Boyanmaz tutmaz olmaz dediler Oldu !

Geçen gün bu başlığı gördüm taktım kafaya hemen bende başladım evde ne var ne yok boyamaya. 1 ay önce ev taşıdım. Önceki oturduğum ev çok güzel bir evdi ama işyerime uzak olduğu için işe yakın bir ev tuttuk. Ev çok geniş ferah ve aydınlık ama biraz bakımsız ve eski. Dün akşam eşimle koçtaşa gittik kapılar için vernik, fırça, macun, astar ve boya aldık. Kapılar eski kahverengi cilalı ahşap kapılardan. Bi güzel beyaza boyadıkmı misler gibi olacak. Bi de 1 lt lik polisan matrix aldım 1-2 gün önce. evde elime ne geçerse boyuyorum beyaza. Sepetler, kullanmadığım cam vazolar, eşimin yaptığı maket arabalar filan oldumu... oldu hemde çok güzel oldu. Ayrıca küçük odaya bir kitaplık yapıyoz onuda beyaza boyayacağım. Yalnız akşam eşim beni çok güldürdü akşam koçtaşta. Almış eline kocaman 2,5 lt lik bir polisan matrix sepete koymaya çalışıyo bana da diyo ki '' alalım bunu oynarsın bol bol"... geberdim gülmekten.

Her şeyden önemlisi insanın psikolojisine iyi geliyor bu tarz şeyler. Mutlu oluyosun ve ortaya kendi emeğin çok güzel şeyler çıkıyo. Sırada kapılar, kitaplık, koridora raf, ayna, mutfak dolapları ve yerlerin derz tamiri var. Epey bi oyalar beni bu işler

Çalışmalarımız bitsin bütün şahaserlerimi tek tek resimlerini çekip göstericem size..

Harikasınız kesinlikle bu iş terapi o anda hiçbirşey düşünmüyor insan gezel şeyler ortaya çıkınca mutlu olunuyor
Resimleri bekliyorum merak ettim kolay gelsin :)

Vernikli kapıyı boyadım nihayet
İki saat ara ile iki kat sürdüm sonra iki gün fırsat bulamadım
Dün akşam 2 kat daha sürdüm işte olduu :)

ya benim kapılarımda aynı sizinkilerden ama vernikli zımpara olmadan tutmazmış. siz zımparaladınız mı yoksa direkt üstüne mi çalıştınız? hemen yapmamm lazım acele cvp verirseniz:) birde şuan ki halinin resimlerini çok merak ettim yükleyebilir misiniz

Zımpara yapmadan direkt sürdüm Bildiğiniz amerikan kapı gibi oldu boyayınca ,vernikliydi benim kapılar da gayet güzel oldu katlar arasında mutlaka bekleyin kurusun öyle sürün matrix boya ile boyadım endişelenmeyin çok süper oluyor boyayın gitsin sevgiler

Son düzenleme:
ya harika olmuş güle güle kullanın
bende bi cesaretlensemde yatak odamı boyasam çok istiyorum ama korkuyorumda berbat olur diye

canım harikasın ya..emeğine sağlık. ben de kapıları zımpara gerekli diye boyamaya korkuyordum senden cesaret geldi saol

bu boyadığınız şeylerde daha sonra boya atma kabarma falan oldu mu

Bende kahverengi olan yatak odası takımımı baştan aşağı beyaza boyadım
şimdi porselen kulplardan sipariş verdim, 1 hafta içinde gelir dediler
onları da takayım da resimlerini paylaşırım
yatak odasına girince içim açılıyo, çok güzel bi uğraş ama insanın kolları ağrıyo biraz

size sormak istediğim, ben nalburdan polisan matrix boya istediğim zaman içine beyaz katıp makinede karışırıyo onu
sizin boyanıza da katıyolar mı beyaz renk

canım epey zaman olmuş bende boya alıcAM sende kabarma yada soyulma gibi bi sorun oldumu yada dalgalanma kalıyormu yoksa pürüzsüz bir görüntümü oluyor

Son durum hakkında bilgi verirmisiniz. Atma kabarma solma sararma varmı ?

Kızlar teşekkürler hiçbişey olmadı atma kabarma kazımayın sadece ,siliyoruz nemli bezle korkmayın deneyin kendinizle gurur duyacaksınız :)
Kolay gelsin hepinize

Tam 8 ay olmuş kapıları boyayalı son hali budur şimdi mutfak kapısının resmini çektim tam yeterli ışık olmadığından pek iyi görünmeyebilir şimdiye kadar bi sorun çıkmadı

Eklentiler

• $image.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 627
  • $image.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 622
Vernikli kapıyı boyadım nihayet
İki saat ara ile iki kat sürdüm sonra iki gün fırsat bulamadım
Dün akşam 2 kat daha sürdüm işte olduu :)

Nasıl yani ya. Harika olmuş. Ellerine sağlık. Benimde kızımın oda takımı beyaz mat. bende o mobilyaya parlak görünüm vermek istiyorum. Bunun içinde önerebileceğiniz birşeyler var mı???

Resimleri heyecanla bekliyorum. Peki yazdığın boya parlak, lake gibibir görünümmü verdi yoksa mat bir görünümmü

Merhaba
Boyaya bi karışım yapılmıyor hazır kutularda satılıyor parlak bi boya lake gibi , gibi çünkü lake daha pürüzsüz bir işlem
Kızınızın odası için sprey vernik kullanabilirsiniz ama önce bir kutu alıp deneyin beğenirseniz uygularsınız
Sprey vernikler daha çabuk kuruyor çünkü sizlere kolay gelsin :)
Benim de konsolum boyanacak bekliyor ama hiç vakit yok konsolun son hali altta :)))

Eklentiler

• $image.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 618

beyaz hali çok güzelmiş
neden boyuyacaksınız?
gerçi artık boyamak şart olmuş, kızın üstünde çalışma yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…