- Konu Sahibi 54LazKizi61
hazırımmm.
bu arada,konu sahibi, gerçekten çok çalışıyor eşin. bence bir işi bırakmalı. inşaat zaten çok zordur. onu ikna etmeye çalış,yoksa vücudu error verecek. sağlığından olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazırımmm.
Yapiyorum canim sıkıldı en ufak gel bi çarşiya çıkalım dıyorum bugün şu işim var dıyor az kaldı sabret dıyorsen plan yap uymasını iste emrivaki gibi, çocuklar soğuktan hasta olmaz hem yaz kış istediğin yere gidebilirsin, çocukların baba ilgisine ihtiyacı var zaman telafisi olmayan tek şey
Bıraktırmaya çalışıyorum dıyorum gel bş araba alalım paramız oluncada ev alırken arabayı takas ederız daha inşaat yapma babası aklıma giriyo dıyorkı paranı fındığa yatır benimkide saf madem babası cok bılıyo zamanında kendi yapaydı kendine bişilerhazırımmm.
bu arada,konu sahibi, gerçekten çok çalışıyor eşin. bence bir işi bırakmalı. inşaat zaten çok zordur. onu ikna etmeye çalış,yoksa vücudu error verecek. sağlığından olacak
Evet dediğin gibi biraz daha evde olsa bende tatmin olucam sabahtan akşama kadar tek başımayım insan konuşcak birini arıyo bukadar çalışmasına gerek yok cünkü zaten ortada bişi yok istemıyorumda huzurum olsun yanımda olsun yeterNe kadar kötü kalplisiniz ya siz kendi kocanıza bakın sizin yazdıklarınizı da okuyoruz ,ayrıca bu adam sizin eşleriniz gibi ailesi için de 2.plana atmıyor bu hanımi.
Arkadaşım eşin sorumluluk sahibi , senin derdin falan yok. Adam biraz daha evde olsa çorap söküğü gibi herşey yoluna girer
sen milletin saçma sapan egoistce yazdıklarına bakma yok sevgisi bitmismis.neden bitsin adam çalışıyor ya
sana şunu yap bunu yap diyemem çünkü belli ki bir tempo da çalışıyor biraz aksama olsa ıpin ucu kaçacak sende çok çok haklısın
bence düşünüp üzülme adamın kötü niyeti olsa çalışıp kazanayım ilerde rahat ederiz demez.
Zamanla bu tempo onu da yorar evle biraz daha dengede tutar insaAllah
sevgisi bitmis diyenlere de aldirma onlar bak neler paylaşmış nasıl 2.plana atmış kocaları.
Şuan çok sinir oldum nispetgibi yazmalarina herkes kendi eteğindeki çamur a baksın
ma da eşin ve çocuklarınla huzurlu bir ömür dilerim
Yok zannetmıyorum klasık bi cümle benım kocam yapmaz bazen ima edıyorum diyokı ben cocuklarımın yüzüne basıl bakarım iki dakıkalık zevk için seninle aynı yataga nasıl girerim bida dıyor yapmaz yaaa yapmak istese ben barım taş gibiyimAldatiliyor olabilir misiniz?
Hep konusuyorum sabir et diyor bizimde olsun herseyimiz söz seni heryere götürcem diyor ama parasini car cur ediyo bana ver diyorum suan masraflar vae daha diyo cafeterya aldi bu sezon son seneye vermiyo belediye bir sürü masraf yapti sadece busene icin dile getirince kiziyo banaeşinle konuştun mu rahatsız olduğun bu konuları hiç ?
