- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
-
- Konu Sahibi 54LazKizi61
sürekli evde daralırsın bu çok normal.sadece bu durumun seni hastalığa götürmüş onu diyorum.psikiyatra gidip durumunu anlatmanı tavsiye ederimSıkmamak elimde değil hep evde hep evde olmuyo yanı aslında ben evde olmayı seven bı insanım ama arada bı daralıyorum tek başıma cıkıyorum busefer sıkılıyorum cocukşarı parka götürüyorum tek başıma hep tekim
Kucuk bi tatile ciksaniz .. is temposundan uzaklasir hepinize iyo gelir...veya bize yazdiginiz gibi esinize bu durumu deseniz yani belki is temposu icinde farkinda bile degildir ihmal ettiginin ..bu arada çocukları ile arasi nasil[/QUOTE]E="54LazKizi61, post: 41650091, member: 527883"]Derdimi sizle paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin benmi abartıyorum acaba ben 5 senedir evliyim eşim şu iki senedir durmadan çalişiyor gece saat 1lerde eve geliyo şimdi ramazan sahura yakın eve gelıyo ögleye kadar uyur ondan sonra kalkar gider ben bu durumdan çok sıkıldım iki cocugum var ve hep evde hep evde bunalıyorum birine ev oturmasına gitsem iki cocukla biyere sığamıyorum zaten. Eşimde allah versin kendilinden gel seni şuraya götürim buraya götürim demez huyu değildir. Ben kadınlık görevlerimi elimden geldince yapıyorum iki cocuğum oldu halde temizlik hastalim var evim haddinden fazla temizdir herşeyi ütülerım dolablara dizerim yani kısacası benden yana bi eksik yok varda benmi görmüyorum gün içinde ararım hal hatır sorarım nabım başka görüşemıyoruzkı telefondan doğru ancak. Nerde çalişiyor derseniz kuaför dükkanımız var inşaat yapıyo ayrıyeten yazları cafeteria işletıyo sahilde ve bukadar işte çalişmasına rağmen kirayı bilr ödiyemiyo napıyorsun dıyorum parayı dükkanin inşaatın masrafı oluyo oraya harciyorum dıyor. Yani. Kisacasi bukadar çalişmaya ortada oarada yok evde yok arabada yok kocada yok cinsellikte yok yorgun oluyomuş sıkıntılıymış bak bak biz sanki sabahtan akşama kadar yatıyoruz çocuklar kendi kendini bakıyo yemeği babam yapiyo sanki. kendimi dul bi kadın gibi hissedıyorum ve ona karşı cok soğuyorum bunaldım böyle yalnızlıktan cevreme bakıyorum herkes karısını alıyo geZdırıyo hiç yoktan bı kahve içmeye gidiyorlar onlari öyle görünce dıyorum bunlarınkı evlılıkse benimki ney bunlarınkı kocaysa benimki ney poffff yazarken bile bunaltıyo benibana bi akıl verin ben napim böyle nereye kadar gider nasıl bi strateji yapimde benide anlasın bu minnak odun
Gelmiyorkı işten eve sorun orda şuan ramazan diye iftara geliyor nırmal zamanda akşam yemeğine bile gelmıyoE o zaman bir hafta sonu yada işten geldiği bir vakit hazır nazır bekle, hadi bey çıkıyoruz de. İstediğin yerde kendini yemeğe götürt madem hadi demiyor o sen de. Herhalde bir kere yemek yiyip çay içince batmazsınız. Sen öyle hadi diyince belki hoşuna gider ikinciyi o ister.
