- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
Gizlice evlenicem demişsiniz de evlilik bir kaçış yolu olmamalı. Ha aile konusunda çok şanssızsınız ve kaçacak yer arıyorsunuz evlenmeden evden çıkma olanağınız da yok galiba. Sevgilinizle ilgili hiçbir soru işaretiniz yoksa evlenilebilir belki de ne bileyim ben de çözüm bulamadım. Bir anne baba kardeş nasıl böyle davranır aklım almıyor.
26 yaşındasınız, kendi ayaklarınız üzerinde çooook güzel durabiliyorsunuz yazdıklarınız kadarıyla. Kendi başınıza küçük bir ev kiralasınız bile cebinize daha fazla para kalır. Başınız dinç olur en azından. Ve bence siz yapmanız gerekeni fazlaca yapmışsınız. Rahat bir vicdanla çekin gidin. Eyvallah bile demeyin. Hafta sonu bile beklenmez bu zihniyetlerle. Onlar düşünsün gerisinide.26 ama onlara gore ben 26 degılım kendı kararlarımı kendım veremezmısım
kimseye bir şey almadım, size kanıtlamak zorunda değilim.nereye ödemen var sen erkeklere gıdıp neler aldın kımlere para yedırdın borc yaptın bu evde yasıyorsan verıceksın dıcekler ve bır yere gıderken hep bunu onume surucekler...
Neden veriyorsun ki parani? Sana mesaj etmis, görmicekmis o borcu, desene görmek istemiyorsan bir zahmet yatiriver diye.
Senin yerinde olsam nihak tarihini de beklemem o evden cikmak icin. Sen ne yaparsan yap, zaten kötü evlatsin.
Ablan senden büyükte anan bu şekilde mi doğurdu onu hey Allahım ya. Senin yaşında senden daha beterdir.izah etmeyi o sevgılım bıze tanısmaya geldıgınde oldu ama hayır sen bızım dedıgımızı yapıcaksın bız varken kendı kararını kendın veremezsın dedıler bende deıdmkı ablam hasta bır adamla evlendı vermedınız ben sevıyorum dedı evlendı oluceğini bile bile verdınız o ne oluyor o zaman dedım o senden buyuk tek verdıklerı cevap bu
O zaman bir an önce evlenin çünkü sizinki gibi bir aileyle yaşanmaz. Gizlice evlendiğinizde sizi rahat bırakırlar mı peki? Evlilikteki huzurunuzu da bozmasınlar dakaçış yolu için evlenmiyorum onunla sevdıgım ıcın ve ben ılk defa bırınden vazgecemedım o kadar dayak yedım onun ıcın ama yınede vazgcmedım sevıyorum ve evlenıcem
Sizi çalıştırıp paranızı aldıklarında yetişkinsiniz,hayatınızla ilgili kararlar vereceğiniz zaman mı küçüksünüz?
Kusura bakmayın ama bu cesareti onlara siz vermişsiniz,sizi çok güzel sindirmişler,ya bu gidişata dur diyeceksiniz,karışmayın benim hayatıma diyerek,ya da hiç şikayet etmiyeceksiniz...
benzer şeyler yaşamıştım zamanında.
Annemle babamın boşanmasıyla birlikte bir yıl kadar sonra son bulmuştu.
ben olsam paramı vermezdim onlardan da para almazdımsonuçta para vermeyince o para sana yeter artar bile.
Ablan niye kendi istediğiyle evlenmiş ozaman.hayatta hastaneye kımse kapatöaz ben onu desem ben problemlı olurum kendısı ıstedıgını yapar gezer yer içer ama bana geince yok bende zaten son çarem sevgılımle gızlıce evlenmek artık onuda kaçıs yolu olarak gormek degıl gercekten sevdıgım ıcın evlenmek ıstıyrum ben onların istediğiyle evlenıcekmısım bana 32 yasında bırını buldular yemın ederım babamdan yaslı duruyor kabul etmedım ben ablamın annemın bulduguyla evlneıcekmısım ben duzgun bırını bulmuyormusum 26 yasında oldugumu hala kabul etmıyorlar kendı dedıklerını yaptırtmaya calısıyorlar...
aynılarını yaşadım birebir abla konusu hariç ablanın yaptıklarını annem yapıyordu geneldeaynen yeter artar bıle ama vermedıgım zaman olaylar olaylar
Sen önüne bir şey sürmelerinden mi çekiniyorsun. Eğer öyleyse sende dök içine sür önlerine her şeyi. De ablana sen ne yapıyorsun beni sömürmekten başka, ben ödicemi ödedim bu saatten sonra sende burda yaşadığına göre ödeme sırası sende falan. Biraz diş göster. Olmuyorsada çek restini çık git. Zorla tutarlarsada ara polisi 26 yaşındayım beni bu evde zorla tutuyorlar. Ailem olsalar bile onlarla yaşamıyorum de.
benı o sekılde hayatta yollamazlar ısten eve yarım saat gec gıdınce nerdesın nerde kaldın dıye sorguya tutuyorlar ama okumus kızları 1 dede gelse sorun yok
En baştan kendini ezdirirsen evlendikten sonra bile devam eder hatta çocuğun olur onu bile ezerler
Verme yemek kartını tamam fatura öde eve yardım et ama kendini ezdirme