Gercekten daraliyorum artik. Dun arkadasimla disari ciktim, o sira 11 kez aramis beni ama disarida cok gurultu vardi arabalar, insanlar vs... duymadim. Sonra ben aradim telefonda bagirmaya basladi niye cevap vermiyosun cabuk eve gel falan dedi bende arkadasima caktirmiyorum tamam dedim telefonuda cebime koydum yanlislikla abimi aramisim yine. Fark edince soyledim yanlislikla oldugunu 'eve gel yanlislikla aramayi gostericem sana' dedi.
Eve gittim bagirmaya basladi o telefonundaki sifreyi kaldiricaksin diye. Bende sinirlendim ona bagirdim kaldirmicam dedim.
Seni oldururum bak duzgun konus dedi bogazimi bi sıktı. Annem ayiramiyo ama babama bagiriyo babamda gelmiyo.
Sonra bende iyice sinirlendim geber dedim sacimdan tuttu beni yerde surukledi bide omzuma, karnima falan tekme atti. Annemi itti onunda sacini cekti.
Benimde canim yaniyodu haliyle ciglik atiyodum.
Tabi babam hala gelmiyo, dayim bizdeydi o geldi yine ayiramadi sonra babam geldi abimede annemede banada yapistirdi iki tane.
Yani ne bileyim o kadar uzuldum ki... sirf telefonu duymadim diye boyle biseyide hak etmiyorum bence. Sonra annem sirf bizi ayirmak icin bagirdigi icin tokat yemeyi haketmiyo.
Dayim gittikten sonra kizdi annem babama niye vuruyosun diye cevabi da "yirtik yirtik bagiriyosunuz" oldu.
Boyle varya o an dedimki giriyim banyoya intihar ediyim. O kadar nefret ediyorum ki.
Ben eve gelmeden oncede abim dayimin yanina demiski "bana hic cocuklugumu yasatmadin (anneme diyo bunlari) parami aliyosun bi sey yaptigin mi var"
Kadin oyle bir agladiki yanimda "ihtiyac olmasa zaten almam ama elimden bisey gelmiyo yetmiyo goruyosun sanki alip kendime harciyorum sanki hic annelik yapmamisim gibi oyle bi konusuyoki" dedi dedi agladi. Hayir verdigi parada 600 lira maasinin yarisi bile degil.
Gercekten cok biktim. Beni gecin anneme yazik ya moralim o kadar bozuk ki