• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
boy uzamasi kücüklükte yapilan sporlara beslenmeye orantiliymis hani bazen diyorlar ya genetiktir anne baba nasilsa öyle olur
ama öyle degilmis beslenme ve spor duzeni olan bir cocugun boyu cok guzel uzuyormus kendimiz icin yapabilcegimiz birsey olmasada su saatten sonra cocuklarimiz icin yapabiliriz
bu arara PLATES sporu boyu 5 cm en fazla uzatiyormus yerimseniben

yeşilkurbaga isimli arkadaş 14 dolara yoko aldığını söylemiş.nereden aldığını öğrenebilir miyim?ayrıca yoko kullanan arkaaşlar son gelişmeler nasıl öğrenebilir miyim?

yoko yurtdışında 14 dolarmış türkiyede 150-175ytl arası

Slm arkadaşlar yazılarınızı bende okudum benimde boy uzatma ile ilgili duyduğum bir şey var. Benim boyum uzun olduğu için gerek duymadım. Ama bir bayan kızlarına bunu uygulamış her gün hindistan cevizi bildiğimiz meyvesini düzenli olarak yedirmiş.Bunun sizlere boy uzatmaya faydası olurmu bilmem ama zararı olmadığı kesin.Bu tür yöntemler kısa sürede sonuç vermez. Ancak 1 senede belli olur. Benimkide sizlere sadece bir öneri
Plates yapmanızı bende tavsiye ederim onun gerçekten faydası var. Hem 2 cm uzama açısından hemde güzel orantılarda vücuda sahip olma açısından

Slm arkadaşlar yazılarınızı bende okudum benimde boy uzatma ile ilgili duyduğum bir şey var. Benim boyum uzun olduğu için gerek duymadım. Ama bir bayan kızlarına bunu uygulamış her gün hindistan cevizi bildiğimiz meyvesini düzenli olarak yedirmiş.Bunun sizlere boy uzatmaya faydası olurmu bilmem ama zararı olmadığı kesin.Bu tür yöntemler kısa sürede sonuç vermez. Ancak 1 senede belli olur. Benimkide sizlere sadece bir öneri
Plates yapmanızı bende tavsiye ederim onun gerçekten faydası var. Hem 2 cm uzama açısından hemde güzel orantılarda vücuda sahip olma açısından

ben ilizarov du sanırım boy uzatma teknigi. diz eklemlerine civi gibi bişi koyuyolar.

kızlar ne bilim gerek var mı bence yok. bende 160 ım bazen zararlarını gördüm tabi. biri hoşlanıyodu benden cocuk 188 nerdeyse 30 cm :) insan orada kendini kötü hissediyo sürekli topuklu felan off :D

plates bence yararlı esneme hareketleri felan eed oalbilir.

Son düzenleme:
peki yurt dışından nası alcaz

Merhabalar ben 18 yaşındayım 1.60 boyum var doktora gidip ne kadar uzayabileceğimizi öğrenebiliyoruz aslında ben gittim ama tahlil falan uğraşamadım bıraktım geri.boyumun uzaması için sürekli süt içiyorum doktordan kalsiyum hapı ve çinko eksikliğini gideren bir hap aldım bir buçuk aydır kullanıyorum ve inanırmısınız uzadım 1-2 santim bu benim için güzel çok süper oldu.bakıyodum bakıyodum 1.60 tı spor falanda yapamıorum ama çok şükür uzadım haplarıma sütüme devam edicem inş.sitede bi arkadaşımız plates videosunun linkini vermiş onada başladım barfiksde düşünüorum.kişiden kişiye değişio ben bunu anladım.Allah yardımcınıs olsun inş hepinis uzarsınız.:))))))

Son düzenleme:
20 yaşından sonra bi bayan uzar mı??

arkadaşlar yoko nun bi tehlikesi var mıdır?yani doktorların görüşleri hakkında bilgisi olan var mı bu ialç için?

yoko ilaç deyil canım ayakkabı içindeki taban varya ondan akupunktur yöntemiyle uzatıyomuş google dan arattırdım ama adı yoko yerine kimi diye yazıyo yurt dışında yoko diye satılıyomuş bu adresten detaylarına bakabilirsin
http://www.kimisatis.com/

Boy uzatmak için ;Çemen 50gr. Günlük 50 gr. Karabiber50gr,zeytinyağı 200 gr.cümlesi bir şişe içine konarak bir müddet güneşte bırakılır. Bu yağ ile ( amudu fikari)omurgalara sürülürse boyu uzatır diyo bendeki kitapta deneyen olursa sonucu bana da yazsın

canım ben yaptırdım onu birkac gün yatmadan önce sürdürdüm omurgalarıma ama dayanılmıyor kokuya rahat yatamıyorsun fln.. bıraktım sonra yerimseniben

arkadaslar boyunuzun daha uzayıp uzamayacagını ögrenmek için ne doktoruna gidiyorsunuz?

bu boy uzatma iğneleri kaç yaşına kadar yapılıyor bilginiz var mı birde maliyeti nedri

arkadaşlarr burda yaznlardan brini deneyipte uzayan var mı lütfennn biri yardım etsiiiiiiiiinnnnnnnn

bnm boyumla ilgili bi problemim yok da :D ama bol bol çinko takviyesi almak lazım mış çinkoda kabak çekirdeğinde mevcutmuş bi programda ender saraç söylemişti :D

Tuana_tuana ne yaptigin hakkinda biraz bilgi verebilirmisin? 1cm uzama oldu demissin nasil gidiyo? a.s.

Bende bu konuda uzun zaman cok arastirmalar yapmistim, malum bende kisa bpoyumdan hic memnun degildim... sen daha cok genc oldugun icin belki birsey fayda edebilir, bol bol balli süt ic derim, bol temiz havada ve günesli olan yerlerde bulun. bol bol ip atla, hareket et. Bol meyve sebze tüket.

Bu arada evet bunlari yaparak dev olamazsiniz, beli biraz yardimci olur ama genetik faktör cok büyük bir rol oynuyor, ben bir formül biliyorum ona göre boyunun ne kadar olacagini tahminen belli olur..

Baba boyu + anne boyu = ???? bu sayiyi 2 ye bölüyorsun o sayidan - 10 aldinmi kizlar icin ortalama boy + 10 yaptinmida oglanlar icin ortalama boy oluyor.

Ben kendimden misal vereyim:

Babam 176 cm + annem 160 cm = 336 336:2=168
benim icin ortalama boy 1,58 falan ( ben gerci 156 yim genc kizligimda spor yapmadigimdan kaynaklaniyor)
erkek kardesim ise 1,80 boyunda ve 18 yasinda

anlasilmayan bir konu varsa ben yardimci oluruma.s.

ya canm benm annemn boyu 1.62 babmında tahminen 1.68 yanı sneın dediğin gibi yaptım 1.65 çıktı sen 10 eksiltmşsnn yanı ne yaa ben şuan 1.56-59 um yaşım 16 anlamadımkii yardımcı olrmusun?:uhm:Çok üzgünüm çoooka.s.

Back