Böyle evlilik olurmu sizce ???

Ne kadar kötü kalplisiniz ya siz kendi kocanıza bakın sizin yazdıklarınizı da okuyoruz ,ayrıca bu adam sizin eşleriniz gibi ailesi için de 2.plana atmıyor bu hanımi.

Arkadaşım eşin sorumluluk sahibi , senin derdin falan yok. Adam biraz daha evde olsa çorap söküğü gibi herşey yoluna girer

sen milletin saçma sapan egoistce yazdıklarına bakma yok sevgisi bitmismis.neden bitsin adam çalışıyor ya

sana şunu yap bunu yap diyemem çünkü belli ki bir tempo da çalışıyor biraz aksama olsa ıpin ucu kaçacak sende çok çok haklısın

bence düşünüp üzülme adamın kötü niyeti olsa çalışıp kazanayım ilerde rahat ederiz demez.

Zamanla bu tempo onu da yorar evle biraz daha dengede tutar insaAllah

sevgisi bitmis diyenlere de aldirma onlar bak neler paylaşmış nasıl 2.plana atmış kocaları.

Şuan çok sinir oldum nispetgibi yazmalarina herkes kendi eteğindeki çamur a baksın
ma da eşin ve çocuklarınla huzurlu bir ömür dilerim

rahmetli babam da hep şu da olsun rahatız bu da olsun rahatız derdi, işin tuhafı maddi sıkıntımız da yoktu ama sürekli bize bişeyler bırakma derdindeydi, geçen yıl 53 yaşında kaybettik, doktoru vücudunu çok yormus kendine hiç bakmamış dedi, malı mülkü ben yapardım Allaha Şükür is güç var ama babam yok, demem o ki bebesi beligi ile gezsin tozsun yesin icsin anı biriktirsin geriye bi anılar kalıyo, yaşlanınca yaparız ederiz diye bişey yok, hem yaslanacak kadar yaşayacağının garantisi yok hem de gençlik gibi olur mu, gençken dağ bayır gez 40tan sonra 2 adımda tısıldamaya başlar insan

Ne kadar kötü kalplisiniz ya siz kendi kocanıza bakın sizin yazdıklarınizı da okuyoruz ,ayrıca bu adam sizin eşleriniz gibi ailesi için de 2.plana atmıyor bu hanımi.

Arkadaşım eşin sorumluluk sahibi , senin derdin falan yok. Adam biraz daha evde olsa çorap söküğü gibi herşey yoluna girer

sen milletin saçma sapan egoistce yazdıklarına bakma yok sevgisi bitmismis.neden bitsin adam çalışıyor ya

sana şunu yap bunu yap diyemem çünkü belli ki bir tempo da çalışıyor biraz aksama olsa ıpin ucu kaçacak sende çok çok haklısın

bence düşünüp üzülme adamın kötü niyeti olsa çalışıp kazanayım ilerde rahat ederiz demez.

Zamanla bu tempo onu da yorar evle biraz daha dengede tutar insaAllah

sevgisi bitmis diyenlere de aldirma onlar bak neler paylaşmış nasıl 2.plana atmış kocaları.

Şuan çok sinir oldum nispetgibi yazmalarina herkes kendi eteğindeki çamur a baksın
ma da eşin ve çocuklarınla huzurlu bir ömür dilerim

bunu da milleti gavur diye yaftalayan yazıyo

e iyi bi daha konu açıp fikir istemezsin kötü kalpli kadınlardan

bunu da milleti gavur diye yaftalayan yazıyo

e iyi bi daha konu açıp fikir istemezsin
kötü kalpli kadınlardan

Buna cevap en son sen yazacaksin okey!

Üzerine herşeyi alınma oldu,önüne bak.

Ayrıca yeri geldi iyi oldu.okuma becerin varsa devamında pardon hıristiyan vardı onun artıiii göçmenler gavur der.hem ki ben onlara gavur dedim hıristiyan zaten gavurdur ben bizim insanımıza denedim ki.senin alındığın nokta ne burda pardon da.

