takkedustukelgorundu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Mart 2017
- 356
- 189
- 32
-
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
ayrı eve çık bu ne böyle yahu..
Ablanın işide parasıda gayet güzel ama bi doyumsuzluk bi hazımsızlık var...
Sen babandan dayak yerken ablan ve annenin içi hiç sızlamadı...
Sevgilinin işi gücü var mı? Belki oyüzden istemiyorlardır diye düşündüm...
En çok şiddet görmene üzüldüm..
Hepimiz ailemizden dayak yemişizdir ama kocaman kız olduktan sonra asla...
Allah korusun...
Kocaman insan çocuğunun aklına uyuyorsa onun ayıbı boşver sen vicdanen üstüne düşeni yaptikdan sonra kim ne derse desin takılma hiçbugun yemek kartımı ıptal ettırdım zaten dun aksam ıstedım kızları vermedı bana bende ıptal ettırdım bu ay para veremedım zaten bır dahakı ayda vermıcem her ay bunu one surucekler ben aılemı bılıyorum herkesı o okumus kızları kıskırtcak adım gıbı emınım
hay allah ya üzüldüm de, çünkü cidden çekilmez bi hal almış artık...
sadece maddi olarak değil manevi olarak da sömürüyor seni...
peki sevgilim dediğin evlenmeyi düşündüğün insana güveniyor musun?
seni yarı yolda bırakma ihtimali?
sana sen kaçtın geldin bana deme ihtimali?
gidecek yerin olmadığını bildiği için seni ezmesi, daha da kötüsü ailesine ezdirme ihtimali?
bunları yazıyorum ki sen de içinde bulunduğun durumu iyice sorgula..
yağmurdan kaçarken doluya tutulma...
Eee o zaman neyi bekliyorsun? Neyin planini yapacaksin, gidin baslayin nihak islemlerine. Bu sirada tekrar erkek arkadasinizla gidin eve bu aksam, anlatin ailenize böyle böyle ya adam gibi evlenmemize izin verirsiniz, size verdigim parayla bana destek olursunuz, yada ben simdi esyami toplayip gidiyorum der iki parca kiyafet alir cikarsiniz o evden. Bu kadar basit.
gıttıgım anda basıma eksırler bende kendım ayrı eve cıkmak yerıne sevdıgım ınsanla evlenmeyı tercıh ettım
kendisi devlet memuru sadece babam dovmedı ılk basta kızları dovdu ustume cıktı yatakta yatıyordum belıme cıktı annem dovdu sonra babam dovdu gelırken halama haber vermısler heralde onlar aldı ellerınden benı neymıs bırde gelıp dıokı o olayın oldugu aksam annemle babama bırsey olsun bu dunyayaı sana dar edıcem oldurcem senı diyor o ara eve falan kapadılar benı ben ıse zorla bır aıle tanıdıgımız vardı onun sayesınde ıse geldım
çok guzel soyluyorsunuz sevgılım of lu ve delı damarı tuttugu zaman helekı konu bensem gercekten cıldırıyor ben dedıgınızı yapsam onunla gıtsem o eve birincisi onu eve almazlar ıkıncısı benı onun yanında dovmeye bagırmaya kalkarlar oda bu sefer cıldırır ısler daha kotu olur aılemı bılıyorum pıslık cıkartırlar oyle yapsam
Okudukca gerildim ben, lütfen kendi can güvenligin icin o evden derhal cikarmisin?
keşke gidip darp raporu alsaydın..
dinsizin hakkından imansız geliyor ne yazık ki.
Belki de ailen ablanla baş edemiyor ablan çok cirkinlesiyor belki tehtit ediyordur sende sessizsin ailen mecbur ablanla baş etmek için ona tamam diyor dur çocuk bu atsan atılmaz satsan satılmaz senin yanlış birşey yapmayacağını bildiğinden seni eziyorlar yöntem yanlış ama cahillik hatası işte
26 yaşındasın bu da bir seçenek elbet güveniyorsan..
yaşın küçük olsaydı yapma derdim ama evden kaçabilmek için mi yoksa sevgilinle iyi bir hayat kurabileceğine inandığın içn mi evlenmeye karar verdiğinin ayrımına varacak yaştasın.
inş. mutlu olursun..
Sender hic bir cözümü begenmiyorsun anacim. Yazik sana. Ezdirme kendini. Ben senin yerinde olsam yaparim o sekilde. Dövmeye mi basladi cagir polisi olsunlar polislik, birde sikayet et, parami elimden zorla aliyorlar diye. Nasilsa ablan mesaj yazmis sakla onlari.
hiçbir çözümü beğenmiyor değilim çözüm yolu bulmak için buraya yazdım sadece herseyın zamanını beklıyorum sevgılımle konusucaz bu hafta herseyın yoluna bır caresıne bakıcaz
Insallah hayirlisi olur. Ama daha fazla ezdirme kendini. Bir kurus bile verme. Simdiden de yavas yavas üc bes parca esya cikarmaya basla evden
konu sahibesi 16 değil 26 yaşında.Bence gizlice evlenme canım
Onların senin telinle duvağınla mutlulukla evlenme hakkını gasp etmelerine izin verme bir de.
Ayrı eve çıksan da başının rahat edeceğini sanmıyorum ben. Hem sözlü tacizleriyle hem de verecekleri rahatsızlıkla seni gittiğin yerde de barındırmazlar.
Ama bir ders verebilirsin onlara hem de en kuvvetlisinden.
Biraz komik gibi olacak belki ama
Bence bir intihar mektubu tarzı bir şey yaz
Mektupta olabildiğince ılımlı ol. Onları çok sevdiğinden ama hayatta onların da sana yansıttığı gibi hiçbir işe yaramadığın için bu hayata devam etmek istemediğinden bahset.(Mış gibi yani )
Mektubu evde bırak ve telefonunu kapatıp o gün bir arkadaşında kal eve gitme.
Biraz perişan olsunlar sonra yapamadım günahından korktum diyip dön eve size oyun oynadım deme
Bence çok işe yarar ben olsam yapardım yaaa
konu sahibesi 16 değil 26 yaşında.
intihar mektubu falan hakkaten çok komik olmuş.
ayrıca şu zihniyetteki insanlar aman öldü işte der geçer bence, anası babası demese de ablası eminim "kesin bir yanlış yaptı utancından öldürdü kendini" diye senaryo yazar. adım gibi de eminim...
ayrıca bir kız illa telli duvaklı gelin olunca mutlu olmaz ki...
tek bir mutluluk yolu yok yani...
"babanın evinden telli duvaklı gelin olarak çıkmak" değil mutluluğun formülü...