışan es ne demek iyi biliyorum. Fakat benim artilarim
- iyi kazanır ve tüm parayi elime sayar
- sadece 1 çocuğum var
- eşim 72 saat aralıksız çalışsa yine de cinsellik olunca kaplana döner.

Ha bunlar tabiki pek birsey değiştirmiyor. Ben de sanki bekar gibi yaşıyorum. Gitmek istediğim her yere de kızımla ve arkadaşlarımla gidiyorum.
Bak mesela 1 haftadır eşime yalvariyorum plaja gidelim plaja gidelim diye. Isten çıkıp ta gelemiyor gidemiyoruz. Ama bugün son bugün de erken cikmazsa işten yarın ya kızımla ya da arkadaşımla gideceğim.

Diyeceğim o ki 'esin degisemeyecekse kendi başına eğlenmeye alış'.
Kendi kendime yaparsam buseferde diycek sen tek başına gezebiliyorsun beni bekleme sen keyfine bak belki biraz cabası varsada oda hepten yok olcak cünkü nasılsa o kendı işini görüyor diycek haa görememmi görürüm ama görmüyorum gelceksin benle pazarada marketede dıyorum en azından bunu yapcaksın dıyorum alişti şimdi herhafta pazara cıkarız ama sadece bu ben beraber gezıp tozmak istiyorum eglenceli vakit gecirmek istiyorum hemen başlıyo arabamız yokkiyle

Kendi kendime yaparsam buseferde diycek sen tek başına gezebiliyorsun beni bekleme sen keyfine bak belki biraz cabası varsada oda hepten yok olcak cünkü nasılsa o kendı işini görüyor diycek haa görememmi görürüm ama görmüyorum gelceksin benle pazarada marketede dıyorum en azından bunu yapcaksın dıyorum alişti şimdi herhafta pazara cıkarız ama sadece bu ben beraber gezıp tozmak istiyorum eglenceli vakit gecirmek istiyorum hemen başlıyo arabamız yokkiyle
Sen bilirsin ben kendi fikrimi söyledim. Benim eşim iskoliktir. Ve degismeyec3gini bildiğim için onu bekleyerek gencligimi gecirmektense kendi başımın çaresine bakmaya başladım.
Hatta kızkiza eğlenmek bana daha eğlenceli geliyor artık :)

Peki esinizin yukunu birazda siz alsaniz sonucta insan okadar iste calisip birde bazi seyleri beklemeyin vallahi ben olsam bende yapamam sanirom yorgunluktan.. ayrica su kocam calissin mevzusinu birakin artik birlikte mucadele verin ancak oyle birbirinizi anlarsiniz

Peki esinizin yukunu birazda siz alsaniz sonucta insan okadar iste calisip birde bazi seyleri beklemeyin vallahi ben olsam bende yapamam sanirom yorgunluktan.. ayrica su kocam calissin mevzusinu birakin artik birlikte mucadele verin ancak oyle birbirinizi anlarsiniz
Bende evde yoruluyorum sonucta evin iside hic bitmiyo genede ona vakit ayiriyorum ariyorum soruyorum eve gelsin dinlensin cünkü bosa calisiyo madem bise yok ortada calismasin onada söylüyorum gelcek bizimde rahat edicemiz günler diyor

Sen bilirsin ben kendi fikrimi söyledim. Benim eşim iskoliktir. Ve degismeyec3gini bildiğim için onu bekleyerek gencligimi gecirmektense kendi başımın çaresine bakmaya başladım.
Hatta kızkiza eğlenmek bana daha eğlenceli geliyor artık :)
Ben yurtdisindan geldim buraya dolayisla öyle samimi bi arkadasim yok haa görüstüm kisiler var tabi ama mesafeli ve tanidiklarimda hep evli coluklu cocuklu bi araya gildikmi muhabbet su benim cocugum yemek yemiyor gazi var söyle böyle hadi gelin suraya gidelim desem hepsi benden beter ruhlari ölmüs dedigin gibi biaraya bi geldikmi cocuktan gecilmiyo benim bi cocugum oluyo cünkü oglum kücük bebek arabasinda duruyo hep varla yok gibi yani ama karsimdakilerin en az 3 cocugu hepside yürüyo biyere gitsekte reziloldumuzla kaliyoruz :KK12:

Bende evde yoruluyorum sonucta evin iside hic bitmiyo genede ona vakit ayiriyorum ariyorum soruyorum eve gelsin dinlensin cünkü bosa calisiyo madem bise yok ortada calismasin onada söylüyorum gelcek bizimde rahat edicemiz günler diyor
Bilmiyorum sonucta adam yine sizin icin calisiyor bizde oyleyiz bende calisiyorum eve 6 bucuk gibi glyrm ama esim isi nedeniyle yaz aylarinda hem cok yogun hem cok yorgun oluyor bazende ben oyle oluyorum bence karsilikli konusmak ve anlayis gerekiyor tabiki bunu cinsellik izin demiyorum