Bana cevap yazma cidden adam ol olacaksın daha da ol yani öyle gel nokta.istediğini yaz okumam hükümsüzsun :-)

:KK12::KK12::KK12::110:
Haberdarlar eşim bazen sabahları gec gidiyo oda benim zorumla kalıyo babası arar nerdesin esnaf adam sabahın köründe evden cıkar felan eşimde diyo sız yatrken bem calişiyodum bana karişma diye ama herseferinde arıyo onunda busefer içi rahat etmıyo işin başina gidim dıyor yaz gelıyo kışın gezerız işlerimiz yoğun olmuyo dıyo kış gelıyo hava soğuk cocuklar hasta olur dıyo
O zaman kesinlikle bahane tatlım. Yaz gelince hadi yogun kısın cocuklar hemen hasta olacak değil ya! Eşine yeteri kadar anlatamıyormusun acaba bu durumun hosuna gitmediğini. Şaka yollu söylersinde erkekler düzdür onlara dümdük söyle hosuna gitmeyen seyleri şakadan falan anlamaz bunlar imadan hic anlamazlar. Kp inde cok anlayıssızmıs

Buna cevap en son sen yazacaksin okey!

Üzerine herşeyi alınma oldu,önüne bak.

Ayrıca yeri geldi iyi oldu.okuma becerin varsa devamında pardon hıristiyan vardı onun artıiii göçmenler gavur der.hem ki ben onlara gavur dedim hıristiyan zaten gavurdur ben bizim insanımıza denedim ki.senin alındığın nokta ne burda pardon da.

Bana cevap yazma cidden adam ol olacaksın daha da ol yani öyle gel nokta.istediğini yaz okumam hükümsüzsun :-)

hadi canım ateşle

sen plan yap uymasını iste emrivaki gibi, çocuklar soğuktan hasta olmaz hem yaz kış istediğin yere gidebilirsin, çocukların baba ilgisine ihtiyacı var zaman telafisi olmayan tek şey

Derdimi sizle paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin benmi abartıyorum acaba ben 5 senedir evliyim eşim şu iki senedir durmadan çalişiyor gece saat 1lerde eve geliyo şimdi ramazan sahura yakın eve gelıyo ögleye kadar uyur ondan sonra kalkar gider ben bu durumdan çok sıkıldım iki cocugum var ve hep evde hep evde bunalıyorum birine ev oturmasına gitsem iki cocukla biyere sığamıyorum zaten. Eşimde allah versin kendilinden gel seni şuraya götürim buraya götürim demez huyu değildir. Ben kadınlık görevlerimi elimden geldince yapıyorum iki cocuğum oldu halde temizlik hastalim var evim haddinden fazla temizdir herşeyi ütülerım dolablara dizerim yani kısacası benden yana bi eksik yok varda benmi görmüyorum gün içinde ararım hal hatır sorarım nabım başka görüşemıyoruzkı telefondan doğru ancak. Nerde çalişiyor derseniz kuaför dükkanımız var inşaat yapıyo ayrıyeten yazları cafeteria işletıyo sahilde ve bukadar işte çalişmasına rağmen kirayı bilr ödiyemiyo napıyorsun dıyorum parayı dükkanin inşaatın masrafı oluyo oraya harciyorum dıyor. Yani. Kisacasi bukadar çalişmaya ortada oarada yok evde yok arabada yok kocada yok cinsellikte yok yorgun oluyomuş sıkıntılıymış bak bak biz sanki sabahtan akşama kadar yatıyoruz çocuklar kendi kendini bakıyo yemeği babam yapiyo sanki. kendimi dul bi kadın gibi hissedıyorum ve ona karşı cok soğuyorum bunaldım böyle yalnızlıktan cevreme bakıyorum herkes karısını alıyo geZdırıyo hiç yoktan bı kahve içmeye gidiyorlar onlari öyle görünce dıyorum bunlarınkı evlılıkse benimki ney bunlarınkı kocaysa benimki ney poffff yazarken bile bunaltıyo beni:KK47: bana bi akıl verin ben napim böyle nereye kadar gider nasıl bi strateji yapimde benide anlasın bu minnak odun
Başkası olabilirmi ? Kendi işiyse neden vakit ayıraması size istese ayırır

rahmetli babam da hep şu da olsun rahatız bu da olsun rahatız derdi, işin tuhafı maddi sıkıntımız da yoktu ama sürekli bize bişeyler bırakma derdindeydi, geçen yıl 53 yaşında kaybettik, doktoru vücudunu çok yormus kendine hiç bakmamış dedi, malı mülkü ben yapardım Allaha Şükür is güç var ama babam yok, demem o ki bebesi beligi ile gezsin tozsun yesin icsin anı biriktirsin geriye bi anılar kalıyo, yaşlanınca yaparız ederiz diye bişey yok, hem yaslanacak kadar yaşayacağının garantisi yok hem de gençlik gibi olur mu, gençken dağ bayır gez 40tan sonra 2 adımda tısıldamaya başlar insan
Bende bunu anlatmaya calisiyorum ona yaslandikmi genclimizdeki saglimiz kalacagi ne malum diyorum bise demiyo

X