Derdimi sizle paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin benmi abartıyorum acaba ben 5 senedir evliyim eşim şu iki senedir durmadan çalişiyor gece saat 1lerde eve geliyo şimdi ramazan sahura yakın eve gelıyo ögleye kadar uyur ondan sonra kalkar gider ben bu durumdan çok sıkıldım iki cocugum var ve hep evde hep evde bunalıyorum birine ev oturmasına gitsem iki cocukla biyere sığamıyorum zaten. Eşimde allah versin kendilinden gel seni şuraya götürim buraya götürim demez huyu değildir. Ben kadınlık görevlerimi elimden geldince yapıyorum iki cocuğum oldu halde temizlik hastalim var evim haddinden fazla temizdir herşeyi ütülerım dolablara dizerim yani kısacası benden yana bi eksik yok varda benmi görmüyorum gün içinde ararım hal hatır sorarım nabım başka görüşemıyoruzkı telefondan doğru ancak. Nerde çalişiyor derseniz kuaför dükkanımız var inşaat yapıyo ayrıyeten yazları cafeteria işletıyo sahilde ve bukadar işte çalişmasına rağmen kirayı bilr ödiyemiyo napıyorsun dıyorum parayı dükkanin inşaatın masrafı oluyo oraya harciyorum dıyor. Yani. Kisacasi bukadar çalişmaya ortada oarada yok evde yok arabada yok kocada yok cinsellikte yok yorgun oluyomuş sıkıntılıymış bak bak biz sanki sabahtan akşama kadar yatıyoruz çocuklar kendi kendini bakıyo yemeği babam yapiyo sanki. kendimi dul bi kadın gibi hissedıyorum ve ona karşı cok soğuyorum bunaldım böyle yalnızlıktan cevreme bakıyorum herkes karısını alıyo geZdırıyo hiç yoktan bı kahve içmeye gidiyorlar onlari öyle görünce dıyorum bunlarınkı evlılıkse benimki ney bunlarınkı kocaysa benimki ney poffff yazarken bile bunaltıyo benibana bi akıl verin ben napim böyle nereye kadar gider nasıl bi strateji yapimde benide anlasın bu minnak odun
Soylemeyim soylemeyim diyorum da... sahura kadar falan calismak hikaye... evin kirasini bile odeyemiyorsa ya bosuna calisiyor ya da konu sahibi onu calisiyor biliyor da adam baska birine takiliyor...kusura bakmayın biraz ağır bi yorum olucak ama eşiniz bu kadar çalıştığı halde hala para yok kirayı bile ödeyemiyosa bence başka bi evin kirası ödeniyodur derim
telefonunu hep kurcalıyorum şüphelendşmden degıl bakıyorum resim cekilmişmi whatsappda ne konuşmuş yani abisiyle felan ordan görüşüyo oda şu işi yapcam param yok pulum yok diyip duruyo bende bakıyorum onamı yolluyo diye yaa bitane arkadaşimiz tam özetlemiş şimdi kuaförde çaliiştiyla inşaatı yaptırdı inşaattan bir daire satti şimdilik onlara cafeteryayı kiraladı banka hesabı yok kredi kartı cıkartamıyo yazmiştim sicili kötü olduğu için benim kredi kartım bar onu kullanıyo ama onlada ne harcama yaptığını görüyorum malum online banking var artık daha toplama zamanı gelmedı gelcek dıyo bekle diyo başka bi sevgilisi bar diyelim ama çaliştina eminim çünkü bazen şarzı bitiyo yanında çalişanlardan ulaşa biliyorum her saatArkadaşım bu kadar yoğun tempoda nasıl hala kit kanaat geciniyorsunuz bende anlamış değilim gelecek diyorsa peki banka Vs herhangi bir yerde yatırım varmı yani çelişkili bir durum bence otur adam akıllı konuş bize yazdığın gibi çünkü bir çok arkadaşımızın dediği gibi bu kadar tempolu calismaya kira bile ödenmiyor sa ozman bu işte bir gariplik var he demiyorum hemen kötü şeyler getirme aklına ama sıkı takibe alsan bu para akışı nereye gidiyor diye ailesine bakıyor olabilir mesela tabi bakıcak ailesi dir sonuçta ama ilk sen ve ailen sora onlar olması gerekiyor bence konuşma da sadece sıkı bir takibe al derim telefon olabilir mesela kart ekstreleri telefon dökümleri Vs gibi arkadaşım
