• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
tuana yoko diye bisi kullanyodu ama arkadslar bosuna ümitlenmeyin cünkü yoko tamamen sacma birsey. hatta bu forumda bi arkads acmisti konuyu sonra satici filan cikti tuanada ondan etklenp almsti.sonucnda millet kandrldi. ve yoko ile guya en fazla 2-3 cm uzayabiliyordn oda yokodan kaynaklandgndan degil egzersizler sayesinde uzyodn o 2-3 cm ki bunu pilatesle daha da cok basarabilrsnz... o askerde uzayan arkadsda kesinlikle orda fazlasyla spor yaptgndan uzamstr cünkü düsünün tüm kaslarinz gevsek suanda spor yapinca ise güclenyo ve omurgalarin arasndaki kaslarda güclneyo dolaysyla boyunuzda 5cm e kadar uzayabiliyor...
saygilar

hadi yaa o kadar para verdin devamını getiremedin demek :(( bi ara belimde ağrılar olmaya başladı falan yazmıştın.
ama tuanada fark görmeye başaldığını yazmış, belkide dediğiniz gibi egzersizlerdendir.
Ama yoko akapunktur yöntemine bağlıysa, ve bu yöntemle bir çok hastalığa etki edilebilyiosa buda doğru olabilir diye düşünmüştümm..kafamçokkarıştı
neyse yinede teşkkürler.

arkadaşlar ya bi cevap lütfen bildiğiniz avrupa yakasında plates kursu varmı:kızgın: bide platesle 5cm uzayan varmıııııııııııııııııııııııKötü Kazen
sewgilerrrrrra.s.

inşallah işe falan yarayan teknikler olur da uzarız hep beraber bizide bilgilendirin:)

uffff yhaaaa annem babamıı ve kardeşimi kısıkanıorumm yhaa:@ hepsiii qayett uzunn bennn nıeee kısyımm yaa anlamıorumm kısa derqenn okadarda deilim ama uzuycammııı meraqq edıorumm 16 yasındaımmm uzamakk ta istiorummm önerinizzz neee yhaaa

ya onlar desin sen boşver ne saçma ya nasıl regl döneminden sonra boy uzamaz benimki nasıl uzadı????benim istediğim şöyle 5cm falan daha uzaması...meloşş arkadaşım bak sen 16 yaşındasın plates yap arginine kullan salam cips vs yeme bunlar boy zaumasını durduruo sakın ha 25'e kadar bile uzayabilir boy ....herkesin bünyesi farklı oluyo arkadaşlar...
sewgilera.s.:enbuyukkk::nazar:

ya onlar desin sen boşver ne saçma ya nasıl regl döneminden sonra boy uzamaz benimki nasıl uzadı????benim istediğim şöyle 5cm falan daha uzaması...meloşş arkadaşım bak sen 16 yaşındasın plates yap arginine kullan salam cips vs yeme bunlar boy zaumasını durduruo sakın ha 25'e kadar bile uzayabilir boy ....herkesin bünyesi farklı oluyo arkadaşlar...
sewgilera.s.:enbuyukkk::nazar:

arginine ne? ila.mı bitkisel bişimi
bide HARDLINE diye bitkisel gıda takviyesi ürünleri var
bi ürününde anti aging, büyüme hormonu ve cincel performans yazıo(gerçi o bizi ilgilendirmez ama eksik bilgi vermemek için yazdım)
aacaba böle bi ilacın kemik gelişimi açısından yararı olurmu:sm_confused:

vlla ben 19 yaşındayım benım uzamam durdu boyumdan memnunum16 yaşındayken benimde 160 falandı şimdi 1 70 yanı regl olduğum halde devam etti

arginine ne? ila.mı bitkisel bişimi
bide HARDLINE diye bitkisel gıda takviyesi ürünleri var
bi ürününde anti aging, büyüme hormonu ve cincel performans yazıo(gerçi o bizi ilgilendirmez ama eksik bilgi vermemek için yazdım)
aacaba böle bi ilacın kemik gelişimi açısından yararı olurmu:sm_confused:
CANIM ENERGYSPORT DİE Bİ YER VAR ORDAN ALDIM BENDE MEMNUNUM EKLEM YERLERİM AĞRIO AMA 3 AY KULLANMAK LAZIM EN AZINDAN BUNLARI...BAKALIM YAZICAM BURAYA.... OK Bİ YAN ETKİSİ VAR GİBİ GELMEDİ BANA:nazar:
ya bu arada plates yapan varmı wede plates sayesinde uzayan lütfen cewap yazsın bana yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
20 yasındayım 155 bpyundayım unıversıte ogrencıısıuım ama haala ortaokul ogrencısı gıbııyım boyundan nefret edıyorum hıc genc kız gıbı durmuosun kısa kızlar cekıcı olmuyo bende erkek olsam uzun bacaklı uzun hatunlara bakarfım benım gıbı cocuk tıplıler edeıl 20 yasından sonrada kmsenın uzcanı sanmıyorum umudumu yıtırdım anlıcanızz

reglden sonra da devam edıyor 22 ye kdr yolu var kızlarda boyun
seks hayatınızın pek olmaması bas unsurlar arasında die bılıorum

CANLARIM O ZAMAN HEMEN YAZAYIM... BEN DENEMEDIM AMA DENEYIP DE MEMNUN KALAN BIRINDEN ALDIM TARIFI...

50 gr.çemen
50 gr. günlük
50 gr. tane karabiber
200 gr. zeytinyagi

hepsi havanda dovulup cam siseye koyulur.2 hafta kadar guneste bekletilir.
ense kökünden kuyruk sokumuna kadar butun omurga bununla ovulur.
2 saat kadar bekletilip yýkanýr.omurgaya suruldukten sonra bir miktar guneslenmek gerekiyor.

Yalniz tabii cemenden dolayi koku fena oluyor, o yuzden dus sart... bir de kisin yapmak lazim ki, kokmasin insan... bu bitkiler sanirim saglikli omurga gelisimi icin destek sagliyor ergenlikte...

haydi kalin saglicakla... a.s.

bunu ben ortaokuldayken denemiştim. uzadım ama ondan mı uzadım bilemiyorum. voleybol ve basketbol oynuyodum..

hiç gelişme yok mu kızlar???????????????????????????????????

Back