- 22 Ocak 2020
- 287
- 456
- Konu Sahibi Ichblumen23
Yarın attiği msj size yazarım kizlar bakalım ne diyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden arkadaşınıza abinize baklava açtıgınızı söylüyorsunuzki hesap verir gibi yapamam çocugumu aglatarak deyin biti giti yormayın kendiniziAy çok güldüm kizlar bugün abimgil için bir tepsi baklava açtım bana gelecekler özlemişlerdir diye baktim arkadaş aktif msj attım. Aynen söyle dedim
Iyi geceler cnm
Ben Bugün baklava açtım çok kötü belim ağrıyor zaten 1 kac aydır ağrıyordu bugün baklavada açınca çok kötü oldu hala uyuyamadım ağrıdan k.bskma kendimede yapmiyacsm sanada yapamam baklava ben sana youtubedr tarif var onu aticam birebir yap sendr hamaratlisin güzel olur...kendimi zorlamak istemiyorum bu gidişle yoksa sakat olucam...
Malzeme falan getiriyor mu .. bedavadan mi yapiyorsun ? Bir iki olur tamam ama huy haline getirmişSlm kızlar size bir sey danışmak istiyorum lütfen iyice okuyun ve bna yapmam gerekeni söyleyin sizden akıl istiyorum...
27 yaşındayım 2 kizim var en küçük kızım 1 buçuk yaşında Almanyadayim...
Şimdi benim bir arkadaşım var yani gerçekten artık çok yoruldum tavırlarından bazen beni kullandığını düşünüyorum...
Benim arkadaşımda 30 yaşında 3 oğlu var onunda en küçük oğlu 1 buçuk yaşında eşi yardımcı olur destek çıkar yani bir şey yapmak ısterse eşi ben çocuklara bakarım der benim eşim öyle değil bunu neden mi diyorum konumla alakalı büyük oğlu 11 yaşında ortanci 6 yani o bebek durmasa oynayacak kişiler var ki bebeği kızımdan kat kat akıllı çok uslu...
Konuma geleyim ben yemek konusunda pasta borek baklava konusunda hamaratliyimdir...
Bir gün benden ıcli köfte istedi 2 kez yaptim kızım bacağıma yapışıp ağlaya ağlaya misafirim var dedi..
2 kez kaynanam geliyor börek istedi açtım...
3 kez oğlumun doğum günü pastası dedi yaptım
Geçen gün borek açtım durum yaptim bende istiyorum dedi "bir gün yaparız" dedim artık ben utanıyorum...
Bir günde kendi kek yapmış normal hep yaptığı şey başka da yapmaz duruma armış dedim banada yaparsin sana geldigimde "ve ilk lafı yaparim ama sende bana baklava aç oldu kızdım o an kek kolay baklava zor dedim gecistirdim bugün msj atmış ses kaydı aynı söyle diyor...
Basta sordu falan ilk mesajında 2 ci ses kaydında söyle diyordu "Benim Canim çok baklava istiyor nasıl yapalım geçen sene yapamadik bu sene evdeysen yapalım istersen bize gel yada ben size geleyim yada kendin tek ac falan " açarız falan dedim bi sıkıntı olmazsa diye ama düşündüm bu beni resmen kullanıyor sanki sürekli en ağır şeyleri bana yaptırıyor lütfen arkadaşlar ne yapayim bilmiyorum kirici olmak istemiyorum ama biktim artık...
O an bir şey diyemiyorum çünkü şok oluyorum şaşıp kalıyorum...
Şöyle bir şey düşündüm diyeyim ki ona "ben eşime kendime ve sana baklava açacağımı söyledim eşim çok kızdı bana zaten çok yoruluyorsun 2 küçük kızın elinde başkasına bir sey yapmanı istemiyorum evede yapma hazır alıcaz arkadaşın kendi yapsın falan dedi "diyeyim böylece artık kurtulurum...
Soyleyin valla geç bile kalmışsınız. Ne demek oğlunun doğum günü pastasını size yaptırması ya. Hiç mi pastane yok? Ha dese ki gel yardım et bana tamam ama 3 kere hemde yaptırmış. Içinizde ne varsa söyleyin, gerekirse ilişkinizi kesinonunla bu konuyu bir gün konuşacam zaten ona kırıldığımi dile getirmeyide düşünüyorum çünkü ben ondan alt tarafı bir kek istedim şakadan hepsinide ver demedim kendi hemen bunu kullandı çok ağrıma gitti bende kizdigim bir şeyi içimde tutamıyorum ona önceden ben sana o kadar bunları yaptim alt tarafı bi kek istedim hemen benden karşılık bekledin oda en zor en uğraştırıcı şeydi sana çok alındım bundan sonra herkes kendine baksın ne ben senden nede sen benden bir şey iste ha misafir olunca başka oluyor ama onun dışında gerek yok ben bunu demesem içimde kalır şişerim.
Bu tip insanlar asalak gibi . Hayatlarının her döneminde birilerini kullanmayı başarıyorlar bir sekilde. İş yaptirmaya bayılırlar .Internette bir suru pasta borek tarifi var. Yapsin ogrensin. Hangi bir gun baskasina yaptiracak. Hayir demeyi ogrenmelisiniz. Bu sizi daha kisilikli gosterir karsi tarafa. Aksi halde hep kullanilirsiniz. Sizin dr sınırlarınız olmali. Yavas yavas bu kisiden uzaklasin.