Ağzını öpiyim desem ayıp olurmu? Yemin ediyorum bende aynı hemen hemen durumdayım ve hergün bunun sıkıntısını yaşıyorum dul avrat gibiyim diyorum bıktım iki çocuğa yalnız bakmaktan diyorum kimseye yemege caya kahveye gidemiyoruz saat 22-23 arası gelir eve kimse bize gelemez hiçbi Düğüne gidemiyoruz cok yalnızım ya ona söyleyince diskoyamı gidiyorum evimin ekmeğimin derdindeyim diyo tamam maddi sıkıntı yaşatmıyor bana ama beraber yemek yemeyi özledim ya cinsel hayat kalmadı gibi bişey nolucak bu odunların hali????Derdimi sizle paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin benmi abartıyorum acaba ben 5 senedir evliyim eşim şu iki senedir durmadan çalişiyor gece saat 1lerde eve geliyo şimdi ramazan sahura yakın eve gelıyo ögleye kadar uyur ondan sonra kalkar gider ben bu durumdan çok sıkıldım iki cocugum var ve hep evde hep evde bunalıyorum birine ev oturmasına gitsem iki cocukla biyere sığamıyorum zaten. Eşimde allah versin kendilinden gel seni şuraya götürim buraya götürim demez huyu değildir. Ben kadınlık görevlerimi elimden geldince yapıyorum iki cocuğum oldu halde temizlik hastalim var evim haddinden fazla temizdir herşeyi ütülerım dolablara dizerim yani kısacası benden yana bi eksik yok varda benmi görmüyorum gün içinde ararım hal hatır sorarım nabım başka görüşemıyoruzkı telefondan doğru ancak. Nerde çalişiyor derseniz kuaför dükkanımız var inşaat yapıyo ayrıyeten yazları cafeteria işletıyo sahilde ve bukadar işte çalişmasına rağmen kirayı bilr ödiyemiyo napıyorsun dıyorum parayı dükkanin inşaatın masrafı oluyo oraya harciyorum dıyor. Yani. Kisacasi bukadar çalişmaya ortada oarada yok evde yok arabada yok kocada yok cinsellikte yok yorgun oluyomuş sıkıntılıymış bak bak biz sanki sabahtan akşama kadar yatıyoruz çocuklar kendi kendini bakıyo yemeği babam yapiyo sanki. kendimi dul bi kadın gibi hissedıyorum ve ona karşı cok soğuyorum bunaldım böyle yalnızlıktan cevreme bakıyorum herkes karısını alıyo geZdırıyo hiç yoktan bı kahve içmeye gidiyorlar onlari öyle görünce dıyorum bunlarınkı evlılıkse benimki ney bunlarınkı kocaysa benimki ney poffff yazarken bile bunaltıyo benibana bi akıl verin ben napim böyle nereye kadar gider nasıl bi strateji yapimde benide anlasın bu minnak odun
Çalışıyo yaa cünkü çalişti yer bi ofıs büro olsa dediğin doru çalışıyo bıle bilirim ama kendi cafesi sonucta yani o durmicakta kim durcak başında ayrıca istedim hersaat yanında çalişanlardan ona ulaşabiliyorum yanında çalişanın biriside dayımın kizi gelen arkadasları resım atıyorlat face geceden orda var görüyorum yani çaliştindan eminim ama aldığı paranın coğuda ailesine gidiyo benceSoylemeyim soylemeyim diyorum da... sahura kadar falan calismak hikaye... evin kirasini bile odeyemiyorsa ya bosuna calisiyor ya da konu sahibi onu calisiyor biliyor da adam baska birine takiliyor...
