• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle durumda nasil bir risk oluşur?

Parkta bahcede oturuyorsaniz ve hicbir sey yapmiyor bile olsaniz polis gayet rahat bir sekilde kimlik sormayi hatta azarlayip hor gormeyi hak buluyor kendinde.
Hic rastlamadiniz mi hic kimseden duymadiniz mi herkes buna nasil bu kadar sasirdi anlayamadim.

geceleri geziyorsun, reşit değilsin, sevgilinle öpüşüp sarılıyorsundur diye tahmin ediyorum en iyi ihtimalle ve kimliksizsin. polis sizi gördüğü anda özellikle çevirecek zaten.... sırf gıcıklığına bile yaparlar.. gençler kimlikler deyip gbt bile bakmışlardı bize.

polis sizi niye çevirsin kimliğiniz niye yok çıkartın ??? gece barlara gıtmeyın ...

polis sizi niye çevirecek ki? Uygunsuz durumda olursun halka açık yerde, şikayet edilirsin o zaman başka.Ama normalde polis durdurmaz, sevgililere karışmaz.

Bildiğim kadarıyla kimliksiz gezmek suç zaten çıkart hemen. Ben nerdeyse 30 oldum ilk kez bu sene kimliğimi istedi çevirmede polis malum terör olayları sebebiyle. Normal bir durumda neden sizden kimliğinizi istesinler ki? Aşırı bir münasebet içindeyseniz kamusal alanda yaşınız kaç olursa olsun sıkıntı çıkar o tarz bir durumdan bahsediyorsanız

bir ara uygulanacaktı bu 9 yıl önce hemde pilot il Samsun du ben o zamanda üniv.i kazanmıştım bende o zaman düşünmüştüm
şimdi çok gülüyorum:KK45:

neyse altüst görmediği sürece kimse kimseye birşey sormaz (eğer böyle dışarıda görünürseniz polisden önce insanlarımız sorar ne ayaksınız der)

neyse kimliğinizi kaybettiyseniz, öğrenci kartınız vardır

polis sevgilileri
***erkek tipi kayık değil ise at hırsızı gibi durmuyorsa durdurmaz

sevgiliniz apaçi tarzı giyinmiyorsa tuhaf hareketler sergilemiyorsa memurla göz geldiğinde niye baktin memur demezse sıkınıtı olmuyor

polis de insan öcü değil korkmayın :KK75:

ayrıca gbt sorgulamak görevleri, gbt sorgulama kotaları falan oluyor gbt sorgulamalarını abartmayın
sonuçta ortam kötü ben çok normal buluyorum

birde sevgilinizi aileniz biliyor iken yiyeceğiniz 69 TL lik cezaya mı takıldınız neye takıldınız anlamadım...

Polis arabalari cevirmiyor muydu ya? Yayalari cevirdiklerini ilk kez duydum
Tenhada gezinmeyin,supheli ve sakincali hareketleriniz olmasin,bara pavyona gitmeyin, sevismeyin o zaman kimse size birsey demez

Back