Kızlaar şunların güzelliğne bakar mısınızz aşık oldum resmen yaanereden bulabilirim kiii (
Eki Görüntüle 1076975 Eki Görüntüle 1076973
Kızlaar şunların güzelliğne bakar mısınızz aşık oldum resmen yaanereden bulabilirim kiii (
ikincisini bende almayı düşünüyorum. sanırım vakko magazasında var daha gidip bakamadım var mı yok mu diye.
ilk koydugun çok çok çok iyiiiiiiiiiii
İkisinin de markası Badgley Mischka ve bence de ılkı cok guzel ama gelinlik altında daha rahat olması açısından bilekten baglı olan ıkıncısı daha iyi olacaktır. :13:
Gördüm teşekkür ederim sahibiyle kınuştum zaten:))coral gelin ayakkabisi diye forumda baslik acmislar gördünüzmü az önce dolasirken gördüm birinci resimdekinin aynisi satio du bir bakin isterseniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ilkine benzer bir model yaptirdi kuzenim dugunu icin. Ama cok zorlandi. Mesele topuk boyu degil platform olayi. Platformsuz cok zor oluyo canim :/ 2.modele bayildim ben ama.
gelinlik ayakkabısı olarak mı???
Haklısın canım ama fotoğraf çekimlerinde çok güzel olur diye düşünüyorum:) kuzenin nerde yaptırdıki acaba??
Osmanbeyde ozel ayakkabilar yapan 2 dukkan vardi hangisi bilmiyorum ama sorarim. Canim cok guzel zaten ona lafim yok ama platformsuz bi topuk oldugundan ayagin cok zorlanir. Benzer modelin platformlusunu tercih et derim. Renk falan harika zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?