Ayy valla tek değilmişim :-D aynısını benimkide diyo ben kendim içinmi çalişiyorum kendime şahsi bişe almak içinde çalişmiyorum bizim için çalişiyorum dıyo işin içinden çıkıyo valla bu odunları bı marangoza versek bize ne cıkartabilir acabaAğzını öpiyim desem ayıp olurmu? Yemin ediyorum bende aynı hemen hemen durumdayım ve hergün bunun sıkıntısını yaşıyorum dul avrat gibiyim diyorum bıktım iki çocuğa yalnız bakmaktan diyorum kimseye yemege caya kahveye gidemiyoruz saat 22-23 arası gelir eve kimse bize gelemez hiçbi Düğüne gidemiyoruz cok yalnızım ya ona söyleyince diskoyamı gidiyorum evimin ekmeğimin derdindeyim diyo tamam maddi sıkıntı yaşatmıyor bana ama beraber yemek yemeyi özledim ya cinsel hayat kalmadı gibi bişey nolucak bu odunların hali????
Heam ozman sıkı takip varsa bitanem ailesi bnm de zmaninda çok geçti çünkü başımdan Yani el altından resmen ailesi değil sülalesi ne Bakanı biliyorum ☺Çalışıyo yaa cünkü çalişti yer bi ofıs büro olsa dediğin doru çalışıyo bıle bilirim ama kendi cafesi sonucta yani o durmicakta kim durcak başında ayrıca istedim hersaat yanında çalişanlardan ona ulaşabiliyorum yanında çalişanın biriside dayımın kizi gelen arkadasları resım atıyorlat face geceden orda var görüyorum yani çaliştindan eminim ama aldığı paranın coğuda ailesine gidiyo bence
Evin en kücüğü eşim bazen takılıyorum ona diyorumkı normalde en küçükler daha şımartılır pof pof lanır sen galiba kürtaj sonucu düşmeyen cocuksunHeam ozman sıkı takip varsa bitanem ailesi bnm de zmaninda çok geçti çünkü başımdan Yani el altından resmen ailesi değil sülalesi ne Bakanı biliyorum ☺
Evet hirs yapti baya bi ama ona sunu anlatmaya calisiyorum tamam mademVe belli ki hırs yapmış daha iyi şartlarda yaşamak yaşatmak için kendine bir hobi bul cinsellik konusunda ama boş bırakma derim çünkü erkek Milleti maalesef ki bizim kadar dirayetli değil yani ne kadar yorgun olsa da hormonlar işte yani baştan çıkaracak bişeyler bul anladın tekrar yatağa alıştır onu çünkü erkeği tamam boş bırakmiyon ama yatak ta da birakmaman lazım o konu ya yoğunlaşman lazım biraz
Cinseliktede şöyleki eşim kornuyo prezervatifle çünkü ben emzırıyorum ve üçüncü bi cocuğu önümüzdeki 10 yıl düşünmüyorum ve inan onu bile almıyo aldıgı zaman paket bitene kadar aktıf paket bittimi bida aldırana kadar artik ugrasıyorum yani korunmasızda ben istemıyorum rahatta edemıyorum zaten onu almayınca busefer bende yapamıyorum oda zaten yapmıyoVe belli ki hırs yapmış daha iyi şartlarda yaşamak yaşatmak için kendine bir hobi bul cinsellik konusunda ama boş bırakma derim çünkü erkek Milleti maalesef ki bizim kadar dirayetli değil yani ne kadar yorgun olsa da hormonlar işte yani baştan çıkaracak bişeyler bul anladın tekrar yatağa alıştır onu çünkü erkeği tamam boş bırakmiyon ama yatak ta da birakmaman lazım o konu ya yoğunlaşman lazım biraz
Hmm ozman sana bi Çakal lik söylim mi ☺☺Cinseliktede şöyleki eşim kornuyo prezervatifle çünkü ben emzırıyorum ve üçüncü bi cocuğu önümüzdeki 10 yıl düşünmüyorum ve inan onu bile almıyo aldıgı zaman paket bitene kadar aktıf paket bittimi bida aldırana kadar artik ugrasıyorum yani korunmasızda ben istemıyorum rahatta edemıyorum zaten onu almayınca busefer bende yapamıyorum oda zaten yapmıyo