Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
benimde boyum kısa ve artık hep topuklu giyiyorum(aslında topukludan nefret ederim) spor ayakkabım bile topuklu ya sporla yürürken ayağım burkuluyo ince topuklarla asla yürüyemem (

Yaş olmuş 20...
Gerçekten bu saatten sonra boy uzar mı ki?
Uzarsa bunun mucizesi nedir ki:)

ben kandım
yoko aldım
gecen sene
tam 6 aya kadar yakın kullandım
belki 1 cm uzama olmustur ama
hiç bi şe yaramıyor
paranıza yazık

telkinle boy uzatma var birde ben 28 yaşındayım benimde alasım geliyor ne yalan söyleyim 20 yi fazla geçmemiş olanlar uzamaya başladıklarını söylüyor.

benimde bir sorum var. 22 yaşından sonra boyun uzaması için mucize beklemek dışında önerebileceğiniz bişey varmı? 22 yaşındayım ama boyum ve kilom yüzünden 17 görünüyorum yaa.

kızlar yaaa
internette araştırdım
bu KIMI doğal boy uzatıcı ayakkabı için tabanlıkları duyan,gören,kullanan varmı??
internetten gördüklerime göre mantıklı gibi görünüyo akupuntur yöntemi ile uzatıyormuş
ama yinede kafamda soru işaretler oldu tabi

gece yatmadan önce 1 bardak sütün içine yumurtanın sarısını aktıp karıştıracaksın sonra bi güzel mideye indireceksin, ergenlik çağındakilerde 1 senede 5 cm uzama oluyor........

gece yatmadan önce 1 bardak sütün içine yumurtanın sarısını aktıp karıştıracaksın sonra bi güzel mideye indireceksin, ergenlik çağındakilerde 1 senede 5 cm uzama oluyor........

höhh? :1shok:

ciddi misiniz? siz denediniz mi acaba ?

kardeşim denedi lisedeyken bi senede 5cm uzadı...
ünv arkadaşım içiomuş, yani ortaokul ve lise süresince içmiş... üstüne bi de spor yapınca kız 1.83 boyuna ulaşmıştı:))))

ünv arkadaşım içiomuş, yani ortaokul ve lise süresince içmiş... üstüne bi de spor yapınca kız 1.83 boyuna ulaşmıştı:))))

her gece öyle değil mi?

yumurtanın tadı kötü olmaz mı :bbo: yani çok hissediliyor mu sütün içerken?
birde lise kaçtayken?

tadı süper oluyo.. hatta biraz da bal atın içine,süt de ılık olsun. Bende içmiştim bi aralar...

ama zaten lisede genclerde boy uzaması devam eder, özellikle de erkekler zaten bu dönem de uzar.
arkadaslar boy olayının çok buyuk bı kısmı genetik bunun dısında da sıcramalı sporlar (basketbol,voleybol) gibi boy uzattıgı söyleniyor ama bu da olsa olsa yuzde 20 lık bi etkidir.
lisedeyken bi kız arkadasım 9 yasından beri yüzüyordu, sütü çok severdi deli gibi süt içerdi ve benden kısaydı.(ben 1.72 yım) ki onun da annesi kısaydı.yani genetik.
kızlar o kadar sanslı kı topuklu ayakkabılar vs. hem bı cok uzun boylu erkek kısa boylu kızlardan hoslanır. abım 1.80 civarıdır nısanlısı benden oldukca kısa
sadece paranızı bosa harcamayın, boyum kısa dıye uzulmeyın,sutle yumurta vs ıle ugrasmayın dıye yazdım. kötü bi nıyetım yok a.s.

arkadaşım bu konuda bende baya endişeliydim ama 2 aydır jimexy growt formula diye bi boy uzatma ürünü kullanıyorum..şimdilik 2 cm uzadım.7 ay daha kullanııcam.sonuçlarını yazarım.

Son düzenleme:

bende liseye gidiyorum denesemmi ki işe yarar inşallahkaydirigubbakcemile2

anam bizim bu yaşaan sonra boyumuz falan uzamaz hepsi hayal kızlar

boy uzatma telkini var psikolojiyi etkileyerk,dahadoğrusu beyin gücünü harekete geçirerek boy uzatıyormuş.öyle diyorlar:)
bir de bugün tesadüfen gördüm internette "jmexy growth"adlı ürün varmış.internet girdim ancak bütün yazılarını incelememe rağmen ingilizce hariç bulamadım.galiba abd veya ingilter merkezli bir ürün.
bir türk sitesinde bu ürünle ilgili 3 ayda 3 cm uzadığını söyleyen bayan var.ne kadar doğrudur bilemem.ben onun yalancısıyım.inşallah türkiye deki gibi satogrowth benzeri değildir.ismi benziyor da kiminle konuşsam bu üründen kimse uzamamış.acaba jmexy growth hangi ülke merkezli.eğer satogrowth gibi aynı yer merkezli ürün ise fazla umutlanmam açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…