- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
evet çok sevdim ne yazıkki,teşekkür ederim canım hayırlısı neyse o olsunSafligindan değil, sevdiğinden...
Hayırlısı olsun bakalım canım, zaman ne gösterecek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok sevdim ne yazıkki,teşekkür ederim canım hayırlısı neyse o olsunSafligindan değil, sevdiğinden...
Hayırlısı olsun bakalım canım, zaman ne gösterecek?
çok haklısın hayatımda aşk diye bişey bilmiyodum o kadar çok sevdimki ikinci şansı verdim peki bunun için ne yapabilirim onu denemek işe yararmı
Merhaba arkadaşlar şuan için elle tutulur bi derdim yok sadece içimi dökmek istedim..
8 aylık bir ilişkim var,bu zaman boyunca karşılaştıgım sorunlar eski sevgilisini aratması,sohbet sitesine girdigini geçmişinden görmem bu gibi şeyler..
Bunlar beni çok üzdü,kırdı bi şekilde gönlümü aldı barıştık bidaha yapmıcagına inandırdı,şuan yapıyomu yapmıyomu emin degilim,yapıyosada önlemini gayet güzel alıyodur,gerçi iş yükü arttı zaman buluyomudur bilemem.
Dün ilk defa evlerine gittim,ailesi çok sıcak karşıladı beni çok güzel agırladılar hem ailesi hem kendisi..Bugünde yine beni görmeye geldiler kardeşiyle biraz zaman geçirdik gittiler..Ama gözüm sürekli kendisinde acaba çevrede kimseye bakıyomu diye paranoyaklaştım..
Şimdi benim korkum şu artık yavaş yavaş aileleri devreye sokmaya başladık kısacası işi ciddileştirmeye başladık ama bu şüphelerimden kurtulamıyorum boş kaldıgım her an acaba yine yaparmı evlendigimizde nasıl olucak diye düşünmekten duramıyorum..Nasıl kurtulacagım bu düşüncelerden bilmiyorum bana yardım edermisiniz?
geçmiş olsun canım doğru söylüyosun hayırlısı diyip dua etmek dışında yapabilecegim bişey varmı zaman tanımak istiyorum ikimizede ama korkuyorum işteCanım öncelikle hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Sen böyle yaparak sadece kendini hasta edersin Bak bende bir buçuk yıllık ilişkim ardından nişanlandım sevgili iken iki mesajını yakaladım af ettirdi öyle değil falan diyer nişan atıldı tam beş gün sonra eski sevgilisine instegram da bebek beni facede ekle yazdı. yani insanın kanında varsa yapar sekiz ay az gibi biraz daha iyi tanı derim nişan atmış biri olarak ona bakarsan bende bir buçuk yıl tanıyrdum ve inanırmısın bende yakaladıktan sonra paronayak gibi oldum. Ha inşallah sizinki öyle olmaz ama sevgi de sadakat saygı en en önemli ve olması gerek şey. Hakkında hayırlısı cnaım
bütün erkekler böyle söyler.işte bende öyle körkütük aşıgım işte arada dayanamıyorum soruyorum söz veriyorum aynı şeyler olmucak diyo bazen kendiliginden sen herşeyin en güzelini hakediyosun seni hiç üzmücem diyo karmakarışıgım
Bu evlilik korkusu degil.guven korkusu...Merhaba arkadaşlar şuan için elle tutulur bi derdim yok sadece içimi dökmek istedim..
8 aylık bir ilişkim var,bu zaman boyunca karşılaştıgım sorunlar eski sevgilisini aratması,sohbet sitesine girdigini geçmişinden görmem bu gibi şeyler..
Bunlar beni çok üzdü,kırdı bi şekilde gönlümü aldı barıştık bidaha yapmıcagına inandırdı,şuan yapıyomu yapmıyomu emin degilim,yapıyosada önlemini gayet güzel alıyodur,gerçi iş yükü arttı zaman buluyomudur bilemem.
Dün ilk defa evlerine gittim,ailesi çok sıcak karşıladı beni çok güzel agırladılar hem ailesi hem kendisi..Bugünde yine beni görmeye geldiler kardeşiyle biraz zaman geçirdik gittiler..Ama gözüm sürekli kendisinde acaba çevrede kimseye bakıyomu diye paranoyaklaştım..
Şimdi benim korkum şu artık yavaş yavaş aileleri devreye sokmaya başladık kısacası işi ciddileştirmeye başladık ama bu şüphelerimden kurtulamıyorum boş kaldıgım her an acaba yine yaparmı evlendigimizde nasıl olucak diye düşünmekten duramıyorum..Nasıl kurtulacagım bu düşüncelerden bilmiyorum bana yardım edermisiniz?
Sen kendine entrika ariyorsun. Daha çooook başını duvarlara vurursun..
Ayril diyoruz inatla kangren olmuş bir organi tutmaya calisiyorsun...
bütün erkekler böyle söyler.
-sen en iyilerine layıksın
-seni hiç üzmeyeceğim
-seni çok seviyorum vs.
senin yerinde olsam bırak aileleri tanıştırmayı anında ayrılırdım bunları öğrenince. daha sevgiliyken böyleyse... zor olur ama alışırsın. evlenip aldatılmaktan iyidir bence.
bu dert seni yer Allah kolaylık versin
güvenini kazanayım diye elinden geleni yapıyo allah için ona bişey diyemem ama zaten zor biriyim şuan için iyiyiz ama kafamda soru işaretleri var konumu güncelledim bi bakarsanız sevinirim kızlar
çok seviyorum napim :)Homeostas... homeostas... homeostas...
Canım benim helak ettin kendini.
niye garip sizceEvlenmemize 1.5 yıl var sürdürebilirsek yazmissiniz ama onemli olan evlenene kadar sürdürmek degil evlendikten sonra sürdürebilmek ve bence bu adam gelecek için hiç güven vermiyo hayati kendinize zehir edersiniz adamin konusmalari bile garip...