Böyle eşi olan bir tek ben miyim??

Cocuk istemeniz normal ama yorumlarda bile devamli cocuk cocuk diyorsunuz. Empati kuruyorum ben de bunalirdim hatta devam ederse kacardim muhtemelen. Tamamen rafa kaldirin cocuk meselesini. Yasiniz cok gec degil. 3 yil denemeyle cocuk olmayabilir. Bir denemeyle de olabilir. Biraz sansa, biraz da uygun kosullarin olusmasina bagli ama cok ciddiyim birkac ay hic cocuk demeyin.

Cocuk istemeniz normal ama yorumlarda bile devamli cocuk cocuk diyorsunuz. Empati kuruyorum ben de bunalirdim hatta devam ederse kacardim muhtemelen. Tamamen rafa kaldirin cocuk meselesini. Yasiniz cok gec degil. 3 yil denemeyle cocuk olmayabilir. Bir denemeyle de olabilir. Biraz sansa, biraz da uygun kosullarin olusmasina bagli ama cok ciddiyim birkac ay hic cocuk demeyin.

Ben kocamı istiyorum gerçekten çocuk ikinci plan.Gideblrsn çok bunaldıysan sen yeterki gül iyi ol dedm kafasını toparlasın diye kaç kere..o da bırakmak istemiyor beni.Tabiki kadınım çocuk özlemim var ama kocama özlemm daha fazla..

Eşin çok nazlı yaa zor falan değil nazlı tripli! okuduklarımdan bunu anladım
yani zayıf karakterli bir erkek, ataerkilliği de tamamen yetiştirmeyle alakalı yoksa fazla sıkıcı
Tamam her anı uçkurunda olan tiplerden olmayabilir ama bu kadar uzak olması da sağlıksız geldi bana
(ki evli değilim ama gözlemlerime göre böyle)

Bende tedavi sonucu doğan bir bebeğim ve o zamanlar bile doktor ebeveynlerime sakın bunu görev gibi düşünmeyin,günlük hayatınıza devam edin diye tembihlemiş. O yüzden kendinizi çok şartlamayın. Eşiniz psikolojik olarak biraz etkilenmiş ama umudunuzu kaybetmeyin.

Ben kocamı istiyorum gerçekten çocuk ikinci plan.Gideblrsn çok bunaldıysan sen yeterki gül iyi ol dedm kafasını toparlasın diye kaç kere..o da bırakmak istemiyor beni.Tabiki kadınım çocuk özlemim var ama kocama özlemm daha fazla..
Ona suphem yok. Kocanizi seviyorsunuz belli. Cozum uretici taraf olarak da yaklasmayin bence. Sadece cool gunu yasayan kaygisiz bir partner gibi yaklasin.

Psikolojik bi süreç yaşıyorsunuz takinti haline gelmesi engel görev ve

zorunluluk gibi olmasida engel akısına bırakin bebek icin degilde birbirinizi

istediginizde birlikte olun kafanizdan bu engeli kaldırdiginizda bebeginizde olur..

Eşin çok nazlı yaa zor falan değil nazlı tripli! okuduklarımdan bunu anladım
yani zayıf karakterli bir erkek, ataerkilliği de tamamen yetiştirmeyle alakalı yoksa fazla sıkıcı
Tamam her anı uçkurunda olan tiplerden olmayabilir ama bu kadar uzak olması da sağlıksız geldi bana
(ki evli değilim ama gözlemlerime göre böyle)

Katılıyorum...:super:

Ben herseyden önce 5 aylık uzaklasmayà takıldim..sıkıntılı bir durum bir erkek evli olupta 5 ay boyunca nasıl eşiyle ilişkiye giremez. siz bence çocuk mocuk işini bir süreliğine kafadan atıp ezvliliginize odaklanın.uzmandan yardım alın

konuştun mu peki? yani bu kadar çekingen olması da doğru değil siz evlisiniz, çocuk olmasa da birliktelik olmalı yakınlaşmalısınız yanlış mı düşünüyorum?

Konuştum konuşmalarımızın bir kısmı tartışma ile bitti bi kısmı geçiştirerek..Ben alttan aldığımda o uzattı ben uzattığımda o alttan aldı. Çıkmaza girdik yok yere. Hayata karşı gülen yaşama sevinci olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi. Bir kere daha yaşamıştık 1 hafta ayrı kaldık tekrar resmen aşık olarak dönmüştü. Şimdi bir daha onu tekrar yapalım dedik tamam dedik yapamadık kopmak ta istemiyoruz.Çok nazlı tripli.Kadın olsaymış var ya nazı cazı bitmezmiş demek ki..Ben neden direniyorum derseniz?Hayatımın en güzel yılları onla geçti çok mutlu etti beni ..Çok iyi anlaşırız çevremizde örnek gösteriliriz hala inanamazlar böyle bişi olduğunu duysalar..Beni herkesten herşeyden önce tutardı ki hala öyledir ama çok daha eksik bazı şeyler..Nası buralara geldik anlamıyorum..Bazen uyanıyorum kabus gibi onunla birlikte olamamak gerçek mi diyorum..