Bu yoğunlukta 2 çocuk nasıl yapabildiniz hayret doğrusu

eş olmak baba olmak

sadece evlenip çocuk yapmakla olmuyor ki

Derdimi sizle paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin benmi abartıyorum acaba ben 5 senedir evliyim eşim şu iki senedir durmadan çalişiyor gece saat 1lerde eve geliyo şimdi ramazan sahura yakın eve gelıyo ögleye kadar uyur ondan sonra kalkar gider ben bu durumdan çok sıkıldım iki cocugum var ve hep evde hep evde bunalıyorum birine ev oturmasına gitsem iki cocukla biyere sığamıyorum zaten. Eşimde allah versin kendilinden gel seni şuraya götürim buraya götürim demez huyu değildir. Ben kadınlık görevlerimi elimden geldince yapıyorum iki cocuğum oldu halde temizlik hastalim var evim haddinden fazla temizdir herşeyi ütülerım dolablara dizerim yani kısacası benden yana bi eksik yok varda benmi görmüyorum gün içinde ararım hal hatır sorarım nabım başka görüşemıyoruzkı telefondan doğru ancak. Nerde çalişiyor derseniz kuaför dükkanımız var inşaat yapıyo ayrıyeten yazları cafeteria işletıyo sahilde ve bukadar işte çalişmasına rağmen kirayı bilr ödiyemiyo napıyorsun dıyorum parayı dükkanin inşaatın masrafı oluyo oraya harciyorum dıyor. Yani. Kisacasi bukadar çalişmaya ortada oarada yok evde yok arabada yok kocada yok cinsellikte yok yorgun oluyomuş sıkıntılıymış bak bak biz sanki sabahtan akşama kadar yatıyoruz çocuklar kendi kendini bakıyo yemeği babam yapiyo sanki. kendimi dul bi kadın gibi hissedıyorum ve ona karşı cok soğuyorum bunaldım böyle yalnızlıktan cevreme bakıyorum herkes karısını alıyo geZdırıyo hiç yoktan bı kahve içmeye gidiyorlar onlari öyle görünce dıyorum bunlarınkı evlılıkse benimki ney bunlarınkı kocaysa benimki ney poffff yazarken bile bunaltıyo beni:KK47: bana bi akıl verin ben napim böyle nereye kadar gider nasıl bi strateji yapimde benide anlasın bu minnak odun

Benim de gecen yil buna benzer sorunum vardi. Esim kurum sinavlarina calisir,idealist,azimlidir. 28 yasindayiz.6yildir tanisiyrz,3yillik evliyiz. Tanistigimizdan beri kpss, Hakimlik , kurum sinavlarina calisiyordu. Mufettis oldu simdi,8 aylik egitimi oldu sehir disinda. Geldi, 2ayligina yine gitti. Gece 4de uyur. Ama evde allahtan, odasinda ders calisir hep. 2 Ay sonra buyuk bi sinavi var. Calismalara dewam. Ayrilsam mi falan diye dusundum. Cocugumuzda olmuyordu falan filan..
Buraya konu actim, cocuk olsa gene ayni sorun olcak sakın yapmayin diyenler, adam kariyer pesinde ne yani tv karsisinda vakit mi gecirsin,ne guzel genc yasta ugrasiyor, ewde calisiyor daha ne istiyosun ki haksizsin dediler. Idare etmelisin,yoksa adam seni biraksa yeridir dediler.. boyle ewlilik olmaz tabi bosanmalisin diyenler de oldu..ben cocugumla yapayalniz kaldim ve bosadim diyenler..
Ustunden 1yıl gecti,hala ders calisiyor ama esim :KK66:
Ama sanirim ben onu oyle kabul ettim artik,2 sene sonra da son buyuk sinavi var. Bekleyecegim,bakalim ne olacak. Sonucta esimi seviyorum. Ara ara o gezen evlileri gorunce esime dır dır ediyordum.. simdi onu da biraktim,sabrediyorum sanirim, ALISTIM ya da. Sonucta egitim derdinde ,kahvede vakit gecirip arkadaslariyla bulustugundan bana vakit ayiramiyor degildi.. aklinda surekli ders ders ders, benim yanimda benimle degildi.. fenalik gelmisti o donem..
Simdi cok sukur ikizlere hamileyim de,esimin de sinavi bitiyor 2ay sonra. Zaten benim de ona faydam yok suan,erken uyuyorum o da ders calisio yan odada..
Sanirim alismaktan baska bisey yok :KK43:
Seninki de ekmek pesinde, is pesinde.
Yasadigin durumu cok iyi anliyorum,evliligin anlami kalmamis gibi ,bunun icin mi ewlendim diyorsundur benim gibi.. benim kocam yok gibi bu ne yaa diyorsundur.
Biz duzeldik,ortada bulustuk, haftada 1 biyerlere gidiyoruz. Cok dert de etmiyorum artik. Cocuklar dogunca gircem ben onu. 30 yasinda tum sinavlarini vermis olacak insallah. Yurtdisinda master yapmak istemesine girmeyeyim hic.. yine ders olacak hayatimizda. Onun bu ozelligiyle gurur duyuyorum aslinda,caliskan,vizyon sahibi biri,insanligi da mukemmeldir. Ama ev hayatimizi kimse bilmiyor o başarı nasil oluyor bir de bana sorsunlar..Beklemekten baska, sabretmekten baska caremiz yok sanirim :KK66:
Cok haklisin ama sabret canım..

Son düzenleme:
Böyle giderse yaşlanıncada Allah korusun yorgunluğun verdiği hastalıklarla boğuşur ve yine paraları dilediği gibi harcayamaz, bunu ona kesinlikle hatırlat canım

X