• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
slm ben yeni üyelerdenim yaşım 17 18 girmek üzereyim ama boyum çok kısa sizce bu yaştan sonra uzama olurmu lütfen cvp yazın çok zor durumdayım:teselli:

kızlar ve erkeklerde ergenlığe gırmeden once boyle bır sorun varsa endrıkoloji bolumune goturulur.kızlarda ilk ergenlık yılı olabılır ama daha az boy uzatılır. kemık rontgenlerı cekılır. buyume plakları kontrol edılır. kapanmadıysa ve uzamıyacaksa doktor tedavıye baslar .. ıgne ve haplarla 1 yılda 8 cm uzatılabılıyor. ama her ısteyene yapılmıyor. yani boyun cok kısa olması gerek .....

ıstanbulda bakırköy ruh ve sınır hastanesınde ızmirde de yesılyurt devlet hastanesınde bu bolumler var......

boy büyük ölüçüde genetik ben 154cm erkek kardeşim 193cm annem 155 babam 178 ancak dedem maşallah kapılardan sığmazdı benim tanıdığım yemek yemeye üşenen en çok yemek seçen adam kardeşimdir.ancak basketin etkisi olabilir 6-7 yaşından beri oynar...
genlerin dışında 3-5 cm de olsa dış etkenler fayda sağlayabilir ancak alternatif tıbbın etkili olacağını zannetmem ben20-21 yaşıma kadar azıcık da olsa uzamıştım

benim boyum 1.80 tam senin yaşlarında boy attım.genetik etki var,ama ben basket ve bakfiksi dene derim.uzayacak yaşları geçmemişsin henüz.bölümle ilgili bir doktora başvur.sonuç verecektir

arkadaşlar
kimi boy uzatıcı diye bişey var kullananız varmı?
159 ytl internette buldum. kimi japon ürünü tabanlık sabah akşam yarım saat giyiyosunuz
yani karasız kaldım alsam mı almasam mı?
benim boyum 1,60 ama eşim 1,84 eşimin bütün ailesi çok uzun ben ufacık kalıyorum.

intenette plates merkezleri araştırdım fakat hiç bryer bulamadım.plates i ilk yapacak olanlar kitaptan cd den yapması yanlışmış. uzman dan biraz ders aldıktan sonra evde kendimiz yapabilirmişiz.bende bi merkez arıyorum ama bulamıyorum. lütfen yardımcı olun

aynı durumdan bende rahatsızım ama yapacak pek bişi yok gibi duruyor arkadaşım kullanıyor odediğin ayakkabıları ama sonuç 0

Merhaba boyum 1.72 cevreme göre uzun boyluyum.Bu bazen beni gercekten rahatsız ediyor.Ergenlik cagında herkes süt içer uzasam diye yaklasık anne sütünden beri süt içmemiş bir insanım nefret ederim.Yalnız ben bir sey farkettim muz boy uzatıyor... Muz cok yerdim arkadaslar onun etkisi varmıs sanırım.

ben sporla çok ilgilenirdim bazen bende rahatsız oluyorum boy nasıl kısatılır ki acaba :).......

benimde liseye kadar boyum bir çırpıda uzamıştı ama sonra bir anda durdu varya olsa çözümü uzatmanın elimden geleni yapardımm

aynı durumdan bende rahatsızım ama yapacak pek bişi yok gibi duruyor arkadaşım kullanıyor odediğin ayakkabıları ama sonuç 0
merhaba arkadaşın kimi boy uzatıcı tabanlık mı kullanıyo
bu konuda bana bilgiverirsen çok sevinirim. ağrı felan yapıyomu. internette çok araştırdım ama pek fazla bi bilgiye ulaşamadım. yan etkileri varmı arkadaşın kaç yaşında. cevabını bekliyorum bende almak istiyorum çünki.

arkadaşım23 yaşında onunda yapmadığı şey kalmadı her akşam yürüyüşe falan çıkıyor ama hep aynı herhangi bir değişiklik yok boşuna paranızı vermeyin derim

bu kimi yoko türkiyede çok pahalı.. acayip kar yapıyo adamlar. ben malezyadan bi satıcısıyla görüştüm .kargo ücretiyle 25-30 YTL ye felan gelio. sipariş verdim . sanırım haftaya gelir. ürünü düzenli bi şekilde kullancam ayrıca barfiks demiri alıp barfiks de çekcem. hergün 1 litrede süt içcem . inş faydasını görürüm. eğer uzarsam paylaşırım.hoşçakalın..

arkadaşlar doğduğumdan beri lise sona kadar süt içtm süt boy uzatsa bir işe yarardı sanırım. 1 60 ım.

hepinize çok teşekkürler bana çok yardımcı oldunuz valla biraz umutlandım boyum için

bende almak istiyorum ama hipofiz beziyle oynaması beni endişelendiriyor.akromegali olursa bir de.eller kollar burun uzar boy uzamazsa :)kullanmış olanlar var mı

kızlarrrrrrrrr ne otu ne diyorsunuz yaws:uhm: benim boyumda çık kısaydı babam bana balık yağı hapı aldı ablam kullanmamıştı hap alamıyordu yutamıyordu ben kullandım benim boyum uzadı ama az kullandım basketbol oynarsanda uzar ama balık yağı herkese sölerim tavsiye ederim a.s.

cnm senin yaşın kaç? kaç santim uzadı?CADIARZU

Arkadaslar bu gibi basliklar sadece deneyimlerin yazilmasi ve üyelerimizin dogru bilgilendirilmesi icin acilmistir. Siparis bilgileri kesinlikle yazilmasin. Nereden aliniyor kaca nasil alabilirim gibi sorular ve cevaplari gecmiste de yasadik sadece saticilarin dikkatini cekmekte ve sizin sagliginiz degil sadece satis amaciyla yaklasimlar gelismekte. Bu tip bilgileri google dan arayarak ulasabilirsiniz. Burasini sadece deneyimleri paylasim amacli kullanalim. Hepinize iyi paylasimlar diliyorum

Sevgilerimle...

yaa benmde bu konuda çok canım skkın 2sene sonra polis olmak istiyorum,20yaşındayım ve boyum 1:65 altı :(
acayip üzgünüm yaaa :(

kizlar ya inanmayin bu yokoya timiye paraniza yazik gidin pilates yapin bunlarin hepsinden ii . kesin en az 4cm uzarsinz! bunlar para tuzagi siz son firsat olarak görüp boymu uzatacaksa veririm okadar diyorsunuz ve böyle dusunen onlarca insan bi hic ugruna parasini harcyor. kazancli olanlar ise ürünleri satanlar. yarm yil önce burda kac kisi denedi ve faydasini görmedi hatta biri cikti satici sildiler o kisiyi ve o baslgi simdi hala bu timi yoko devam edyo LÜTFEN INANMAYIINN!!! sevgiler..

Back