Konuştum konuşmalarımızın bir kısmı tartışma ile bitti bi kısmı geçiştirerek..Ben alttan aldığımda o uzattı ben uzattığımda o alttan aldı. Çıkmaza girdik yok yere. Hayata karşı gülen yaşama sevinci olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi. Bir kere daha yaşamıştık 1 hafta ayrı kaldık tekrar resmen aşık olarak dönmüştü. Şimdi bir daha onu tekrar yapalım dedik tamam dedik yapamadık kopmak ta istemiyoruz.Çok nazlı tripli.Kadın olsaymış var ya nazı cazı bitmezmiş demek ki..Ben neden direniyorum derseniz?Hayatımın en güzel yılları onla geçti çok mutlu etti beni ..Çok iyi anlaşırız çevremizde örnek gösteriliriz hala inanamazlar böyle bişi olduğunu duysalar..Beni herkesten herşeyden önce tutardı ki hala öyledir ama çok daha eksik bazı şeyler..Nası buralara geldik anlamıyorum..Bazen uyanıyorum kabus gibi onunla birlikte olamamak gerçek mi diyorum..

terapiye gidin bence eşinizle birlikte

valla ne diyeceğimi bilemedim ben nazlı tripli biriyle uzun süre anlaşamıyorum
bir kez alttan alırdım ikincide uyarırdım üçüncüde aman be senin tribinle mi uğraşacağım büyü de gel der terk ederdim
sıkılırım ben naz niyazlardan, en yakın arkadaşım yapsa bile soğuyorum o derece çekemiyorum çünkü ben kimseye trip atmadığım halde kimse çekmez ben neden çekeyim yani?!

terapiye gidin bence eşinizle birlikte[/QUOTE

maalesef kendi annesi de onu iyi görmüyor kayınvalidem söyledi bende söyledim ama ters tepiyor ve gitmiyor.Ona olan sevgimin azaldığını düşünüyor kendi sevgisininde aynı şekilde...Ama evlilik bu...iniş çıkış olabilio..Ve şunu anladım çok sevmek zarar vereblio karşıdakine bilmeden...

valla ne diyeceğimi bilemedim ben nazlı tripli biriyle uzun süre anlaşamıyorum
bir kez alttan alırdım ikincide uyarırdım üçüncüde aman be senin tribinle mi uğraşacağım büyü de gel der terk ederdim
sıkılırım ben naz niyazlardan, en yakın arkadaşım yapsa bile soğuyorum o derece çekemiyorum çünkü ben kimseye trip atmadığım halde kimse çekmez ben neden çekeyim yani?!

:) haklısın bende trip atan arkadaşım olsa uğraşamıodum ama bu adam hiç böyle değildi bi de eşim sevdiğim adam olunca arkamı dönüp gidemiorum ve umarım o noktaya gelmem..Çünkü giden ben olursam asla dönmem sevgimden ölsem..O noktaya getrdiyse giden ben isem,çok doluyumdur bitmiştir..

:) haklısın bende trip atan arkadaşım olsa uğraşamıodum ama bu adam hiç böyle değildi bi de eşim sevdiğim adam olunca arkamı dönüp gidemiorum ve umarım o noktaya gelmem..Çünkü giden ben olursam asla dönmem sevgimden ölsem..O noktaya getrdiyse giden ben isem,çok doluyumdur bitmiştir..
yok yok bitirme evliliğini
şimdi bekara boşamak kolaydır benimki o hesap :)
yani ben yerinde olsam eğer ki evlendiysem sonuna kadar giderdim çünkü evlenmek işin kolayı, zor olan o evliliği uzun yıllar yürütebilmek :KK66: eşin de bence o çabayı hak ediyor çünkü anladığım kadarıyla iyi bir insan, hayatını zehir etmiyor

Çocuk konusunu uzun bir süre açma, korunmasan bile bunu söyleme, herşeyi akışına bırakın farz et ki yeni evlendiniz, cicim aylarını yaşıyorsunuz
Eşinle ilişkin düzelince çocuk da üstüne sevginizi perçinler :KK66: Yaşın da çok değil merak etme bak ben 29um 30a az kaldı ve bekarım, birini tanıyacağım da evlilik yoluna gireceğim de evliliği oturtup çocuk yapacağım:işsiz::olamaz: en az 2-3 senelik bir süreç bu
dolayısıyla geç kalmadın, evliliğini kocanla başbaşa olmanın tadını çıkar derim

Bu konuda bende bir vakitler çok dertliydim 2007 yılında evlendik ilk 4 yıl istemedim (çok büyük hata çok pişmanım) sonra o istemedi 2012 yılında çocuk için karar aldık bu sefer olmadı yok klomenler yumurta takipleri falan filan çok uğraştım olmadı bi kez oldu düştü yine uğraştım olmadı 2014 te tüp bebek kararı ile bütün merkezleri dolaştım o Bebek bu yıl olacak şartlafım kendimi tüp bebek uzmanı gerek görmedi normal olur zaten bi kere olmu sesi şeker ilacı başlattı o ay hamile kaldım oda düştü 12-13 haftada kaybediyordum hep altı ay sonra bacağımda bi ağrıyla dr gittim fizik tedavi alırken hamile olduğumu öğrendim ve 6 haftalıkken dr ların kandırmasıyla ameliyat oldum felç olursun dediler anestezi Alman ameliyat oldum ameliyattan 45 gün sonra oda düştü böyle kader mi olurOkadar acı çektim Bebek içini da gitti altı ay sonra tekrar hamile kaldım Ve bu sefer doğurdumDoğumdan üç ay sonra fıtık tekrarladı ağrıya acıya dayanıp kızıma 6. Ay dolana kadar baktım sonuçta 31 yaşında evliliğimin 9. Yılında bebeğimi kucakladım ben dünyanın en büyük mutluluğu şu anda 10 aylık Ve ben iki kez daha ameliyat oldum ister istemez eşimdende soğudum zaten onda da bi soğukluk vardı seviyor Muş ama soğuk gergin çocuğu bari yapabildik

Evliliğini bitirme Bebiş bi sürpriz yapar ansızın gelir olmuyorsa vücudun boş folikül de üretebilir bende öyleydi ayrıca ilişki durumları karışık herkeste problem olabilir

X