- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
-
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
izah etmeyi o sevgılım bıze tanısmaya geldıgınde oldu ama hayır sen bızım dedıgımızı yapıcaksın bız varken kendı kararını kendın veremezsın dedıler bende deıdmkı ablam hasta bır adamla evlendı vermedınız ben sevıyorum dedı evlendı oluceğini bile bile verdınız o ne oluyor o zaman dedım o senden buyuk tek verdıklerı cevap bu
Bence bu hata olur. Sorunu çözmeden böyle bişey yapma derim, ilerde sen ne kadar güvencende erkek ve ailesi tarafından itinayla kullanılır pişman olursun canım.bu hafta sevgılımle zaten plan yapıcaz ve nıkahımı kıyıcam en azından sevdıgım ınsanın yanında olayım ve hıc bırınıde cagırmayı dusunmuyorum dıcem tek kelıme onlara okumus kızınızla sıze mutluluklar...
Izin almicaksin zaten, ben artik eve gelmiyorum. Bugüne kadar cektirdikleriniz yeter, yediginiz paralar yeter. Bundan sonra kizinizla mutlu mesut yasayin benide yok bilin diyip gitmiyorsun eve. Kapat ondan sonra telefonlarini cikmasinlar. Is yerine mi geldiler. Cagir güvenligi atsinlar kapiya. Aile aile degil, iskence fabrikasi sanki
Ablanıza güçleri yetmemiş size yetirmeye çalışıyolar anladığım kadarıyla siz kaç yaşınmdasınız?
Çok üzüldüm canım ama ablan zaten 5000 tl alıyor durumu çok çok iyi senden neden bu kadar nefret ediyor ki...
Resmen kıskanıyor seni...
Gizlice evlenmeye karşıyım ablan nasıl zamanında direterek evlendiyse sende gayet zorla direterek evlenebilirsin...
Bu arada ablan ne iş yapıyor çocuğu yok mu ??
Bu zihniyette ki insanların öne ne sürdüğünü kim tarafından kışkırtıldığını kime ne dediğini çokta fazla önemsemeyin bence. Gitmeyin. Bir nevi ceza olsun. Tanımadıkları bir arkadaşınız var bir süre sizde kalimi diyin gidin kalın. Benim elime vercekler böyle ablayı. Ah ah...
Ablana sen kimsin,defol git geldiğin yere diyemiyormusun?evet zamanında cok sustum ama artık susmuyorum 1 ay vermedım para yanı bu ay hepsı burnumdan getırıyor hayatı yemın ederım yemek yemey gıtmıyorum para konusu acılcak dıye vermedıgım zaman boyle oluyor işte karısmayın hayatıma kaç kere dedım aldıgım cevap su bız varız bız olene kadar sen bızım cocugumuzsan karısırız dıyorlar. ve ben boyle dedıgım zaman okumus kızları sunu soyluyor agzına ıkı tane vurmuyorsunuz kı bır vurun kan gelsın bak bakalım boyle dıyebılıyormu sonra annem babam ıyı ce bana bagırıyor soylenıyor hersy bu duruma ablam eve geldıkten sonra oldu herkese gaz verıyor herkesı kıskırtıyor.
Boyle bir durumda evlilik care değil ama bilemedimbu hafta sevgılımle zaten plan yapıcaz ve nıkahımı kıyıcam en azından sevdıgım ınsanın yanında olayım ve hıc bırınıde cagırmayı dusunmuyorum dıcem tek kelıme onlara okumus kızınızla sıze mutluluklar...
anne ve babanın ipleri ablanın elinde. (afedersin bu kelimeyi kullandığım için, teşbihte hata olmaz derler)
peki bir aile büyüğünüz falan yok mu ablanı çekip kenara konuşacak?
Ablana sen kimsin,defol git geldiğin yere diyemiyormusun?
Ablanın işide parasıda gayet güzel ama bi doyumsuzluk bi hazımsızlık var...bir şirkette yönetici çocugu yok ben direttim aylar once çok bana sevmezsın o p...i sevmiceksin ölsende vermeyiz dediler sonunda tekrar diretince dayak yedim bende tamam ıstedıgınız oldu ayrıldım dedım ama ayrılmadım vazgecmedım vazgecemıyorum sevıyorum
Ablan niye kendi istediğiyle evlenmiş ozaman.
Tek yapacağın şey delirmek. Adını deliye çıkar dokunmasınlar aman üstümüze sıçratmayalım diye. Bağır çağır numaradan sinir krizleri geçir. Ablanı bilemem ama annen baban üzülür bence biraz.
Birde senin maaşın ne ki bu durmadan senden istiyo kendi ödeyiversin yazın doğalgaz altı üstü max 10 tl gelir kendi ödeyemiyomu?
hay allah ya üzüldüm de, çünkü cidden çekilmez bi hal almış artık...kendisi despot bir insan kendi dediğinin olmasını ıstedıgı ıcın kımseyı dınlemez esı hastaydı o yapıyordu herseyı ne derse yapıyordu esı ama aynı hukmu burdada surdurmek ıstıyor ben ızın vermıyorum artık acısı faanda gectı artık susmuyorum ama yıne suclu ben oluyorum. kuzenlerımle bıle benden daha yakındır bır kere bıle bır derdın varmı dıye sordugunu hatırlamam 26 senedır. kardes değiliz bana göre
evet çok guzel özetlediniz işkence fabrikası gercekten
Maaşallah ne sabır varmış sende arkadaş.. niye eziliyorsun ya ablan o senin, sahibin değil, sen de onun kölesi değilsin
Bir an evvel çık git o evden,sevgilinede güvenme kendi ayaklarının üstünde dur..dedım o kavga ettıgımız zaman sen karısamazsın ben ne dersem o olucak dıyor bana