merhaba aynı yaştayız ve aynı abi sorunsalını bende yaşıyorum malesef
herşeyime karışır dediklerini bizzat aynen yaşadım yememk yapsan beğenmez kilonla dalga geçer herşeyine karışır bu davranışlar tipik abi davranışı
ayrıca yemek yaptığımda beğenmediği zaman yeme o zaman diyip önünden alıyorum açlıktan yiyiyor tabii
kilomlada dalga geçer orta kilodayım ben bana maşşallah tosunum felan ama der bu söylediklerinin hep şaka olduğu anlaşılır bak bu söylediklerin her abide var ve kızkardeşlerini sinir etmek onların çok hoşuna gider laf olsun torba doldursun diye hep o lafları kullanır hep seni alana yazık seni br günde geri getiriler der hep kavga ederiz annem bıkar artık tabii her anne kızına tut o çeneni sende hakediyorsun der daha çok sen suçlu olursun :d dediğin gibi herşeyini ayakişlerni sen yaparsın hele o çoraplar :'( her gün uyarmaktan bıktım huylu huyundan vazgeçmez bende ona hep seninle evlencek kadına yazık derim seninle kimse evlenmez der onu daha çok ezerim
tövbe de lan diyo bide dediğin gibi babam karışmaz ikimizi uyarır kavga etmeyin aranızda insan gibi çözün der aynen sana bir mal aldıysa kimin malıyla kime artistleniyorsun felan der hiçç alınmam yüzsüzleşirim
kıyafetlerime makyajıma mesajlarıma arkadaşlarıma çok karışır üniversiteye başlıcam inşAllah 2 sene sonra dyo çok geniş çevren olmayacak takibinde olcam felan bende yav he he diyiip geçiyom amannn salla takma alıştım artık eskiden hep vuruyordu şimdi Allaha şükür yok
vicdan azabı çekiyor
abiler herşeyi çok abartırlar sanırsın annelerinin prensesi onlar
artık ben bu yaşadıklarımızı normal buluyorum artık büünye alıştı malum
takma yani evlensede kurtulsam diye bakıyom bak evlensinler nasıl kurtulcaz
bu arada abinle kaç yaş var aranda?