Hep konusuyorum sabir et diyor bizimde olsun herseyimiz söz seni heryere götürcem diyor ama parasini car cur ediyo bana ver diyorum suan masraflar vae daha diyo cafeterya aldi bu sezon son seneye vermiyo belediye bir sürü masraf yapti sadece busene icin dile getirince kiziyo bana
Gidiyorum gittimide kaliyorum 2 -3hafta döndümde tabi özlemis oluyo ama okdr gelsenle suraya gidelim hasret giderelim gezelim kol kola yokcanım biraz uzaklaşsan kendini özletsen nasıl olur ailen uzaktaysa yanlarına git mesela? en azından cinsel anlamda belki sen olamayınca kıymetini anlar. ama iş saatleri çok berbat yorulmasına bir şey diyemem. bende eşimde yazın 12 de evde oluyoruz. psikolojik anlamda çöküyoruz
Gidiyorum gittimide kaliyorum 2 -3hafta döndümde tabi özlemis oluyo ama okdr gelsenle suraya gidelim hasret giderelim gezelim kol kola yok
Evet cok güveniyorum öyle biseysi olsa haberim olurdu illaki veya sezerdim bi sekilde telefonunda denk gelirdim nebilim illa bise olurdu böle. Bisi ima ettigim zaman kiziyo günahimi sliyorsun nen bizim icin calisiyorum diyoyanlış anlama sakın tatlım ama bir şey sorucam eşine güveniyor musun peki
Evet cok güveniyorum öyle biseysi olsa haberim olurdu illaki veya sezerdim bi sekilde telefonunda denk gelirdim nebilim illa bise olurdu böle. Bisi ima ettigim zaman kiziyo günahimi sliyorsun nen bizim icin calisiyorum diyo
öncelikle kendini çok sıkma derim.bak stresten temizlik hastalığına tutuşmuşsun.ve bilirim o stres yüzünden olurDerdimi sizle paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin benmi abartıyorum acaba ben 5 senedir evliyim eşim şu iki senedir durmadan çalişiyor gece saat 1lerde eve geliyo şimdi ramazan sahura yakın eve gelıyo ögleye kadar uyur ondan sonra kalkar gider ben bu durumdan çok sıkıldım iki cocugum var ve hep evde hep evde bunalıyorum birine ev oturmasına gitsem iki cocukla biyere sığamıyorum zaten. Eşimde allah versin kendilinden gel seni şuraya götürim buraya götürim demez huyu değildir. Ben kadınlık görevlerimi elimden geldince yapıyorum iki cocuğum oldu halde temizlik hastalim var evim haddinden fazla temizdir herşeyi ütülerım dolablara dizerim yani kısacası benden yana bi eksik yok varda benmi görmüyorum gün içinde ararım hal hatır sorarım nabım başka görüşemıyoruzkı telefondan doğru ancak. Nerde çalişiyor derseniz kuaför dükkanımız var inşaat yapıyo ayrıyeten yazları cafeteria işletıyo sahilde ve bukadar işte çalişmasına rağmen kirayı bilr ödiyemiyo napıyorsun dıyorum parayı dükkanin inşaatın masrafı oluyo oraya harciyorum dıyor. Yani. Kisacasi bukadar çalişmaya ortada oarada yok evde yok arabada yok kocada yok cinsellikte yok yorgun oluyomuş sıkıntılıymış bak bak biz sanki sabahtan akşama kadar yatıyoruz çocuklar kendi kendini bakıyo yemeği babam yapiyo sanki. kendimi dul bi kadın gibi hissedıyorum ve ona karşı cok soğuyorum bunaldım böyle yalnızlıktan cevreme bakıyorum herkes karısını alıyo geZdırıyo hiç yoktan bı kahve içmeye gidiyorlar onlari öyle görünce dıyorum bunlarınkı evlılıkse benimki ney bunlarınkı kocaysa benimki ney poffff yazarken bile bunaltıyo beni bana bi akıl verin ben napim böyle nereye kadar gider nasıl bi strateji yapimde benide anlasın bu minnak odun
Demin iftara eve geldinde konustuk biraz moralide bozuktu bitane daire icin dün pazarlik yapildi satti bugün alcaklar olan müsteriler caymislar onunda zoruna gitti haliyle dediki hayalim vardi paranin birazoyla araba alcaktim biraziylada tatile cikicaktik coluk cocuk ama nasip olmadi ona baya üzülmüstü suan cafeye gitti artik bidaa sahura gelirBazen biz kadinlar kendimizi ilgi görmüyomus gibi hissederiz, sirf esimiz isten geldi yorgun oldugu icin konusmadan uzaniyo diye. Belkide gercekten arkasinda hic bir neden yoktur, yani akillarindan gecen birsey yoktur sadece uzanip dinlenmek isterler. Bunada bizim anlayis göstermemiz gerekir diye düsünüyorum.
O yaklasmiyorsa sizde öyle davranin siz nasil onun ilgisizligine yakinlasmayisina rahatsiz oluyorsaniz oda sizin biraz uzak davrandiginizi görünce farkeder ne oldugunu sorar büyük ihtimal ozaman güzelce konusur anlatirsiniz sorunun ne oldugunu.
Birde tatile falan cikmayi deneyin derim sizinle ve cocuklariyla öyle vakit gecirsin, ozaman kendide kendine gelir.. Gerci durumunuz pek müsait degil gibi yazmissiniz ama umut kesilmez:)
Sıkmamak elimde değil hep evde hep evde olmuyo yanı aslında ben evde olmayı seven bı insanım ama arada bı daralıyorum tek başıma cıkıyorum busefer sıkılıyorum cocukşarı parka götürüyorum tek başıma hep tekimöncelikle kendini çok sıkma derim.bak stresten temizlik hastalığına tutuşmuşsun.ve bilirim o stres yüzünden olur